Aracımı bugün teslim aldım. 3008 hybrid GT, Focal ses sistemi mevcut, ayrıca 2025'lerde de bardaklığın önündeki bölümün kapağı var. |
YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (30. sayfa)

-
-
Aracınız hayırlı olsun. Ben de odaktan aldım, herhangi bir termos kamp sandalyesi vs birşey vermediler. Size teslim ederlerken verirlerse yazarsanız çok sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmshn -- 6 Mart 2025; 1:24:50 > -
2025 Allure benim aracım, kapak yok bende. Kapağı daha ilk çıktığında incelemiş yan tarafa çok eşya düşüren olur diye eleştirmiştim. Hatta telefon düşürüp sıkıntı yaşayanlar olmuş maalesef. Muhtemelen maliyetten ötürü değiştirdiler gözü ama kapaksız olarak çok daha büyük bir göz var artık. Ben memnunum.
Kaputu açıp motoru dinlemeye kalkarsanız illa bir şeyler duyarsınız, kafaya takmayın. Normaldir.
-
2025 model hibrit GT aracımı 15gün önce teslim aldım. Bu ses bende de var. Saklama alanındaki kapağın kaldırılacağı konuşuluyor kesin bir durum yok demişlerdi bayide. Nitekim bende o kapak mevcut. Kapaksız hoş da olmaz zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu paket olayını belli kişiler bölge müdürü vs görebiliyormuş. Araç opsiyon listesinde de görünmüyor. Benim araç 15 günlük Focal var dediler opsiyon listesinde de görünmüyordu. Şüphelenmedim değil ama sonuçta Focal ile geldi.
Bu durum bende de var. Öndeki radar veya camdaki kamera kirlendiğinde olduğunu söyleyen bir yabancı video izlemiştim. Kendim deneyemedim camımda ön radarımda pis bayağı.
Foto atar mısınız nasıl birşey yapmışlar merak ettim. Telefonu kapağın üstüne koyar kapağı açarsanız telefon düşmüyor kapağı kapatınca geri geliyor bu arada 😀
Önceki mesajlarda yazılım sürümü de paylaşmıştım yeni araçlarını alanlar da kontrol edebilirler mi? Güncelleme olursa haberimiz olur.
-
Bilgi için teşekkürler. Aktif ettim, uygulamanın bölgesini de mi UK yapmak lazım araçta aktivasyon için? Sürekli UK mi kalmalı yoksa aktivasyon yaptıktan sonra uygulamayı tekrar TR bölgesine döndürebilir miyiz?
Bu arada uygulama bende sürüş verilerini çekemedi henüz.
-
öndeki radarı (lakanın orada siyah plastik parça)temiz bir bezle silin, bir kullanıcı burası kirli olunca trafik levha okuma karışıyor diyordu belki bundandır
-
Aktifleştirmeyi ben de yaptım fakat bir fark göremedim araçta. Trafik bilgilerinin de gelmesi lazım değil mi internetten? Bu sürüş bilgilerinin çekilememesi yazılım problemi imiş güncelleme ile çözülecekmiş Peugeot yabancı forumlarında okuduğuma göre.
-
Radarı ve kamerayı sildim, kalıcı düzelme olmadı ancak bazen uyarı çıkıyor bazen çıkmıyor. Kullanım kılavuzunda arıza olduğunda sesli bir uyarı veya mesajla beraber görüntülenir diyor. Türkiye deki tabelaların standardizasyonu yada yazılımsal bir hata olabilir ancak seriviste duruma hakim değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp grubu var hocam, herkes katılabilir.
https://chat.whatsapp.com/H3mBDmPXubE5KwkLjBneoY
Bu grup ceyranli modeller icin ama
Size de hayırlı olsun hocam. Yok diyorlar şuan için temin edemiyorlarmış. Eğer olur da araçla beraber verirlerse haber ederim
Merak ettim ne zaman sipariş vermiştiniz Odak'tan?
-
-
Çok emin olamadım açıkçası. Eski aracımda TR mi yapmıştım hatırlamıyorum. Kendi aracım gelince denerim hocam.
Sizin araçta da wifi çalışıyor değil mi 2025 modelde? Eğer öyle ise demek ki bu BTK ile anlaşmışlar o yüzden araçlarda wifi aktif.
Geçen hafta kendi aracımı (408) sattım. Son gün dahi Mypeugeot sorunsuz çalışıyordu. Kontak kapatınca güzergah'ı vs atıyordu. Bu yeni araçlarda çalışmıyorsa muhtemelen bir sonraki güncelleme ile düzeltirler sanırım. Bazen komple kafasına göre çalışmadığı da oluyor tabi çok stabil bir uygulama değil.
-
-
Hocam yazılım sorunu ufak tefek de olsa var evet araç tamamen yeni bir araç her markada olduğu gibi Peugeot'ta da donanım ve yazılım eksiklikleri zamanla ortaya çıkacaktır. Garantiden çözülecektir, belki parça tedariğiniz zaman alabilir yeni bir araç olması nedeniyle ama kullanmanıza mani bir durum yok allahtan. İlk üretim araçların ekranlarında komple kapanma sorunu yaşayanlar oldu mesela. Komple ekran değiştirdiler. Donanım seviyesi de değişti güncelleme geldi zannediyorum. HW20 idi ilk gelenler 2025 modellerde HW21 yazıyor yazılım kodunun başında. Hardware -donanım- sürümü olarak yorumladım ben bunu.
2012 Eylül'de piyasaya çıkan Golf 7'lerin makyajlı kasası 2017'de çıkana kadar üretilen tüm Hella ön far grubundaki mercekte lekelenme sorunu baş gösteriyordu. O kadar sene geçmesine rağmen parçada güncelleme yapmak yerine farkeden olursa sosyal medya vb. ortamlardan servise gidip garantiden değişimini sağlıyordu. Tabi garantisi devam ediyorsa. Bir çok insan eminim farlarını farketmeden veya zayıflasa da aldırmadan yıllarca kullandı araçlarını. Keza sağ yolcu güneşliği iç kısmındaki aydınlatmaya çarpıyordu, değişim de çözüm olmadığından servis bülteninde lambaya temas eden noktaya ufak bir keçe konması ile çözüm bulmuşlardı. Şaka gibi ama gerçek.
İşi hızlandırmak adına bir tavsiye genel merkezi aramak olabilir, tedariğin hızlı olmasında fayda var yepyeni arabamın stop lambasının yanmayarak yollarda gezmesinin sizin markanızın imajı açısından iyi olmayacağını da vurgulayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X