Şimdi Ara

Yeni Peugeot 307 sahipleri buraya!! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
106.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu yeni kasanın siyah taban angel farları yokmu?Benmi bulamıyorum..Eski kasa Farlar uymuyor biliyosunuz.

Bu resimdeki araç benim.önce farları açtırıp.içini siyah boyadıktan sonra birer ledli halka ve birer angel halka yerleştirdik.Sonradan angel halkaları çıkarttık.Şimdi sol far buhar yapıyor.orjinalini bulsam satın alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleli88 -- 24 Mart 2009; 0:30:18 >

• slm arkadaslar 1 yıldır 2006 model lpg li307 sw kullanıyorum. lpgden hicbir sorun yaşamadım. aracım 135binde arabamı gecen ay genel bakıma soktum.. sokmaz olaydım.. sanzıman yağını da değistirdim ama değiştirdikte sonra 1. vitesten 2. vitese gecerken taklama oluyor.. zaman zaman ve uzun yolda düz yolda vites geciş oranlarını yüksek devirlerde yapmaya başladı ve sanzımandan yağ tahliye etti ustaya goturdum fazla yağı tahliye etti.. daha sonra her sabah moto soğukken arabayı çalıştırdıgımda marş basılıyken dıt diye bir ses gelmekte ustaya soruyorum gelmez oyle bir ses diyorlar bu sorunları yaşayan arkadaşlar yardım lütfen
  • 307 sw almayı düşünüyorum.satan,satmayı düşünen birilerini tanıyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...
  • Arkadaşlar selam bende yeni peugeot 307 xt hdi 1.6 aldım 2005 model. geçenlerde baskı balata tüm debriyaj değişti. yalnız kalkışta şimdi titreme oluyor debriyaj çok sert ve üstten kavrıyor.. arabanın çekişi neden düşer. Bu konuda lütfen bana bilgi verirmisiniz.. Aranıza katılmak beni memnun etti lütfen beni biligilendirin bu konuda. Kazasız günler hepimizle birlikte olsun.
  • ankaram; motor kulaklarını kontrol ettir
  • 10 ekim tarihindeki mjımda belirtilen sorunları çözdüm akü bitmişşş
  • slmlar

aranıza 2005 model 307 1.6 hdi 110 hp look modeli alarak katıldım.

yalnız aracımda çok rahatsız olduğum bir konu var
    aracın debriyaj pedalı çok sert, bu normal midir? değilse çözümü nedir?
  • Sanziman yağını degistirmeyiniz çok Ozel bir yagdir illa değişecekse servislerde değiştirin 100 tl gibi rakamlari gözden çıkarın ( r19 europa öyleydi. )
  • arkadaşlar peugeot 307 nin bagaj sorununu çözen varmı lpg istetme yerine simit taktırdım şimdi istetmeyi koyacak yer bulamıyorum
  • aramıza hoş geldin :) aynı durum bende de var.. özdilekte çakmakla çalışan pompalardan aldım 20 liraya gerçi hiç yolda kalmadım ama inen lastikleri şişirme fırsatı buldum arkadaşlarımın.. bide kopük varmış ama bana denk gelmedi.. bunlarla idare etcen artık. iyi geceler
  • hoşbulduk sağol kardeş bendede var şişirme aletinden ama ya lastik yarılırsa falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenli Mehmet

hoşbulduk sağol kardeş bendede var şişirme aletinden ama ya lastik yarılırsa falan

:) valla oda geldi başıma hanım iş yerine park ederken yırttı lastiği :( stepne yok kriko yok .. allahtan lstikçim geldi çift kriko ile ön 2 lastiği de söktük gidip 2 sıfır michellen aldık 16 cant 200 lira tanesi.. demek istediğim şehir içinde sıkıntı olmaz birazcık işinden olursun o kadar . kaskon varsa hemen geliyolar çekici ile..
  • dediğin gibi şehir içinde sorun olmaz ama uzun yolda sıkıntı olabilir bi çözümü yok heralde bu işin
  • Arkadaşlar merhaba
    2005 model bir 307 1.6 xt araba buldum temiz bir arabaydı 70.000 kmde araç.
    Arabanın fiyatında anlaştıktan sonra bir deneme sürüşü yapayım dedim ama araba düşük viteslerde bile geç tepki vererek beni şaşırtı. performansı tatmin etmedi. bu motorun normal hali bumudur yoksa bu aracın motoru bitmişmi servise de gösterecektim ama denememden sonra vazgeçtim galiba... bu motor seçeneğini kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim . cevaplarınız için teşekkürler
  • ARKADAŞLAR MARKA FANATİKLİĞİ YAPMADAN TAMAMEN OBJEKTİF OLARAK BANA YARDIM EDİNİZ.http://www.sahibinden.com/paranizi_cope_atmak_istemiyorsaniz_iste_otomobil-01WQQaXQQ23301337WQQpXQQdisplayitem BU LİNKTEKİ araç BANA AİT VE ÜSTE PARA VERİPhttp://www.sahibinden.com/fiyat_dustu-17WQQaXQQ14433076WQQpXQQdisplayitem BU LİNKTEKİ ARACI YADAhttp://www.sahibinden.com/bayan_dan_satilik_full_full_otomatik-30WQQaXQQ24242349WQQpXQQdisplayitem BU LİNKTEKİ ARACI ALACAĞIM. HER İKİSİ içinDE AYNI PARAYI ÖDEYECEĞİM SİZCE BÖYLE BİR TAKAS MANTIKLIMIDIR VE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM. BANA YARDIMCI OLUNUZ ANCAK OBJEKTİF OLSUN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER

• yaş ve dizek olması sebeiyle grande punto bir de punto b sınıfı 307 c sınıfı bir araç
  • c sınıfı daah iyi değilmi. ama grande punto pert kayıd var
  • Arkadaşlar merhaba 2004 model 307 1.4 xr BENZİNLİ almayı düşünüyorum. tavsiye veya önerileriniz nelerdir. bahsettiğim araç 8 mi 16 valf mi? ayrıca yakıt durumu nasıl kullananlar veya bilenler var acil yarsım bekliyorum. tüp taktıran var mı bu modele cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor35 -- 27 Haziran 2010; 0:40:05 >
  • Selamlar aranızda yeniyim.

1 hafta önce 2005 1.6 xr triptonic modelini aldım. Ayrıca araçta lpg var. Ama dünden beri bir sorun yaşamaya başladım.

Araç trafikte yavaş giderken ( 5-10 km hızı aralığında ) frene bastığımda stop edecekmiş gibi oluyor. Kendini öne atmaya çalışıyor.

Nedeni ne olabilir acaba?
  • 2006 yılından beri 307 1.6 110 hp comfort sahibiyim aracımdan son derece memnunum.torku yüksek olduğu için sanki benzinli araba.

nede olsa o benim aslan parçam...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.