Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1518. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.619
Cevap
292
Favori
1.584.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bakayım. gergiler tamamen bozulsada ses kesilir heralde motor şanzıman konusunda iyide bu tarz sorunlar uğraştırıyor boş yere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sfydn S kullanıcısına yanıt
    Gergileri er geç bozuluyor hocam kaçış yok evet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt

Yine ses yapmaya başlayacağı için kimse yaptırmak için uğraşmıyor.

Herkes salmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    aynen öyle garanti verse birdaha yapmaz diye neysede farklı markaların 20 yaşında arabaları bile bu tarz sorunlar çıkarmıyor en sonunda satıp kurtulucaz durum ona gidiyor

Benim niyetim var, elden çıkarmak için.

Kısmetse yıl başına doğru aracı büyütmeyi düşünüyorum. SUV tarzına geçiş olabilir.

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Bunlar peki garantiye giriyor mu hocam? Büyük ihtimal kaçarlar gibi geliyor da :)

• Alpii95 kullanıcısına yanıt
    Garanti süresi içindeyse değiştirmeleri gerekir ama öyle bir şeye denk gelmedim doğrusu.

Benim de hepsi ötüyordu. Yani 3 4 kişi aynı anda arabaya binecek olsa konser veriyordu :d

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    önler o kadar ses yapmıyor hocam arkalar fena tam bozulsun bari en azından kapı durmaz ama seste kesilir idare ediyoruz bakalım

• Dün Ankara göral da 3.yil bakımını yaptırdım aracın. 21250 km de araç. Yağ ve buji pejo orjinal, hava yağ ve polen filtresi europar olarak değiştirdim. 5900 tl.

• bugün uzun yolda klima içeriye hava vermemeye başladı neden olur bilgisi olan var mı polen filtrelerini söktüm biraz farketti gibi ama tam sorunu çözemedim

• Merhabalar , 2015 16 1.6 dizel otomatik 308 almayı planlıyorum, sizce hala alinir mi ?

• dirilhakan D kullanıcısına yanıt

hala birçok arabaya göre çok iyi bir tercih olur.

• Merhaba,

Eat8 joystick tipli araçlarda orta kısımdaki piano black alan nasıl sökülebilir bilen varsa yardımcı olabilir mi

• nookie kullanıcısına yanıt

İnternette biraz aradım aynı vites değil ama muhtemelen aynı mantıkla sökülüyordur. Sökerken çok dikkat edin piyano black kısımlar çizilirse çok belli ediyor. Göze batıyor.

"gear knob removal" "gear lever removal" diye siz de araştırabilirsiniz.

Davor Majićyoutube
    Peugeot 3008 / 5008 gear shift knob removal peugeot 206 207 208 2008 3008 5008 308 508 car
    https://www.youtube.com/watch?v=b7COvWoAyBs
  • 1.2 Benzinli motorların motor numarası nerede yazıyor?

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen göremeyeceğiniz bir yerde yazıyordur. Belki araç lifte kaldırılınca görebilirsiniz.

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam ben de baya bir araştırdım fakat dediğiniz gibi aynı kola ait bir video bulamadım eski eat6 tipi olan veya düz vitesler var fakat emin olamadığım için zorlamak da istemedim. Eğer daha önceden sökmüş biri varsa yardım almak isterim, orta kısım direkt olarak sökülüyor mu yoksa yan tarafların da çıkması mı lazım tam olarak çözemedim

• Selamlar, 2017 makyajsız kasa 308 aldım bugün. Active modeli. CarPlay yok önceki sayfalara baktım bazı yazılar var ama YouTube'da bir firma video koymuş bir aparat ile sağlıyor bunu kullanan var mı? Mantıklı mı?

• Mamihlapinatapai kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile 15-20 bin arası idi Android çevirmek ekranı. Bence mantıklı değil. Makyajlı kasa alınırdı az daha ekleyip sanırım.

• 
Sayfa: önceki 15161517151815191520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.