|
YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (10. sayfa)
-
-
markadan soğutuyor bu tarz oyunlar, bende bir allure kullanıcısıyım lansmanda aldık kazık mı yedik yani ,böyle saçma işler,düzgün fiyatla girmiyorlar sonra alanları enayi yerine koyuyorlar,
-
Üzgünüm ama sorunuzun yanıtı evet kazık yedik. Şu anda 1760 bizim araç.
-
Burada bir sürü bilinmez var. Şöyle ki; yılan hikayesine dönen bir BYD olayımız var. Diğer husus ise 2025 bütçesi için ötv gelirindeki beklentinin artmış olması, bir şekilde 10-40 dilimlerinin değişme ihtimalini getiriyor. Şu ara ülkeye giren para miktarında bir artış var. Ama dolaşımdaki tl de aynı zamanda artmaya devam ediyor. KKM bakiyesi bitirilip döviz kendi haline bırakılırsa da kurun fiyatlarda çarpan etkisi olacak.
Gibi çok bilinmeyenli bir denklem mevcut. Zaten akşamdan sabaha bir resmi gazete ile birçok şeyin değişebildiği bir ülkede yaşıyoruz. O nedenle -her ne kadar an itibariyle kazıklanmış da olsam- ben alıp geçtim.
Karar sizin. Tanıdığınız varsa illa GT bulunur. Yoksa o zaman iş zor.
-
1700 e bıraktı sahibinden 'de biri 0 araç
-
elektirkli fiyat değil mi
-
evet
-
Bu adam kaça almış da bu fiyata satıyor? Anlamak mümkün değil.
-
orasını maalesef bilemiyorum
-
Ön park sensörleri İngiltere sayfasında satışta.
Acaba mevcut sisteme de entegre olur mu ve Türkiye'ye de gelir mi bilemedim?
peugeot accessoriesGenuine Peugeot Front Parking Assistance 4 Sensorshttps://peugeot-accessories.co.uk/genuine-peugeot-front-parking-assistance-4-sensors -
otomatik bagaj gibi takıyorlarsa sıkıntı :) hocam kabloları bile toplamadan takıyorlar otomatik bagajı
-
Şaka gibi
-
otomatik bagaj kitini bekliyordum,sizin daha önce bu konuda tecrübeniz oldu sanırım , kötü mü yapıldı? ve de orjinali gibi çalıştı mı acaba?
ön park sensörü bence de gerekli onda da sıkıntı oluyor mu tecrübeniz var mıdır?
Aslında bir yandan da kızıyorum,lansman fiyatı deyip aracı bize sattıktan sonra böyle fiyat dalgalanmalarından dolayı, bu pejodan çöp almamak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concordet72 -- 15 Kasım 2024; 16:7:37 > -
hocam önceki kasa allure aracıma otomatik bagaj taktırdım serviste çalışma ile alakalı problem yoktu ama servis her ne kadar orjinal desede ürün orjinal değil oem evet garanti veriyorlar araç içindeki açma tuşu orjinal yerinde değildi direksiyonun arkasında kalıyor ve görünmüyor onun dışında kabloları döşemenin içine gelişi güzel atmışlardı bir sebeble döşemeyi sökünce görmüştüm :)
-
Yeni 3008'in Euroncap test sonucunu çok merak ediyorum, en son 8 sene (2016) önce girmiş ve 5 yıldız almış
-
-
Merhabalar 408GT ile 3008 Allure arasında kaldım. 408gt nin dolu olması mı yoksa 3008 in büyüklüğü mü kararsızım ayrıca allure 3008 tüketim ve paket hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek isterim
-
Bende rpm ile sıcaklığın yerleri sizin kine göre tam ters yerlerde, böyle de bir widgwet mi var?
-
İstediğiniz yere koyabilirsiniz -
Bende aynı ikilemde kalmıştım, yeni 3008'i kamuflajlı görselleri medyaya yayılmaya başladığında beri takip ediyorum ve TR'ye gelir gelmez almayı düşünüyordum, Eylül ayında satışa çıkar çıkmaz aracımı elden çıkardım ve almak için fiyatının açıklanmasını beklerken GT paketin 2550 ile satışa çıkması ile hayal kırıklığına uğradım, neyse dedim allure da bize yeter, önceki aracımda eski kasa allure'du, ancak araçta benim için olmazsa olmaz, ön park sensörü ve kör nokta uyarı sisteminin olmaması ile 2.defa hayal kırıklığına uğradım, birde Peugeot'nun elektrikli GT'yi %10 ÖTV ile el altından vermesi gibi sebeplerle 3008 almaktan vazgeçtim, bu ay 408 için yapılan kampanyadan yararlanıp 408 GT icin kapora verdim bekliyorum, hayırlısı bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X