iyi günlerde kullanın bende allure hibrit var
4. haritalar konusun da evet ben de apple kullanıyorum google maps sadece sağ ekranda açıyor, açıkçası apple maps i kullanmak aklıma gelmediği için sol ekrana ben de apple maps geçiyor mu bu deneyimlemedim. benim şuan takip ettiğim arka kamera yanındaki fıskiyeden az az su damlıyor plakalık sürekli ıslak siz de böyle bir durum var mı? |
YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (24. sayfa)
-
-
Cevaplariniz icin cok tesekkurler,
Bahsettigim 2 video da Turkiye'de cekilmisti. Gerekirse onlarin linklerini bulup burada paylasirim. Paket konusunda da satinaldigim bayiye bi sormak lazim sanirim.
Sizin bahsettiginiz arka kamera fiskiyenin damlamasi konusu bende olmadi. Hatta ara ara bu ozelligi kullaniyorum. Su ana kadar bir sorun cikmadi. Tahminen sizinkisi de servislik bir durum.
-
E3008 aracım GT Nappa koltuklu 2024 üretimli Ocak 2025 çıkışlı.
İniş biniş desteği sorunsuz çalışıyor.
Aracı kapatıp kapısını açtığımda şoför koltuğu geriye kayıyor.
Aracı çalıştırınca tekrar en son ayarlamış olduğum konuma doğru otomatik olarak öne geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 30 Ocak 2025; 22:24:20 > -
Cevaplariniz icin cok tesekkurler. Anladigim kadariyla ya sadece bu ozellik elektrikli versiyonda var ya da benim aracin surumu eski. Fakat bu denli bir ozelligi yeni versiyona eklemis olacaklarini pek dusunmuyorum. Benim arac da GT versiyonu ve nappa koltuklu. Tahminen elektrili versiyon ozelligi gibi gorunuyor bu simdilik.
-
Merhaba. Sorununuz yanıtsız kalmış 3008 gt Hybrit var sorunsuz şekilde koltuk sürücü yer ve konumu ayrıca ön yolcu fonksiyonu otomatik ayar moduna geliyor. Yani gt ye özel elk yada Hybrit e özel değil ayrım yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yakın tarihte gt Hybrit 3008 için fiyat alan var mı. Sarı sayfada fiyatlar aşağı düşüyor. 2550 segmenti satılıyordu. Şimdi 2 civarında mı veriliyor gt Hybrit modeli acaba
Kontrol ettim herhangi bir damlama ya da ıslaklık yoktu.
İlk konu için yazıyorum evet var. Ben arkadakiler rahatsız olduğu için kapattım hatta. Araç ayarlarını kurcalayın kapalı olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X