Şimdi Ara

Yeni Peugeot 307 sahipleri buraya!! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
106.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar aracım 2006 1.6 hdi 307 sw premium 89bin kmde
    kullanma klavuzunda hava kirliliği lambası olarak adlandırılan lamba hiç sönmüyor ve çalışınca hiç sonmüyür sürekli yanıyor yol bilgisayarıonda "depollution system faulty" yazısı geçiyor. ve yuol boyunca yanmaya devam ediyor...
    bunun yanında ilk 1 dk içinde dahi olsa hareket etmeden daha, bazen de hareket etikten sonra en fazla 1 dk içinde esp uyarı ışığı, "esp asr system faulty" diye yol bilgisayrına uyarıu yazısı ile yanmaya başlıyor gösterge panelinde esp uyarı lambası yanıyor ve bu da hiç sönmüyor...
    sizce sorunum veya sorunlarım ne olabilir...
    yardımcı olur musunuz...
    selamlar...
    istanbuldayım ve tavsiye edebileceğiniz özel bilgisayarlı tespit yapabilen bi peugeot servisi var mı... bildiğim bi yer var fakat pc ye bağlayıp arıza bulamıyor en sonunda benim pc citroenlerle uyumlu deyip başından savıyor resmen... simdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decibelshock -- 10 Temmuz 2010; 15:49:25 >

• yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • bu arıza lambası büyük ihtimalle FAP filtresi ile ilgilidir. FAP filtreleri eğer kirli yakıt kullanmazsanız 170.000 km de değişir. Benim araba aynı arızayı 139.000 km de verdi. Özel servis şu an için problem oluşturmayacağını söyleyerek arızayı sildi. Bi kez daha yanarsa FAP değiştirmem gerekiyormuş. Özel servise uğramanızı tavsiye ederim.
  • Selam arkadaşlar

http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2652494

İlandaki 2004 307 SW Benzin/LPG li aracı almak uzereyim 24.000 tl sizce uygunmu.

Bu gün cevap alabilirsem sevinecem.

Herkese Cok teşekkurler...
  • O kadar parayı verdikten sonra üzerine az biraz daha ekleyebilirseniz 110 HP'lik 1.6 dizel alabilirsiniz.
    Yok illa otomatik olsun diye düşünüyorsanız o başka tabi.

Birde size son bir tavsiye mümkün olduğunca 2006 ve üzeri modellere bakarsanız daha memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 21 Ağustos 2010; 21:47:10 >
  • tavsiyeniz icin cok tesekkurler,

Banada biraz pahali gibi geldi, Almaktan vazgectim, biraz daha arastiracam gibi.
    20 gun icinde bir araba almam gerekiyor.
    Bakalim artik hayirlisi
  • 307 lendim bende artık geçen hafta

2004 sw 1,6 benzinli 32 binde lastikler michlen yeni beyaz 3 parça boyalı sigara içilmemiş çift airbeg torpido ve bagaj soğutuculu abs ve diğer özellikleriyle tavan yok 18.850 uzun pazarlıklar sonunda tüpsüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaynaci -- 31 Ağustos 2010; 23:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynaci

307 lendim bende artık geçen hafta

2004 sw 1,6 benzinli 32 binde lastikler michlen yeni beyaz 3 parça boyalı sigara içilmemiş çift airbeg torpido ve bagaj soğutuculu abs ve diğer özellikleriyle tavan yok 18.850 uzun pazarlıklar sonunda tüpsüz

Hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı.

Yanlız anlamadığım birşey var bagaj soğutucusu derken neyi kastettiniz??
  • bagaşta en dipte 2 kapaklı bir bölme mevcut aldığım kişi soğutucu olduğunu işe yaradığını söyledmişti uzun yolda

tşk ler bugün lovato marka lpg taktırdım 1200 peşin umarum sorunsuz bir lpg li olurum birde bu benzin göstergesi düşmesinde lpg deyken psa mödülü takılar ve bir forumda okuduğum üzere aşağıdaki yöntemle benzin göstergesi düzeliyormuş deneyen varmı acaba bu yöntemi yöntem şu

Gösterge düştüktüğünde yapmanız gereken aracı stop edip kapıları kilitleyeceğiniz zaman, alarm varsa eğer alarmdan değil orginal anahtarın üzerinden biraz (10sn) basılı tutarak kapıları kilitlemeniz ve birkaç saat dokunmamanız yeterlidir. Açacağınız zaman tekrar anahtardan açın göreceksiniz ki gösterge olması gereken yere gelecektir deniliyor gerçekse çok güzel bir püf noktası işe yarıyorsa paylaşmak istedim ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaynaci -- 1 Eylül 2010; 23:48:50 >
  • O bölmenin fotolarını çekip paylaşırsanız seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: login35

O bölmenin fotolarını çekip paylaşırsanız seviniriz.

en kısa zamanda eklerim burda
  • merhaba arkadaşlar ben 2004 1,4 HDi 307 sahibi oldum arabayı 20250 aldım sizce fiyat nasıl ?
    arabamın km 73 bin, tekerlerim ve balatalar yeni yanlız havalandırmam 2. seviyede çalışmıyor bunu nasıl yaptırabilirim ........?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coin54

merhaba arkadaşlar ben 2004 1,4 HDi 307 sahibi oldum arabayı 20250 aldım sizce fiyat nasıl ?
    arabamın km 73 bin, tekerlerim ve balatalar yeni yanlız havalandırmam 2. seviyede çalışmıyor bunu nasıl yaptırabilirim ........?

hayırlı olsun öncelikle. ben geçen sene daha ucuza almıştım. ancak geçen seneki fiyatlar öyleydi. ama yine de sahibinden.com fiyatlarına göre pahalı gibi. hayırlı olsun ucuz pahalı diye düşünme almışsın artık. güle güle kullan. tekerler 650- tl frenlerde toplam 350 olsa 1000-tl eder. km si de az.
  • teşekkürler ....aracımı 3 haftadır kullanıyorum araç süper ve az yakıyor çok iktisatlı :)))))))))))
  • ARKADAŞLAR HERKESE SELAM BENDE 2006 307 VAR 90 HP AMA MALESEF BİR KAZA YAPTIM VE ÖN TARAF PERİŞAN BEYAZ RENK ÇIKMA ÖN KAPUT VE ÇAMURLUK ARIYORUM İLGİLENENLER VEYA FİKRİ OLANLAR CEVAPLARSA SEVİNİRİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet dlg

ARKADAŞLAR HERKESE SELAM BENDE 2006 307 VAR 90 HP AMA MALESEF BİR KAZA YAPTIM VE ÖN TARAF PERİŞAN BEYAZ RENK ÇIKMA ÖN KAPUT VE ÇAMURLUK ARIYORUM İLGİLENENLER VEYA FİKRİ OLANLAR CEVAPLARSA SEVİNİRİM...

hangi şehirdesin belirtmemişsin ankaradaysan yıldız sanayinde aradığını bulursun
  • arkadaşlar merhaba 2006 model lpg li 1,4 comfort 3087 almayı düşünüyorum 65000km de ne dersiniz lpg uyumlu oluyormu sorun çıkarıyormu araçlar tavsiye edermisiniz yol tutuşu süspansiyonları nasıl çekişi falan yardımcı olurmusunuz
  • MERHABALAR BENDE BUGÜN İTİBARIYLE ARANIZA KATILDIM.UZUN SÜRE DÜŞÜNDÜKTEN SONRA 2006 MODEL 1.6 HDİ 307'ME KAVUŞTUM.
    ARABA 90.000 KM'DE
    90 BG- TECHNOPACK DİYE GEÇİYOR.
    YOL TUTUŞU FİLAN GAYET GÜZEL AMA SANKİ BOZUK YOLLARDA BİRAZ SES ALIYO GİBİ.
    AMA YİNEDE SEVDİM BEEE
    ALLAH HERKESE KAZASIZ KULLANMAYI NASİBETSİN.
    SELAMLAR
  • Güle güle kullan içine sindiyse kim ne derse desin hepsi hava.

Amortisörler biraz serttir 307de buda ona yol tutuş avantajı sağlar.Arabanın sürüş keyfine bir alış o sesleri duymazsın bile.
  • Selamlar,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-kazasiz-307-diesel-45051104/detay/

Yukardaki linkteki aracı almayı düşünüyorum, fiyat ve araç hakkında bilgi verebilir misiniz?

Tşkler,
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.