Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.607
Cevap
292
Favori
1.583.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: PRND

308 i bende dün inceledim. araç on numara olmuş. kalite algısı çok yüksek. konsol malzemesi,tok kapılar, sade tasarım. gerçekten iyi iş çıkarmışlar. direksiyon küçük ve çok güzel görünüyor bence. dizel otomatiği bekliyorum. mevcut aracımla değiştirebilirim

yeni corolladan ve auristen güzel mi sizce ?

Auris kullanmadim bilmiyorum ama.2013 yeni kasa corollam var.genel olarak memnunum üzmüyor.cok genis az yakıyor performansi yeterli. Ici 308 den kaba benim aracın. 308 daha estetik olmus sportif görünüyor. Ve 1.6 dizel tabiki.kalite olarak tartışılır belki ama yeni 308 in kesinlikle kaliteli olduğu belli. Bi önceki 308 i kullandım. Peugeot cok gelistirmis. Eger c segment hb alınacaksa aurise karşı kesinlikle 308 derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaserhan

Herkes arabanın fiyatına takılmış ama heralde kimsenin otomobil fiyatlarının döviz kurundan doğrudan etkilendiğini yılbaşında ayrıca ötv'nin de katlandığından haberi yok.
    73.000 tl bence de çok büyük bir para ama en basit bir araba bile 50.000 den başlıyor artık. Dün galerileri şöyle bir gezdim Golf comfortline ki bayağı bir boştu 83.000 liraydı. Renault bayiinde bir clio nun üzerine 59.000 lira yazmışlar.
    Bu rakamları gördükten sonra bu arabaya pahalı diyemem açıkcası.
    Bu paraya bmw alırım mercedes alırım falan diyenler olmuş arkadaşlar gidin bir mercedes veya bmw bayine bende 80.000 lira var dizel full donanımlı bir araba alıcam deyin bakalım size ne cevap verecekler.

Clio gerçekten 60 bine dayandı degilmi? Ne olacak bi piyasa böyle merak ediyorum

• quote:

quote:

Herkes arabanın fiyatına takılmış ama heralde kimsenin otomobil fiyatlarının döviz kurundan doğrudan etkilendiğini yılbaşında ayrıca ötv'nin de katlandığından haberi yok.
    73.000 tl bence de çok büyük bir para ama en basit bir araba bile 50.000 den başlıyor artık. Dün galerileri şöyle bir gezdim Golf comfortline ki bayağı bir boştu 83.000 liraydı. Renault bayiinde bir clio nun üzerine 59.000 lira yazmışlar.
    Bu rakamları gördükten sonra bu arabaya pahalı diyemem açıkcası.
    Bu paraya bmw alırım mercedes alırım falan diyenler olmuş arkadaşlar gidin bir mercedes veya bmw bayine bende 80.000 lira var dizel full donanımlı bir araba alıcam deyin bakalım size ne cevap verecekler.

Clio gerçekten 60 bine dayandı degilmi? Ne olacak bi piyasa böyle merak ediyorum

59.000 olan 2013 model sport tourer clio
    "Araç 2013 olduğu için şu anda çok cazip gerçekten" dedi satışta görevli bayan.
    2014,cam tavanlı,full,özel renk falan bir tane daha clio vardı onun fiyatı 65 küsür gibi bişeydi ;)
    Piyasa nolcak demişsiniz de aslında nolcak bu döviz ya da nolcak bu ötv diye sorsanız daha doğru olurdu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaserhan -- 21 Şubat 2014; 23:20:48 >

• 2013 Clio 90 hp dizel var bende, motor güzel tipi güzel ama malzeme kalitesi pek iyi değil.Dizel leon yada 308 alıcam orta donanımların fiyatları gayet uygun, dizel focus style 72 bin civarı

• mustafaserhan M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğru diyosunuz.bu kur artışı gerilerse fiyatlar dusermi oda meçhul. Nissan micra 50 bini geçmiş. Ben aracı 63 bine almıştım pahalı aldım diyodum.suan 74 bin

• quote:

2013 Clio 90 hp dizel var bende, motor güzel tipi güzel ama malzeme kalitesi pek iyi değil.Dizel leon yada 308 alıcam orta donanımların fiyatları gayet uygun, dizel focus style 72 bin civarı

Renonun dizel motoru gercekten cok iyi. Mercedes bile kullaniyor.c seriside 1.6 dci 320 nm lik motoru kullanacak.

• quote:

quote:

2013 Clio 90 hp dizel var bende, motor güzel tipi güzel ama malzeme kalitesi pek iyi değil.Dizel leon yada 308 alıcam orta donanımların fiyatları gayet uygun, dizel focus style 72 bin civarı

Renonun dizel motoru gercekten cok iyi. Mercedes bile kullaniyor.c seriside 1.6 dci 320 nm lik motoru kullanacak.

Renault 1.6 dci motorun 160 hp lik çift turbolu versiyonun geliştirildiğini açıkladı. Renault un F1 den edindiği teknik altyapının bu motorun aşırı besleme sistemini geliştimede temel olduğunu falan açıklamışlar.
    Muhtemelen mercedeslerde belki yeni E serisinde bile kullanılacak.
    Şimdi fransızlar dandik falan diyen "bilgisiz" arkadaşlar küçük hacimli dizel konusunda fransız psa nın yıllardır en iyi olup renault un bu motoruyla pazarın yıllarca en iyisi olacak olmasına ne derler acaba.

• quote:

quote:

quote:

Renault 1.6 dci motorun 160 hp lik çift turbolu versiyonun geliştirildiğini açıkladı. Renault un F1 den edindiği teknik altyapının bu motorun aşırı besleme sistemini geliştimede temel olduğunu falan açıklamışlar.
    Muhtemelen mercedeslerde belki yeni E serisinde bile kullanılacak.
    Şimdi fransızlar dandik falan diyen "bilgisiz" arkadaşlar küçük hacimli dizel konusunda fransız psa nın yıllardır en iyi olup renault un bu motoruyla pazarın yıllarca en iyisi olacak olmasına ne derler acaba.

Evet hocam gördüm o haberi yabancı bi sitede. Twinturbo 1.6 160 hp 380 nm dCi. Kişi bilmedigini kucumsermis.fransizlar küçük hacimli dizel konusunda cok başarıli.daha once citroen c4 um olmustu.hdi motor icinde gecerli soylediklerim. Bu 1.6 Twinturbo dci Renault un hangi modeline gelecek acaba ? Ben latute laguna megane gtline için gelir dite düşünüyorum

• bu arabayı hiç beğenmdim bu kadar araba varken neden bunu alayım hem de sıfır olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krom7

bu arabayı hiç beğenmdim bu kadar araba varken neden bunu alayım hem de sıfır olarak?

İç mekanı yeter aracın içine oturduğunuzda anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krom7

bu arabayı hiç beğenmdim bu kadar araba varken neden bunu alayım hem de sıfır olarak?

herkes bu arabayı beğenmeli ve herkes bu arabadan almalı, lütfen birisi arkadaşı ikna etsin
  • bayide ki arkadaşımın söylediğine göre eylül ayında benzinli otomatik, seneye martta ise dizel otomatik gelecekmiş
  • Aracın dış tasarımı çok iyi olmuş gerçekten fakat bu fiyatlara daha iyi araçlar alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

bayide ki arkadaşımın söylediğine göre eylül ayında benzinli otomatik, seneye martta ise dizel otomatik gelecekmiş

1.2 THP ne zaman gelecek acaba manuel yada oto. vites fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniil

quote:

bayide ki arkadaşımın söylediğine göre eylül ayında benzinli otomatik, seneye martta ise dizel otomatik gelecekmiş

sorayım hocam
  • Arkadaşlar harika bir 308 incelemesi... izlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniil

quote:

arkadaşın bildiği kadarı ile bu yılın sonuna doğru olabilirmiş yada bir ihtimal ortalarında da gelebilir dedi
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    Bana Kayseri İnciroğlu Mayıs demişti...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Herkes beğenmiş tasarımı. Bir ben beğenmedim herhalde.

+1 mercek+ led uyumu elektronik park freni start stop donanım malzeme kalitesi gibi konularda ben de çok beğendim ama hem iç hem dış tasarımı ucuz olmuş bence.
  • Teşekkürler arkadaşlar... bence en mantıklısı 1.2 THP motor çünkü vergisi düşük ayrıca 3silindir olduğu için neredeyse dizel kadar az yakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.