Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: emrec6 , emrec6
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
703
Cevap
50
Favori
45.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) ön ve arka cam farkı. Hibrit GT +focal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MUSTANG54 kullanıcısına yanıt

Parmaklarınızın göründüğü foto arka sanırım, önlerde çift cammış güzel. Sizin araç yurtdışında idi sanırım? Farklılık olabilir eve geçtiğimde ben de kontrol edeceğim.

• Teşekkürler, ön kapılar çift cam yani. Bende FOCAL olmayan GT'de önler de tek cam. Büyük ihtimalle taban kaplamaları da farklıdır önceki kasa gibi.

• frhtmst kullanıcısına yanıt
    Evet yurtdışı,ama ön cam arka cam farkı olduğunu hiç bilmiyordum onu da öğrenmiş oldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce de bahsetmiştim ancak dikkat çekmedi sanırım, GT paket sahibi olan ve özellikle Nappa deri koltuklu aracı olan arkadaşlardan ricam, araç anahtarı ile hafızalı koltuk senkronizasyonu özelliğini kontrol edebilirler mi? Bu özellik kullanım kılavuzunda belirtilmiş ancak kendi aracımda aktifleştiremedim.

Bu özelliğin kullanımı şu şekilde, aracın içine biniyorsunuz ve kontağı aktifleştiriyorsunuz. Ardından hafızalı koltuğun hafıza tuşu olan M tuşuna bastıktan sonra araç anahtarının kilit açma düğmesine en az 2 saniye basılı tutmanız gerekiyor. Ardından bir bipleme sesi duymalısınız.

Bu özelliğin olayı şu; örneğin eşiniz ve kendiniz için iki ayrı anahtarı kendi koltuk, ayna ayarlarına senkronize edebiliyorsunuz. Böylece araç kimin anahtarı ile açılırsa koltuk ve ayna ayarları otomatik olarak o şekilde ayarlanıyor.

Menüde de bu özelliğin kullanımı için bir seçenek mevcutmuş o kısmı da kontrol edebilirsiniz. Ayarlar >Araç > Akıllı Koltuk şeklinde.

Fırsat bulunca deneyebilen olursa çok sevinirim.

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL)

İçten içe ben de bunu merak ediyordum şahsen. Şöyle ki; ben de son 3-4 senedir hep eat8 şanzımanlı araçları kullandım (c5 aircross - 3008 - 408) 8 ileri’ye alıştığım için acaba 6 vites ile bu ses durumu, yüksek devir vs yaşanır mı diye düşünüyordum. Ama dediğiniz gibi ise istediği devri çevirebilir sorun yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orctzl O kullanıcısına yanıt
    Yalıtımı gerçekten güzel yapmışlar motor sesi yok mis gibi gidiyorsun. Zincirli üstelik daha sesli olmasını beklerdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilkerakar İ kullanıcısına yanıt
    Ön camlar bizde de çift cam.

Ön cam

Arka cam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frhtmst -- 10 Mart 2025; 13:1:33 >

• i-toggles kisa yollarini kolay bir sekilde duzenleyebilen oldu mu? Uygulama cekmecesi kismindan atamaya calisiyorum ancak surekli uyari verip atanacak uygulama bulunamadi diyor. Koltuk masaj, klima gibi uygulamalarin icine girip ozel ayarlari atayabildim ama direkt uygulama kisayollarini atayamiyorum bu uyariyla birlikte

• Birazdan Hibrit Gt'mi teslim alacağım. Güzel bir haber geldi, Focal varmış arabada. Yok demişlerdi. Araç gelince onlar da şaşırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dokuz Kavaklar -- 11 Mart 2025; 12:45:9 >
  • Dokuz Kavaklar D kullanıcısına yanıt

Bayilerin dunyadan haberi yok :) hayirli olsun

• Bagajı açmak için düğmeye bastığımda araç "bip bip" şeklinde uyarı sesi veriyor. Kilidi açılıyor ancak bagaj otomatik olarak kalkmıyor. Elle kaldırmak zorunda kalıyorum. Elle açtığımda ise bagaj kapağındaki butonun ışığı yanıp sönüyor ve kapatma/kitleme işlevi çalışmıyor. Bu durumda bagajı yeniden elle kilitliyorum. Ayrıca, sorun oluştuğunda aracı terk ettiğimde otomatik kilitleme sistemi devreye girmiyor.

Bu sorunla son 1 hafta içinde iki kez karşılaştım.

Sorun bazen ortalama 1 saat kadar bekledikten sonra kendiliğinden düzeliyor (örneğin, araç park halindeyken).

Sizde de benzer bir sorun yaşandı mı?

Güncelleme: Belki birilerinin işine yarar diye güncelliyorum, ayarlar > araç > erişim bölümü nedenini bilmediğim şekilde sıfırlanmış, bagaj ve kilitleme seçeneklerini aktif ettiğimde sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuva-i milliye -- 11 Mart 2025; 23:8:9 >

• arkadaşlar dün allure obsession mavi araca kapora verdim. aracı incelerken bişey dikkatimi çekti sağ ön teker davlumbaz içinde ızgaralı bir kısım var ve ızgarının hemen karşısında klima radyatörü mü desem tam olarak bilmiyorum bir parça var. bana biraz saçma geldi tekerden gelen su çamur toz toprak taş bütün malzemeyi bu parçanın üsütüne atacak. forumda görmüştüm motor içine yolun çamuru suyu geliyor diye büyük ihitmal buradan kaynaklanıyor.

• makinecireyiz M kullanıcısına yanıt
    1. sayfada yer alan kısayollara uygulama çekmecesinden kısayol atanamıyor nedense. 2. sayfada yer alan kısayollara atayabilirsiniz. Bir daha deneyebilirseniz

Bahsettigim koltuk masaji kisayolunu birinci sayfaya atayabildim aslinda. Ikinci sayfayi hic denemedim, ona da bi bakayim araca gidince

• quote:

Orijinalden alıntı: makinecireyiz

Bahsettigim koltuk masaji kisayolunu birinci sayfaya atayabildim aslinda. Ikinci sayfayi hic denemedim, ona da bi bakayim araca gidince

Şöyle aslında. İlk sayfaya spesifik kısayollar atayabiliyorsunuz örneğin sol koltuk masajı veya sağ koltuk ısıtması gibi. Sadece benim gözlemlediğim uygulama çekmecesindeki Koltuklar menüsünü mesela atayamıyorsunuz. İkinci sayfaya atanıyor ama.

• Ck10 C kullanıcısına yanıt

ben facebook grubunda bunu söyledim diye nelerle itham edildim. yok arabaya kıyamıyormuşum yok araba kirlenirmiş kıyamıyorsam pamuklara sarsaymışım vs vs

nitekim hava yağışlı olmamasına ragmen bayiden eve gelene kadar kaputun içi mahvoldu

Anlattım 9 yıl kullandıgım önceki 3008"de aracın motor bölümü tertemizdi vs anlattım yok milletin derdi bana sallamak-

ben bu bölümü köpek bant ile yalıttım bir taraftan da gözüm göstergelerde

• quote:

Orijinalden alıntı: mustimi

ben facebook grubunda bunu söyledim diye nelerle itham edildim. yok arabaya kıyamıyormuşum yok araba kirlenirmiş kıyamıyorsam pamuklara sarsaymışım vs vs

nitekim hava yağışlı olmamasına ragmen bayiden eve gelene kadar kaputun içi mahvoldu

Anlattım 9 yıl kullandıgım önceki 3008"de aracın motor bölümü tertemizdi vs anlattım yok milletin derdi bana sallamak-

ben bu bölümü köpek bant ile yalıttım bir taraftan da gözüm göstergelerde

Merhaba o parça turbo intercooler tüm pejo,doblo vs ortak ticarilerde de sağ ön teker davlumbaz içinde bulunuyor.Oradaki ızgaraların ters olması nedeniyle içeri taş çamur vs çok girmiyor ve intercooler delinme kirlenme vb olmuyor.(doblo için konuşuyorum.kaza olmuştu söktük çok kötü durumda değildi.30.000 km)Kapatmak ne kadar doğru olur bence tekrar değerlendiriniz.

• mustimi kullanıcısına yanıt

Hocam birşeyi kaçırıyorsunuz gözden. O radyatör malum intercooler'ın esprisi motor içerisinde yanmaya giden havanın soğutulmasını sağlamak böylece oksijence zenginleşmesini sağlayarak yanma verimini arttırmak. O gösterdiğiniz davlumbazdaki kısım hava çıkış kısmı. O kısmın bir de ön tarafta hava giriş kısmı var. Araç hareket halinde iken rüzgar etkisiyle önden girip arkadan çıkan hava İntercooler sayesinde soğuma sağlayarak görevini yapıyor. Arka kısmı o şekilde kapatırsanız hava sirkülasyonunu keser intercooler'ın vazifesini yapmasının önüne geçmiş olursunuz. Bu da size daha düşük motor performansı ve artan yakıt tüketimi olarak geri döner bilginiz olsun.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.