Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: fpotur
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
379
Cevap
28
Favori
19.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

benim müzmin sıkıntım sürekli ekran kapanması ve kapanıp kapanıp açıklaması( i -tooggle dahil),dosya açıldı merkezden cevap bekleniyormuş,sizin sıkıntı neydi

• concordet72 C kullanıcısına yanıt

Ben sizinkilere atfen belirttim hocam.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Hocam diğer sayfaların hepsini okudum. Herkes minör problemlerden bahsetmiş. Benim sorum net. Tuscon mu alayım E-3008 mi? Birde hangi renk?

• toprakyalin kullanıcısına yanıt

ee o zaman minor sorun yaşayan biri olarak avrupa araç olan peugeot derim,deha önce de 3008 kullandım( 2 önceki kasa ), gayet memnundum.

• Arkadaşlar geçen ay e-3008 aldım. Menzil, havaların soğumasıyla dramatik düşünce ısı pompasını nasıl verimli kullanırım diye epey uğraştım. Herhangi bir değişiklik olmayınca müşteri hizmetlerini arayıp bilgi talep ettim. Bu gün dönüş yapıldı: aracınızda ısı pompası yok.

Yanlış bilgi verildiğini umut ediyorum ama verilen bilgi bu maalesef..
  • Mami471 M kullanıcısına yanıt

Katalog özelliklerinde var yazıyor o yüzden yanlış bilgi verilmiştir.

Aksi halde yıkarlar orayı katalogta var yazıp koymamaları

• ekomeko E kullanıcısına yanıt

Evet kataloğunda standart donanım yazıyor ama kesin bir şekilde aracınızda ısı pompası yok, klima kompresörlü var dendi. Bundan nasıl emin olabilirim iyice rahatsız oldum konu ile ilgili. Maalesef tam bilgi sahibi kimse de yok.

Isı pompası mevcut araçlarımızda.

• Merhabalar, geçtiğimiz günlerde 3008 1.2 Benzinli Hybrid aracını sipariş verdim Ocak başında teslim alacağım. Araçta ön kamera ve ön park sensörü yokmuş sonradan fark ettim dikkat etmedim çünkü olmamasına imkan dahi vermiştim. Araca sonradan bağlanabilir mi? Serviste yaptırabilir miyim onu merak ediyorum. Çünkü sıfır aracın garantisini de bozmak istemem. Bilgisi olan biri var mı? Ayrıca arabayı şuan kullanan memnuniyetini veya şikayetini dile getirebilecek olan varsa memnun olurum.

Isı pompası var. Isıtıcıyı açınca kaputu açıp ilgili pompadan gelen sese bakabilirsiniz. Sol tarafta bulunuyor pompa.

ev-database den menzillere bakabilirsiniz. Gerçek tüketim verileri onlar. Benim değerler ile uyumlu.

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Bayagi var hem de..

• toprakyalin kullanıcısına yanıt

Şu açıdan bakardım; E-3008 de %10 ÖTV ödeyeceksiniz, Tucson'da %80. Aradaki fark devlete giden bir fark. Araç ederi olarak da E-3008'e ödenen bedel daha net bir araç bedeli. Şayet EV bir araç işinizi görüyorsa ki sorunuzda bir seçenek içten yanmalı diğeri EV olduğuna göre sizin için EV olması pek sorun değil, o halde E-3008 derdim ben. Renk olarak da kisisel beğeni olmasına karşılık benim önceliğim bu kasada Okenit Beyaz ve sonrasında Tekno Gri olurdu. Üçüncü seçenek de Ingaro Mavi.

• Merhabalar kia niro ev 2024 kullanıcısıyım. Aracımı satıp az bir miktar ekleyerek e3008 alure paketi 1680 bin tl ye alma arifesindeyim. Hacim ve otonom sürüşte niro daha iyi olmasına rağmen tasarım olarak 3008 i çok beğeniyorum. Ancak tüketim konusu kafama takıldı. 8-10 derecelerde 15km git 15km gel toplam 30 km günlük minimum yol yapıyorum. Tek kişiyim ve koltuk ısıtmam açık. ortalama hızım 35 km. Güzergahım düz sayılır. Bu şartlara yakın aracını kullanan e3008 sahibi arkadaşlar tüketim ortalamalarını paylaşırsa çok sevinirim. Benim ortalamam 12-13 kw/100km teşekkürler.

• Merhaba. Yazılım için servise çağırılan var mı? Şirkete kiralanan bir hafta önce teslim alınan araçları çağırmışlar. Bir tanesine Fransa'dan parça bekleyeceğiz 2-3 ay kalabilir gibi birşey demişler. Yazılımı anlarım da sıfır araçta ne parça değişimi onu anlamadım. Maalesef hangi parça onu da pek anlamamış arkadaş o yüzden yazamıyorum.

• caldexterr C kullanıcısına yanıt

bende ekran kapanması yaşıyorum sürekli,yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyordum,servise gittiğimde bilgisayara bağlayıp yazılım güncel demişlerdi ancak kapanma devam edince fransaya parça sipariş edeceklerini söylediler,bsu veya bsi gibi bir cümle telaffuz etmişlerdi, 1ayı bulur gelmesi dediler bana

Teşekkürler. Muhtemelen aynı sorundur. Ana sürüş ekranı değilse aracı serviste tutmaları saçma. Bizimkini alıp ikame araç vermişler.

• caldexterr C kullanıcısına yanıt

aslında ikame araç verilebilir,sonuçta sağdaki ekran kapanınca klima üfleme yön ve hızını ayarlayamıyorsun hadi radyo ayarları önemli değil ama , buğu yada ekstra hava üfleme istediğinde yönü seçemediğinden konforu çok etkiliyor ve sinir bozucu,tabii carplay ve buuetoot hiçbirşey bağlanmıyor

bana birde gelecek parça için şaseye özel geliyor o yüzden fransa dan gelecek dendi, ben pek inanmadım ve saçma geldi ama diyecek birşey yok, konuyla alakalı teknik bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concordet72 -- 23 Aralık 2024; 15:14:5 >

Bize de Fransa dan gelecek demişler. O yüzden 1-2 ay süre vermişler.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.