Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.607
Cevap
292
Favori
1.583.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Denon müzik sistemi bulunan araçlarda stepne bulunmamakta. Görmüş olduğunuz sarı cihaz lastik tamir kiti. İçinde özel bir sıvı var. Yarık olmadığı sürece patlayan lastiği tamir ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

Bi-xenon farlarda, far yıkama yoksa 25W kullanmışlardır doģal olarak Golf7 den daha fazla ışık verir.

En boş donanımı berbat olmuş konsolu.

Hocam farlar bi-xenon değil, LED. Mercek var ama uzunları çakarken merceğin yanındaki LED'leri çakıyor ve ben çok beğendim mükemmel olmuş.

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sovereignty34 S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. yanliz o hoparlorun o kisimda olmasinin ozelligini cozemedim ustu zaten kapali olacak ne is yariyor acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 cc ne zaman geliyor :) ?
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Gayet güzel görünüyor, beğendim doğrusu
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Rica ederim... Yanlış bilmiyor isem subwoofer olması lazım...

• Bunca zaman sonra ilk defa bi peugeot direksiyonunu yeni 308'de beğendim Sanki arka taraf sw havası verilmiş gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

hocam inceleme müthiş olmuş özellikle bbol foto şahane
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hasanmeral H kullanıcısına yanıt
    birisi pişman olup HDİ active 55 e satar, eylül ekim gibi alırım ondan..
  • Bugün aracı hem test hemde pazarlık için gittim.Test ettiğim 1.6e-hdi 115 hp allure denonlu,geri görüş kameralı,cam tavanlı,anahtarsız çalıştırılan bir araçtı.

Aracın dış tasarımını çok beğendim,tasarım göreceli birşey ama 308 in tasarımı çok iyi.Showroomda parlament mavi ve yanlış hatırlamıyorsam dinamik gri vardı.Şu kesinki koyu renk bu araca daha iyi gidiyor.
    İç tasarımda malumunuz sadelik vurgusu var.İlk başlarda garipsesemde gözüm çabuk alıştı ve tasarıma ısınmaya başladım.
    Kullanılan malzeme kalitesi d sınıfındaki araçlarla yarışır vaziyette.Her taraf deri kaplı ve ilerde konsoldan kolay kolay çıtırdama sesleri gelmez diye düşünüyorum.
    Direksiyon 208 deki gibi küçülmüş.Açıkçası benim pek hoşnut olmadığım birşey,bana kalırsa ergonomi açısından birşey katmıyor.
    Denon ses sistemi en çok merak ettiğim konulardan biriydi.Bagajda bir subwoofer var ve bu nedenle stepne konmamış.Stepne yerine lastik tamir kiti konmuş.Lastiğiniz yarıldıysa yolda kalıp denon sistemiyle halay çekmeniz gerekiyor. :) Arkadaki wooferın performansı için bas ayarlarını aramaya başladık dokunmatik ekranda ama ne ben ne de satıcı arkadaş bulamadık.Sadece pop rock jazz türevi hazır ayarlar var.Metro fmden bol baslı bir parça açtık bütün ayarları gezdik ancak arkadan kayda değer bir bas alamadık sanki o woofer hiç orda yok gibiydi.Hayal kırıklığı oldu benim için.

Ses yalıtımı oldukça başarılı,araç benzinli araç gibi çalışıyor ve en çok beğendiğim noktalardan birisi bu oldu.Kapılar fitilli ve kapatırken bir vw,opel gibi o tok sesi alabiliyorsunuz.120 kmye kadar çıktım,rüzgar sesi duymadım ancak az biraz lastik sesi aldım.Bu lastik markasından da olabilir inerken markasına bakacaktım ancak unuttum.Araç bu arada 18 janttı.

Süspansiyonlar oldukça başarılı bozuk satıhta bile araç rahatsızlık vermiyor,çok beğendim.Viraj performansını tam ölçemedim öyke bir imkanım olmadı ama aracın güven verdiği kesin.

Motor oldukça sessiz bunda bahsettiğim gibi yalıtımında payı vardır.Performansta sıkıntı yok oldukça tatminkar.

İsmail terzi incelemsinde arka taraf basık demiş ama uzun boylu arkadaşım arka tarafın çok rahat ve ferah olduğunu söyledi.Kendim oturmayı akıl edemedim açıkçası.

Fiyat olarakta nuh diyorlar peygamber demiyorlar.İnternetteki fiyatlar neyse o.Gitmeden önce konfigüratörden aldığım fiyat neyse onu söylediler ki daha önceden şirketim içinde dahil 7 araç almıştım kendilerinden.Sadece 2 yıl yada 40000 km tüm servis masrafları kendilerine aitmiş.(bakımlar,balatalar)

Bu fiyata alınır mı bilemiyorum başarılı bir araç ama fiyat yüksek.Kötü zamana denk geldi piyasa çıkışı.Kur ve vergi zammı ortalığı toz duman etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bellagioo kullanıcısına yanıt
    Resimlerin tamamını alıntıya dahil etmeye ne gerek arkadaşım ya ?
  • araç güzel, klasik pöjo çizgisinden biraz uzaklaşılmış. 70bin lira verip otomatik versiyonu olmaması düşündürücü.
  • Gogou kullanıcısına yanıt
    Muğla Peugeot bayinden fiyat alın derim (Turmak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

araç güzel, klasik pöjo çizgisinden biraz uzaklaşılmış. 70bin lira verip otomatik versiyonu olmaması düşündürücü.

gerçekten pahalı bir araçta ilk ve bence en önemli konfor ekipmanı otomatik vites. Pejonun yeni bir otomatik şanzımanla lansman yapmasını beklerdim. Satış adetlerinde de otomatik vites yönünde artış varken, ilginç oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 18 Şubat 2014; 10:58:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Resimlerin tamamını alıntıya dahil etmeye ne gerek arkadaşım ya ?

sayfayı kullanılmaz hale getirmiş. düzeltmiyorda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanhirik

Arkadaşlar bugün Kayseri İnciroğlu Peugeot servisinde aracı inceledim ve test ettim. Aracı bayide ilk test eden benmişim. Bugün sabah gelmiş ve araç henüz 33 km'de idi. Test ettiğim model cam tavanlı gri, 1.6 HDI allure modeliydi. Araç her yönüyle mükemmel olmuş. Gerek malzeme kalitesi, gerek canlı görünüm ve performans harikaydı. Araç inanılmaz sessiz. Motor sesini yalnızca ilk çalıştırmada duyabilirsiniz. Yol sesi müthiş derecede yalıtılmış. Üstelik aracı tırtırlı ve mıcırlı kötü bir yolda test ettim. Kayseri'yi bilenler için söylüyorum, bayiden çıktım Boğazköprü kavşağından dönüp tekrar bayiye geldim. Hava kararmak üzereydi ve satış temsilcileri saat itibariyle işten çıkmak durumunda olduklarından uzatamadım testi. Fakat daha sonra tekrar test etmek için söz aldım. Bu arada LED farlar muazzam bir aydınlatma sağlıyor. Kendi aracımda (Golf 7) xenon far var ancak bu çok daha iyi aydınlatma sağlıyor. Kendi aracımla kıyaslayacak olursak, Golf'ten sessiz bir araç yapmış Peugeot.

Ben araca 10 üzerinden 8 veriyorum. Bir puanı çok pahalı olduğu için bir diğerini otomatiği henüz gelmediği için kırdım :)

Özetle: Konforlu, kaliteli, yakışıklı bir aracım olsun ve az yaksın istiyorsanız, Peugeot mühendisleri Yeni 308 ile bunu başarmış.

yeni 308 için golf katili deniyo

• televizyondaki tanıtımı baya başarılı, anlatıkları göstergelerin yukarıda olması ve ön könsol dizaynını çok başarılı buldum
  • Avm'de görünce aracı ben de inceledim. 1.6 hdi 115 beygir 73 bin küsür gibi fiyatı vardı. Fiyatı yüksek geldi biraz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.