Şimdi Ara

Yeni Peugeot 307 sahipleri buraya!! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
8
Favori
106.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a. Daha 1 hafta önce 2007 modem peugeot 307 1.6 otomatik confort satın aldım. Aklıma takılan tek nokta bu araç normalde kaç ileri fitesi var. Otomatikkten manuele aldığımda sadece 4 e kadar cıkıyor. Ama 2007 model bir arabayı 4 fites yapacaklarını sanmıyorum. Ootmatikse ise sadece ekranda ileri fitesde D yazdığı için kaç fites olduğunu bilemiyorum. Bilen varsa ayrdımcı olursa sevinirim. Yoksa kafama takıldı iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hades1624

s.a. Daha 1 hafta önce 2007 modem peugeot 307 1.6 otomatik confort satın aldım. Aklıma takılan tek nokta bu araç normalde kaç ileri fitesi var. Otomatikkten manuele aldığımda sadece 4 e kadar cıkıyor. Ama 2007 model bir arabayı 4 fites yapacaklarını sanmıyorum. Ootmatikse ise sadece ekranda ileri fitesde D yazdığı için kaç fites olduğunu bilemiyorum. Bilen varsa ayrdımcı olursa sevinirim. Yoksa kafama takıldı iyice.

Araç 4 vites. Ekonomi modda 65-70 km hızda 4. vitese geçiyor. Daha yüksek hızlarda da 4. viteste devam ediyor. Yanlız problem olmuyor. Şehir içi 70 ile giderken çok az yakıt sarfiyatı oluyor. Şehir dışında da 110 km hızlarda falan devir saati çok fazla yükselmiyor. Zaten manuel vites 307 ile ortalama aynı hızlara erişiyor. 4 vites olmasının bir sorunu olmuyor. Peugeot 307 lerde porshe otomatik vites sistemi var ve geçişleri gayet sessiz.

• Arkadaslar 2004 model 307m var.lpg takdirdim.lpgde giderken benzin ibresi dusuyor yol bilgisayarindan oturu. Benzin ibresi dibe dayandiginda motor stop ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bende 2006 1.6 HDİ 110 BG Comfort Çelik Grisi olanlardan aldım. Arka amortisörlerden gelen tak tuk sesler yüzünden aklımda soru işaretleri vardı ama bu konu sayesinde kronik olduğunu öğrendim ve içim rahatladı. Paylaşım yapan herkese teşekkürler. Yalnız aracın süspansiyonları sert değil. Bu sınıf için normal seviyede yani. Bu sınıftaki birçok aracın süspansiyonu daha sert. Sınıfı için gayet konforlu. Olumsuz yönleri ise rüzgar sesini bir çok rakibine göre içeri daha fazla alıyor. Aracın biraz yüksek olmasından hb gibi değilde mpv gibi olmasından sanırım. Arka amortisörler sesli çalışıyor. Yan aynalar küçük birde başkada olumsuz bir yanı yok.

Araç 129 binde. Turbosu trigeri değiştirilmiş. Turbo ömrü %80 çıktı bilgisayarda. Araca sanırım chip uygulanmış. Torku makul seviyenin üstünde diye gösterdi bilgisayar. Araç zaten aynı motora sahip Focus'dan daha seri. Çalışmayan ciddi bir aksamı yok. Diğer camları sürücü bölümünden açıp kapatınca camlar tutarsız kalkıyor. Bunlar ufak tefek şeyler ancak bu km'lerde aracın çıkarma ihtimali olan ciddi bir arıza veya yapmam gereken bir bakım veya dikkat etmem gereken bir durum var mı?

Tecrübeli arakadaşların paylaşımlarını bekliyorum. İternetim olmadığı için wireless bulabilirsem girebiliyorum foruma. O yüzden hemen cevap yazamayabilirim.

İyi forumlar.

• 2003 1.6 307 xr manuel 84000km almak üzereyim. araç kazasız ilk el bakımlı. kaç lira eder fikri olan?
  • Merhabalar buda ailemizin yeni üyesi alalı 1 ay oldu triger kayışı problemi filan yaptı biraz masraflı oldu ama değdi sınıfının mercedesi resmen konforundan ve sürüş keyfinden çok memnunum.

Yeni Peugeot 307 sahipleri buraya!!

Tiptronic vitesli benzinli 1.6 motor BRC marka sıralı lps var. XT modeli 2004 model.

Arkadaşlar araç hakkında yapılması ve yapılmaması gerekenleri yazarsanız da bilgilenmiş olurum. Ve aracın pek bilinmeyen özellikleri filan varsa yakıt tüketimi şehir içi özellikle hassas yerleri filan.
  • Teşekkürler Evet XT olanı. Bazı araçlarda bilinmeyen özellkleri filan oluyor bunda da varmı acaba onu merak etmiştim.

Birde klima da akşam farları açıyorum ama klimanın düğmelerinin ışıkları yanmıyor yanması gerek herhalde onda bir arıza var sanırım.

Birde bu araçla yapılmaması gerekenleri hassas yerlerini de yazarsasınz memnun olurum. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar paraya ihtiyacım olduğu için bendeki dizel otomatik 2008 megane II ile lpg li 2004 model 307 otomatik takası düşünüyorum. Konfor yakıt ve arıza-servis durumları hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhan1985 -- 9 Şubat 2013; 11:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohattap33

quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan1985

arkadaşlar paraya ihtiyacım olduğu için bendeki dizel otomatik 2008 megane II ile lpg li 2004 model 307 otomatik takası düşünüyorum. Konfor yakıt ve arıza-servis durumları hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

yakıt araçtan araca lpg kitine ve ustasına göre değişiyor aracı almadan önce mutlaka yetkili servisinde expertiz yaptırın 307 işi şans işi :)

tamamen kararsız kaldım. Forumu okuyorum biri birşey söylüyor öteki tam tersi. Bana megane alırken otomatik alma demişlerdi; diyen herkes şu anda arabama hasta Lpg kitinin kalitesi ve ustalığı nasıl anlaşılır? sanayide motor ustası tanıdık var o anlar mı?

• Arkadaşlar kendi sorumada cevap alabilir miyim?

Birde konu çmıştım ama burda da sorayım Antalyda'da bildiğiniz işin düzgün yapan kazıkçı olmyan bir Peugeot servisi biliyor musunuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar paraya ihtiyacım olduğu için bendeki dizel otomatik 2008 megane II ile lpg li 2004 model 307 otomatik takası düşünüyorum. Konfor yakıt ve arıza-servis durumları hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

yakıt araçtan araca lpg kitine ve ustasına göre değişiyor aracı almadan önce mutlaka yetkili servisinde expertiz yaptırın 307 işi şans işi :)

tamamen kararsız kaldım. Forumu okuyorum biri birşey söylüyor öteki tam tersi. Bana megane alırken otomatik alma demişlerdi; diyen herkes şu anda arabama hasta Lpg kitinin kalitesi ve ustalığı nasıl anlaşılır? sanayide motor ustası tanıdık var o anlar mı?

hocam ben peugeota çok salladım zamanında:) hyundai aracım vardı fenada değildi ama şimdi onu çoktan unuttum.milletimiz araba konusunda biraz fanatik herkes kendi arabasını en iyisi zannediyor bu arada herkesin araçtan beklentileri farklı.olayı marka ve model bazına indirgemek zaten en büyük hatamız yani kısaca örneklendirirsek; wv golf sağlam karizmatik performanslı bir araç burda hemfikiriz,sıfır km alayım bunu, yaşımda 20 küsür olsun hertürlü cambazlığı dener aracın limitlerini zorlar hertürlü yol şartlarında acımadan kullanır kasis masis dinlemez geçer hatta kendi çapımda drift mirift herşey yaparım 2 sene tabiri caizse eş...k gibi kullanır şans kader kaza falanda olmazsa çıkartır pazara boyasız kazasız diye emsalleri gibi satarım çünkü o bir golf eeee hani golf iyi bir arabaydı tabiki iyi araba ama bu bahsi geçen değil tabi:) 307 değil bütün araçlar böyle 2. elde bu sıkıntılar bütün araçlar için geçerli.bende 307 xt var lpg li ,çok değil bu geçtiğimiz yaz adanadan çıktım mersin,antalya,muğla fethiye,izmir,denizli,ankara,kayseri son olarak adanaya geri döndüm bu arada gittiğim yerlerde gezdiklerim vs 4000 km yi aşan bir yol yaptım tek problemim neydi biliyormusunuz?araç manavgat sidede benzinden lpg ye geçmedi(atiker) yolda kalmadım ama benzinlede devam edemezdim atiker bayinde ısı ile ilgili bir parçayı 50 tlye değiştirip yoluma devam ettim.aracımı 120 bin kmde aldım şu an 160 binde alırken servisden km ve bakımlarını teyit ettirdim bu önemlişimdi sizde alacağınız x aracın nasıl kullanıldığını bilemezsiniz ama en azından kaç km kullanıldığını bakımlarının düzenli olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.ben 307 mi almadan önce auris alacaktım benim beklentilerimi karşılayan ve donanım olarak dolu bir auris 47 bin tl idi bu elegant donanımına denk geliyor zaten elegantın dizeli yok aurisde sadece benzinli.çok sıkıntıya girecektim vazgeçip 307 aldım çünkü xt paketinde eleganttan fazla donanım vardı ben buna önem veriyorum benim beklentilerim bunlar sonuç olarak memnunum güvenle biniyorum performans çok iyi (110 bg) iç hacim geniş rahat ve
    YAKIŞIKLI

eyvallah kardeş güzel açıklama oldu. Bugün adamla buluşacaz; ustaya göstercem sorun yok derse pazarlığa gireriz
    tek korkum aracı sonra kolay satabilirmiyim? (arabalardan çabuk sıkılıyorum)

• ohattap33 teşekkürler ağzınıza sağlık :D Orda saydığınız birkaç özellik benim aracımda ya yok yada çalışmıyor. Mesela hız sabitleme yok harita lambası nedir onu çözemedim. Yağmur sensörü var ama çalışıo çalışmadığına dikkat etmedim. Hava yastığı 8 tane mevcut önde 2 tane ön koltuk yanlarında 2 tane arka koltuk arkalarında 2 ön koltuk yanlarında 2 tane mevcut. Yükseklik ayarlı farlara da dikkat etmedim onada bir bakayım. Peki bu süspansiyon sorunu çözebilir mi? Birde frene bastığımda bir gacurtu sesi geliyor birde bunu sorayım
  • bende aranıza bugün itibariyle katıldım 2002 1.6 xr atiker tüp 85400de aldım güvenlik paketli sanırım 6 airbag var arbayı tanımıyorum ama gidişi süper Maşaallah Allah nazarlardan korusun... bunlarda triger değimi 90bindeymiş doğrumu bana tavsiyeleriniz olur mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efereis45

bende aranıza bugün itibariyle katıldım 2002 1.6 xr atiker tüp 85400de aldım güvenlik paketli sanırım 6 airbag var arbayı tanımıyorum ama gidişi süper Maşaallah Allah nazarlardan korusun... bunlarda triger değimi 90bindeymiş doğrumu bana tavsiyeleriniz olur mu ?

hayırlı uğurlu olsun güzel araba.kaça aldınız?

17250 liraya aldım servis falan biliyoruz araç temiz dedi temiz araba bulmak harbiden çok zor... triger değişimi kaça patlar sizce nerde yaptırmalı bu işi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende aranıza bugün itibariyle katıldım 2002 1.6 xr atiker tüp 85400de aldım güvenlik paketli sanırım 6 airbag var arbayı tanımıyorum ama gidişi süper Maşaallah Allah nazarlardan korusun... bunlarda triger değimi 90bindeymiş doğrumu bana tavsiyeleriniz olur mu ?

17250 liraya aldım servis falan biliyoruz araç temiz dedi temiz araba bulmak harbiden çok zor... triger değişimi kaça patlar sizce nerde yaptırmalı bu işi

kazasız belasız binersiniz inşallah fiyat çok uygun.triger servisde çok pahalı

www.peugeotmarket.com
    PEUGEOT 307 1,6 BENZİNLİ TRİGER SETİ (ORJİNAL) 370,00 TL otoyedekmarket
    http://www.peugeotmarket.com/307-16-BENZINLI-TRIGER-SETI,PR-169.html
    trigeriniz bu.fiyat olarak başka bir yerde orjinal bulamazsınız.

buda devirdaim
    www.peugeotmarket.com
    PEUGEOT 307 1,6 BENZİNLİ DEVİRDAİM (ORJİNAL) 280,00 TL otoyedekmarket
    http://www.peugeotmarket.com/307-16-BENZINLI-DEVIRDAIM,PR-191.html

4litre de kırmızı antifiriz alın başkada bişeye gerek yok işçilik olarak sağlam bir usta bulun en fazla 100 tl olur gibi.100 liradan fazla vermeyin

Eyvallah birader saol araya tanidik soktuk ozel servis 400e indi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar pazar günü şehir dışında kahvaltılık bir yer vardı ailecek kahvaltı yapmaya gittik neyse yolda giderken araç 90 km yi geçince vites atmıyor aracım 307 1.6 tiptronik baktım devir 5000 e dayandı sonra vites attı anlamadım birde sabit hızda gidiyorsunuz gaza yüklenince tak yapıyor araç kendini ileri atıyor sanırım şanzımanda problem var sizin yorumlarınızı da alayım dedim.

Birde aracımı triger kayışı kopunca servise verdiğimde fan çalışmıyordu yaptık dediler ama hala çalışmıyor o gün ışıklarda dur kalklarda hararet 120 oldu resmen böyle iş görmedim motora birşey olduysa heriflerin ağzına s*çacağım zaten yapılır yapılmaz hemen istediler parayı zar zor toplayarak verdim.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
  • Antalyada oturuyorum Akdeniz Sanayii sitesinde Ayar Otomotive yaptırmıştım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kazasız belasız binersiniz inşallah fiyat çok uygun.triger servisde çok pahalı

www.peugeotmarket.com
    PEUGEOT 307 1,6 BENZİNLİ TRİGER SETİ (ORJİNAL) 370,00 TL otoyedekmarket
    http://www.peugeotmarket.com/307-16-BENZINLI-TRIGER-SETI,PR-169.html
    trigeriniz bu.fiyat olarak başka bir yerde orjinal bulamazsınız.

buda devirdaim
    www.peugeotmarket.com
    PEUGEOT 307 1,6 BENZİNLİ DEVİRDAİM (ORJİNAL) 280,00 TL otoyedekmarket
    http://www.peugeotmarket.com/307-16-BENZINLI-DEVIRDAIM,PR-191.html

4litre de kırmızı antifiriz alın başkada bişeye gerek yok işçilik olarak sağlam bir usta bulun en fazla 100 tl olur gibi.100 liradan fazla vermeyin

Eyvallah birader saol araya tanidik soktuk ozel servis 400e indi

125+65+100=290 10 tl de kargo 300

geriye kalan 100 tlye ise aracanıza lpg alırsınız

100 lira işçilik kimseyi kesmiyo birader anlamadım bende..bosh servisinede sordum adam volvo bmw mercedese falan bakıyo oda 400 dedi dost işi fiyatlar bunlar özel servis önce 500-600 falan tutar demişti. özel serviislerde garantilimi yapıyolar yetkili servis gibi atıyorum 4 sene garantili gibi birde trigerle birlikte devir dasim pompasıda değişiyomuş başka bişey değişiyomu

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.