yanlış hatırlamıyorsam ADAS ayarları kısmındaydı açma sekmesi, oradan da bi bakıp teyit edin isterseniz |
YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (34. sayfa)

-
-
Şöyle olabilir, multimedya ekranına kısayolunu ayarlardan atayıp ardından i-toggles'a oradan seçilerek atanabilir. Başka lazım birşey çıkmadı şimdilik çıkarsa değiştiririm diğerlerini de açıkçası. Ama o kadar kurcalayamadım da.
-
Vardır o kısayolu ADAS kısmında seçeneği var önce ADAS kısmına girin ardından i-toggles ta ilgili butona basılı tutup kısayol atama işlemini yapın olacaktır.
-
Bir bilgi daha vereyim belki bilmeyenler vardır, aracı her çalıştırmamızda malum güvenlik ayarları tekrar aktif oluyor. ADAS menüsüne girdiğinizde solda bir araç ikonu var. Oraya bastığınızda kapatmak istediğiniz güvenlik ayarlarını aktif hale getirirseniz, multimedya ekranının tam ortasında altta yer alan ADAS butonuna 1 sn kadar basılı tutarsanız hızlı şekilde deaktif etmiş olursunuz. Ben kapatmak istediğim ayarları seçtim ve araca bindiğimde tek yapmam gereken ADAS menü butonuna basılı tutmak seçtiğim ayarlar otomatik kapanıyor. Menüden tek tek kapatmakla uğraşmıyorsunuz.
Aşağıda fotoda başparmağımın üstünde yer alan bir araba ikonu var bastığınızda dediğim ayar menüsü gelir. Kapatmak istediklerinizi aktifleştirin, ardından resmin sol altında görünen araba ikonuna 1sn basılı tutunca seçtiğiniz güvenlik ayarları kapanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frhtmst -- 20 Mart 2025; 14:51:58 >
-
Bir bilgi daha ekleyeyim, aracın içerisinde yardım menüsünde aracın teknik özellikleri yer almakta. Buradan bakıldığında aracın benzinli motorunun 100KW yani 135-136hp güce sahip olduğu, elektrikli motorun ise 21KW yani 28-29hp güce sahip olduğunu görebiliyoruz. İkisi kombin çalışabildiğinden total gücün 136HP den çok daha fazla olduğunu söyleyebilmek mümkün. Daha da önemlisi tork değerleri. 230nm aracın benzinli motorunun tork değeri var iken 51nm de elektrik motoru sağlayabiliyor.
Özetle belki uçup kaçmıyor ama 1725kg ağırlığı olan bir aracı gayet güzel yetebiliyor olmasına bu elektrikli motorun rolü büyük bence. Önceki kasadan da yaklaşık 250-300kg daha ağır bir araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frhtmst -- 20 Mart 2025; 15:1:22 >
-
Valla güzel bulmuşsunuz hocam bravo :) Tam olarak bende de böyle. Profil değiştirip geldikten sonra istediğim kısayol’u itoggles’a alabildim. Teşekkürler bilgi için
Ama bir sorunum daha var multimedya ekranındaki değişiklikler kendi kendine fabrikasyon menülere dönüyor. Yani ilk sayfada navigasyon vs vs
2 kere tüm sayfaları silip tek tek ayarladım ama araca döndüğümde yine sıfırlamıştı. Bunun yaşayan oldu mu acaba?
Gösterge kısmında ise sorun yok. Aldığımda ayarladığım ekranlar duruyor olmasını istediğim gibi. Ama sağ ekranı nedense sıfırlıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben onu bir kez yaşadım evet. Tekrar ayarlamak durumunda kaldım. Tekrar ayarlayınca yaşamadım o sorunu. Ama kaydettikten sonra aracı tamamen kapatıp aracı terkedip mi denedim yoksa ayarı yaptıktan sonra kaydedip profil değiştirip tekrar mı kontrol ettim o kısmı hatırlamıyorum. Bir kez yaşadım, tekrar ayarladım sonra naptım bilmiyorum ama kaydetti.
-
Evet belki işe yarar yine. Üşenmezsem son bir kez daha sayfaları ayarlayıp profil değiştirip deneyeyim bakalım. Sonucu yazarım buraya.
Belli ki bu tip bazı ufak problemlerin çözümü için mecburen yazılım güncelleme bekleyeceğiz.
-
Arkadaşlar benim bütün eski arabalarım kapılardan biri tam geçmediyle bangır bangır öterdi. Işık yanar, açık kalan kapıyı gösterirdi.
Hanım yola çıkmış. Öten filan yok. Virajda sol arka kapı açılmış resmen. İnanılmaz, korku filmi gibi değil mi. Acaba bir yerden aktif etmek mi gerekiyor kapı açık uyarısını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X