Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: nusabem
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
494
Cevap
39
Favori
33.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevabınız için teşekkür ederim. Eşimin Toyota Corolla'sı var. Onda önünüzdeki araç aniden yavaşlarsa, araç sizin bulunduğunuz süratte güvenli duramayacağınızı fark ederek hızını kendiliğinden düşürmeye başlıyor. Benim kastettiğim bu tarz bir özellikti.

• Hybrit 3008 Allure'da karter muhafazası ver mı? Taktırmaya gerek var mı?

• yeni 3008 için henüz orjinal paspas çıkmadı mı ? Aldığım bayiye sordum yok dediler. Araç çıkalı kaç ay olmuş nasıl kauçuk paspas henüz olmaz anlamadım. Ya da var da hediye vermemek için ayak mı yaptılar diye düşünüyorum.

• Bugun test ettim Peugeot Focal'e napmis oyle? Eski 508 deki Focaller baya iyiydi bu yeni 3008 deki standart ses sistemi gibi kalmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerlikforum A kullanıcısına yanıt

orjinal kauçuk paspas bayilerde var ben 2 ay önce aldım.genel olarak kaliteli polonya üretimi araca uygun

• Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

Bende aracımı yeni teslim aldım fakat Focal gayet tatminkar geldi.

Bir önceki aracım 2023 model 2008GT (ona kıyasla muhteşem tabi)

508'de ki Focal'i denemediğim için bana güzel gelmiş olabilir tabi

• Arkadaşlar Yeni 3008 için bir whatsapp grubu var mı?

• bjkali kullanıcısına yanıt

508 Gt aracim vardi oradan biliyorum cok farkli geldi.Malesef ses kalitesi cok dusuk ve ses desibelide cok az.Sadece adi focal kalmis sanirim hoparlor yerlerine standart hoparlor ustune Focal kapagi koymuslar baska aciklama bulamiyorum.

Ses ayarlarını ne şekilde kullanıyorsunuz?

evet ses kalitesi kötü, ben de allure olduğu için focal yok ama her iki donanımda da ses kötü bence,daha önce 2016 model allure vardı onda da focal yoktu ama ses böyle değildi , daha kaliteli çıkıyordu

Aynı modelin farklı yıllarını kullanan biri olarak diye bilirim ki, bu en son çıkan kasada her şeyin ucuz maliyetlisine gitmişler bunu kullanırken hissediyorum, örneğin direksiyondaki tuşları tek bir plastik plakaya toplamışlar bir tuşa basınca bütün plaka oynuyor bu bile maliyetten kaçıldığını gösterir pahalı ve kaliteli olan her tuşun bağımsız olmasıdır , cam suyu bitince ekranda hiçbir işaret çıkmıyor, o kadar teknoloji var sözde ama bu yok... gibi gibi....

• Bu arada dün you tube da denk geldi ,İstanbulda şimdi hatırlamıyorum soyadı Ünlü olandı sanırım bir usta ön park sensörü takmış gayette güzel çalışıyor video çekmiş, sanırım bundan sonra bu iş çoğalacak,tabi bunu yetkili serviste yapmak en doğrusu dışarıda yapılan işlerde bu sefer garanti dışı kalır muhabbetini servisler yapacaktır.

• bjkali kullanıcısına yanıt

Her ayari denedim ama kalitesi kotu.Ayarlarla ilgidi yok hoparlor kaliteleri cok dusuk.Malzeme kalitesinden kismislar yeni seride.

her yönüyle kaliteden ödün verilmiş ,nasıl daha ucuz üretirim yoluna gidilmiş bence de

• concordet72 C kullanıcısına yanıt

Evet bende gördüm o videoyu. Mevcut sistem ile entegre çalışmasını sağlasalar düşünmeden taktırırım.

• selimy34 kullanıcısına yanıt

mevcut sistemle entegreden neyi kastediyorsunuz? sonuçta iş yapıyor ve sesli ikaz veriyor, orjinalde bu şekilde çalışmıyor mu zaten? bence tek risk dışarıda yapılan bu işlemin aracı garanti dışına çıkarma ihtimali, olur ilerde bir elektronik sıkıntısı yaşanırsa direkt suçu buna bağlayabilir servisler..

Bu sartlarda alinabilecek arac degil bence.Motor olarak - 1.2 yetmiyor.Malzeme kalitesi olarak dusuk.Ben ic tasariminida sevmedim nerde eski 3008 ler 508 lerin ic tasarimi nerde bu hapishane hissi veren ic kabin.2350 tl fiyati var 2024 modeli gt icin. Alfa Romeo Bayisine gittim mesela 2390 a full tonale veriyorlar veloce tum opsiyonlar dahil.

Geriye taktığımızda ekranda gözüküyor ya ondan bahsediyorum. Bir önceki allure paket aracımda park esnasında ön park sensörünü de ekranda görürdüm.

• selimy34 kullanıcısına yanıt

anlıyorum bunun için öne de kamera gerekli, bu sesli uyarıyor sadece bu bile bence hiç yoktan iyidir

• Son günlerde elektrikli allure için fiyat alan oldu mu?

Kamera değil görsel olarak gözükürdü sanki diye hatırlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.