Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1520. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.607
Cevap
292
Favori
1.583.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15181519152015211522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ücretsiz değişim için ısrarcı olacağım. Yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

Arabayı kullanmaya devam edeceğim. Eğer depoyu değiştirtirsem neden yazılımla iptal ettireyim? Bunu anlayamadım.

• cinquanta kullanıcısına yanıt
    Çünkü bu kronik sorun tekrar baş gösterebilir. Binici iseniz tavsiyem o olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kampanya kapsamında Triger için servise verdim. Devir daim ve Antifriz de değişsin mi dediler. İşçilik olmayacak sadece parça fiyatı 2400 gibi tutar dediler bende tamam dedim. İyi mi ettim bilmiyorum. Yorumlarınız nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 5 Ağustos 2024; 20:32:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün akü bir anda tak diye bitti, öncesinde hiç zor çalışma vs bi sorun da yaratmadı garip şekilde, azalma belirtisi göstermedi. Araç 2020 Allure Sport 1,2. 4. senesini doldurmuştu zaten bekliyordum bitmesini ama böyle bir anda bitmesi garibime gitti. EXIDE 70AH AGM akü taktırdım tekrar, üzerindeki ile aynı, bi 4 sene de böyle gidelim bakalım, fiyat olarak ta 7000₺.

• Lundy kullanıcısına yanıt

Start stop Kullaniyormusunuz ? Ben hic kullanmiyorum, Akuyu bitiren en onemli etkenlerden birisi Start stop..

Bir de Mesela Araca binmeden kapiyi actiniz, Farlar Auto'da..Farlar kendi yaniyor calistirmadan, o da goturuyor Akuyu..

Ben Honda Kullanmistim mesela Dizel manuel start stop kullanmamistim hic, 5. Sene de satmistim araci, aku cok iyi durumdaydi misal..

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Hocam arabayla 3. senem bitecek, 2 senedir hiç kullanmadım start-stop, hep kapatırdım, zaten son 1 senedir hiç devreye girmiyor, ama bi anda tak diye kesildi anlamadım.

• Start Stop sistemi bende açık. Uzun süreli dur kalk trafikte zaten devreye girmiyor. Eğimde devreye girmiyor. Direksiyon açısına göre devreye girmiyor. 3 derece altı ve 35 derece üstü devreye girmiyor.

Bence konforlu bir sistem. Yararından fazla zararı olabilir ama gelecek nesiller için kullanmak gerekli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 7 Ağustos 2024; 14:32:18 >
  • Arabada çok sarsıntı hissediyorum. En ufak bir bozukluk arabayı sallıyor sanki. Uzun yollarda 150-160 ile giderken yeni kasa i20 daha stabil hissettiriyor. Lastik değişimi yaklaştı. Sırf bu yüzden 17 den 16 inç jant düşmeye değer mi?
    Bir de çok hafif bir titreşim var direksiyonda. Rot-Balans yapildi degismedi. Dert edilecek birsey değil ama uzun yolda sürekli olunca can sıkıcı olabiliyor. Sizde durum nası? Direksiyonda bir miktar titreşim olması normal mi?

Ufak şeylere fazla takıyorum belki ama mümkünse bunları en aza indirmek isterim.

• Arkadaşlar selam, bu triger kayışı meselesi için aracım 2019 1.5 Bluehdi fakat kayış 7mm mi 8mm mi çözemedim. Yabancı forumlarda biri VIN numarasından sorgulayıp söylüyor fakat o arkadaş da uzun süre cevap vermemiş taleplere, bu konuda bir çözümü olan var mı? 1.5 Bluehdi' larda triger kopması yaşayan var mı aranızda? 3008 konusunda bir arkadaş var sadece, o da en son ne olduğunu yazmamış servis macerasından sonra. Bu araçlar geri çağırıldı mı, parça yenilendi mi?

• xtx510 kullanıcısına yanıt

Kac Km oldu lastiklerle ? Yeni lastikler de daha guvenli olur 17 den 16 ya dusmeniz Konforu artirir bir nebze o kadar..

Bunun disinda Istanbul Anadolu yakasinda iseniz Cok ama cok iyi Rot balans onerebilirim..Fiyati Tuzlu ama 1 kere gidin yeter..Titresim vs kalmaz tecrubelerime gore..

• Backstreet kullanıcısına yanıt

40k kilometre oldu lastikler. Konforu biraz da olsa arttırsa yeter bana.

Maltepedeyim yer neresi?

Lastik boyutuyla uğraştığınıza değmez bence jant vs. 2 öneri yapabilirim, konforu ve tutuşu artıracak hankook s1 evo2, ya da yaz/kış kullanım karakterinize uyuyorsa Michelin crossclimate2. Direksiyon titremesi için önce lastik değişimi, sonra düzelmezse rot ayarı, jant kontrolü önerilebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Hocam parcagonder'i arayıp şasi numarası verirseniz olması gereken parçayı gönderirler. Dizellerde triger kopması çoook düşük ihtimal.

Burasi Hocam..Mavi Rot Balans..Rot yada Balans Yaptiktan sonra Aracla test yapiyor arkadas..Verin yani Araci cekinmeyin..3 dk sonra geliyor Varsa bir sey tekrar Rot balansa sokuyor araci ama Teste ciktigi vakit bir daha rita balansa girdigini gormedim aracin..3 arac goturdum..3 arac da muazzam iscilik..

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 7 Ağustos 2024; 21:54:15 >
  • Dün Finike'den İstanbul'a döndüm. Yolda motorin almak için verdiğim ilk moladan sonra günlerdir rahatsız eden adblue sorunu ortadan kalktı. İstanbul'a sorunsuz şekilde gelebildim.

Sorun düzeldi mi? Ne olduda ortadan kalktı bilmiyorum. Arabayı pazartesi gününe aldığım servis randevusuna götüreceğim. Bakalım ne diyecekler?

Finike nasıl hocam çok sıcak mıydı?

• emurat E kullanıcısına yanıt

İyi etmişsiniz hocam, bizim 2016 bluehdi 120bin km aracın, haziran ayında geri çağırma kampanyası kapsamında tüm kayışları ücretsiz değiştirildi (diğer sıvı ve filtre bakımlarını özel servisde yaptırdım). Devir daim ve antifiriz de değiştirildi fakat işçilik aldılar.

Sizin araç yetkili servis bakımlı mı, nerede yaptırdınız?

Bence ülkede satılan adblue larda sıkıntı var kimse bu ürünlerin saklama koşullarına uymuyor, 25 derecenin üzerinde yapısı bozulduğu her yerde yazıyor yaşadığım şehirde hava 42 derece ve bu ürünler dışarıda satılıyor yer yer güneşin altında kalıyorlar. Bu saklama koşullarında yapısının bozulmaması imkansız

• turkeril kullanıcısına yanıt

Eşimin kardeşi var Finike'de Türkeril hocam. Eşimin hatırına gittim. Yoksa bu ayda gitmezdim.

Tahmin edebileceğiniz gibi çok sıcaktı. Daha kötüsü yüksek nem var. Oturduğumuz yerde terliyorduk. çok güzel ama klimasız yaşanabilecek yer değil.

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Sorun yaşadıkça kullanılan adblue nun önemini fark etmeye başladım. Söylediklerinize ilave olarak olabildiğince yeni üretim tarihli kullanmak lazım. Piyasada satılanların en iyisinin BP ve Shell üretimi olanlar olduğu söyleniyor.

Kullandığınız adblue nun geri kalanını saklayıp daha sonra kullanmak düşünceside doğru değil. Kalanı atıp, zamanı geldiğinde yeni üretim kullanmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 15181519152015211522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.