Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30.635
Cevap
290
Favori
1.586.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben kırmızıyı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

sizce hangi renk bu araca yakışıyor?

ben kırmızıyı düşünüyorum.

sedefli beyaz + panaromik cam tavan mükemmel oluyor
    Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord97

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

bu pug neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.sadece 308 dizellere 3000 tl zam yapmışlar.sadece 2 kez gördüğüm bir araca sadece dizeline bu zam yapılması çok ilginç.araç şubat ta satışa çıktı.ötv ve kur hesaplanarak satışa konuldu ve 2,5 ayda kur düşmesine rağmen 6000 tl zam yedi

sizin mesajı gördükten sonra bakayım dedim fiyatlara allure e hdi 76.200 olmuş 2 ay önce bu araba 69.200 idi dediğiniz gibi kur filan da düştü bu neyin zammı satamıyorlar zaten beter olsunlar olan aracın güzelliğine oluyor keşke ilk çıktığında alsaydım da demiyor değilim açıkçası.

Sadece dizele zam yapılması anlamsız.aklıma gelen tek şey 120 lık dizellerin yakın zamanda gelecek olmasından dolayı fiyat ayarlaması yapmaları.başka mantığı yok.acaba 1,2 thp lerle berabermi gelecek yeni dizeller.120 ilk dizel motorlar senenin ikinci yarısı diye biliyordum

• Şu araç C segmentinde ne zaman hak ettiği değeri görecek acaba...
  • quote:

quote:

quote:

bu pug neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.sadece 308 dizellere 3000 tl zam yapmışlar.sadece 2 kez gördüğüm bir araca sadece dizeline bu zam yapılması çok ilginç.araç şubat ta satışa çıktı.ötv ve kur hesaplanarak satışa konuldu ve 2,5 ayda kur düşmesine rağmen 6000 tl zam yedi

sizin mesajı gördükten sonra bakayım dedim fiyatlara allure e hdi 76.200 olmuş 2 ay önce bu araba 69.200 idi dediğiniz gibi kur filan da düştü bu neyin zammı satamıyorlar zaten beter olsunlar olan aracın güzelliğine oluyor keşke ilk çıktığında alsaydım da demiyor değilim açıkçası.

Sadece dizele zam yapılması anlamsız.aklıma gelen tek şey 120 lık dizellerin yakın zamanda gelecek olmasından dolayı fiyat ayarlaması yapmaları.başka mantığı yok.acaba 1,2 thp lerle berabermi gelecek yeni dizeller.120 ilk dizel motorlar senenin ikinci yarısı diye biliyordum

Çok satıyor demek ki.

• quote:

quote:

quote:

merhaba, 120hp'lik dizellerin euro 6 standartının Türkiye'de zorunlu olmasıyla geleceğini düşünüyorum, 115hp motor euro 5, ticari bir etkileşim olacağını sanmıyorum, mutlaka 120hp diye reklamı olacaktır ama 120hp geldi 115lik fiyatı düştü veya 120hp daha yüksekten satılır gibi bir beklentim yok.

• Otohaber 308 tanıtımı, almayı düşünenlere fikir verebilir :

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon79

Otohaber 308 tanıtımı, almayı düşünenlere fikir verebilir :

Bu teste göre sütçü beygiri, yazık olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: krom7

quote:

Otohaber 308 tanıtımı, almayı düşünenlere fikir verebilir :

Bu teste göre sütçü beygiri, yazık olmuş.

Bu testteki hangi cümleden bu yorumu çıkarabildiniz anlamadım. Adamlar arabanın içi biraz dar demişler ki burada hemen hemen herkes bunu dile getirmişti zaten. Onun haricinde klima fonksiyonlarının ana ekranın içine alınması pratik olmamış demişler başka en ufak bir eleştiri yok.
    Önceki yorumlardan hatırladığım kadarıyla siz kendini önce orta sınıf sonra da züğürt diye tanımlayan arkadaşsınız.
    Öyle sanıyorum ki sırf kışkırtma amaçlı mesaj atıyorsunuz. Sütçü beygiri falan gibi aşağılayıcı cümleler bu aracı beğenip alanları kızdırıp, eğlenmek amaçlı olduğu açık. kısacası maksat kötü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaserhan -- 6 Mayıs 2014; 11:35:36 >

• Bilmiyorumki 0-100 12 saniye diyordu performans iyi değil yazıyor ben o kısımdan bahsettim. Yazının tamamını okursanız altlarda görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krom7 -- 6 Mayıs 2014; 11:41:37 >
  • Yazı konusunda haklısınız ancak teknik verilerin siteye yanlış yazıldığı aşikar.

Broşürlerde 115hp dizel için hızlanma 0-100km/s - 10,2 sn (18 jant ile 10,9 sn)

92hp dizel için hızlanma 11,3 sn

156hp thp için hızlanma 8,4 sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon79 -- 6 Mayıs 2014; 12:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaserhan

Ben araçlara verilen fiyatlar farklı demiyorum ki yahu.
    Siz a3 1.6 tdi manuel 88000 fiyat aldık dediniz. bende diyorumki öyle bir araba yok, 2013 ün başından beri a3 lerin hepsi sadece s-tronic denilen otm. şanzımanla ithal ediliyorken dizeller sadece otm. iken nasıl oluyor da rakam telaffuz edebiliyorsunuz? Neden haklı çıkma çabası ile burada sallıyorsunuz diye soruyorum. araba almak için de kimsenin yardımına ihtiyacım yok:)
    -Birde diyorsunuz ki neden dopru dürüst araştırmıyorsun?
    -Asıl siz burada sallamadan önce şöyle bir internetten araştırma gereği duymadınız.
    Ama iddia ettiğiniz gibi manuel de olsa 88000 liraya full sıfır km dizel a3 varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Ama sanmıyorum.:)
    Öyle görünüyor ki kim ne derse desin siz aklınızdaki aslında yanlışı doğru diye anlatmaya devam edeceksiniz.
    O yüzden siz ne cevap yazarsanız yazın ben artık umursamayacağım.

Manuel A3 az da olsa donanım ve motor bağımlı olmaksızın her daim gelir.Sadece S-tronic ile geliyor diye bir şey söz konusu değil.Bu söylem distribütörün temsilcilere söylettiği bir şey.Hangi müşteri temsilcisine sorsan manuel A3 gelmez der ancak gelir.

• ecay kullanıcısına yanıt
    Dostum, Ben anlatamadım. Kendi aldığı aracın fiyat performansda birinci olduğuna inanmış...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaserhan

Ben araçlara verilen fiyatlar farklı demiyorum ki yahu.
    Siz a3 1.6 tdi manuel 88000 fiyat aldık dediniz. bende diyorumki öyle bir araba yok, 2013 ün başından beri a3 lerin hepsi sadece s-tronic denilen otm. şanzımanla ithal ediliyorken dizeller sadece otm. iken nasıl oluyor da rakam telaffuz edebiliyorsunuz? Neden haklı çıkma çabası ile burada sallıyorsunuz diye soruyorum. araba almak için de kimsenin yardımına ihtiyacım yok:)
    -Birde diyorsunuz ki neden dopru dürüst araştırmıyorsun?
    -Asıl siz burada sallamadan önce şöyle bir internetten araştırma gereği duymadınız.
    Ama iddia ettiğiniz gibi manuel de olsa 88000 liraya full sıfır km dizel a3 varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Ama sanmıyorum.:)
    Öyle görünüyor ki kim ne derse desin siz aklınızdaki aslında yanlışı doğru diye anlatmaya devam edeceksiniz.
    O yüzden siz ne cevap yazarsanız yazın ben artık umursamayacağım.

Manuel A3 az da olsa donanım ve motor bağımlı olmaksızın her daim gelir.Sadece S-tronic ile geliyor diye bir şey söz konusu değil.Bu söylem distribütörün temsilcilere söylettiği bir şey.Hangi müşteri temsilcisine sorsan manuel A3 gelmez der ancak gelir.

Çok özür dilerim ama nasıl böyle şey olabilir ki. Yani aslında düzenli olarak ithal edilen bir araba var ama bayiler yok diyecek,fiyat listelerinde yer almayacak,piyasadaki yüzlerce örneğinden biri bile bu araçtan olmayacak.
    İstediğin audi bayii ne gidip sorabilirsin. "A3 1.6 tdi Sportback" düz vites olarak hiç gelmedi, 2013 den itibaren hiçbir motorda düz vites gelmedi.
    Bununla ilgili bilgim kesin.
    Düz vites yeni kasa A3 iki kapılı olarak benzinli modelde ilk çıktığı 2012 yılında geldi ama ben zaten önceki mesajlarımda arkadaşla onu tartışmadım. daha baştan okursanız arkadaş "bayide sıfır full a3 1.6 tdi düz vites 88000 lira" deyiverdi ben ona böyle bir araba yok dedim.
    Gelir diyerek dayanağın ne bilmiyorum,ben bu aracı beğenip araştırdım ikinci eline de 1 hafta baktım. Sıfırı için bayiye gittiğimde aldığım cevabı aktarıyorum size.
    sonuçta bir tarafta doğuş otomotiv diğer taraftan siz. Ben sanırım bayiye itibar edeceğim.
    Gel gelelim siz motordan bağımsız gelir demişsiniz belki rastgele 3-5 bin arabadan biri düz vitesle gelmiştir bilemem.
    Belki de biri özel sipariş verip 3-4 ay bekleyip düz vitesli bir a3 getirtmiş olabilirmi? bilmiyorum olabilir ama bu a3 lerin sadece s-tronic olarak ithal edildiği fiyat listelerinde bayilerde hazırda otm. harici araç olmadığı gerçeğini değiştirmez.
    Bayiye gidip manuel 1.6 tdi sportback almak istiyorum dediğinizde alacağınız cevap "düz vites ithal edilmiyor olacaktır".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaserhan -- 6 Mayıs 2014; 19:33:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Dostum, Ben anlatamadım. Kendi aldığı aracın fiyat performansda birinci olduğuna inanmış...

Ben anlatamadım mı?
    Nolur bi daha anlat:)
    Şunun cevabını ver 88000 lira düz vites sunroof hariç full A3 var dedin mi demedin mi?
    Yani bilgi olmadan konuşma konusunda senin kadar rahat birini görmedim.
    Kendi aldığı arabanın fiyat performans konusunda en iyi olduğuna inanmış lafı ne alaka? Benim ne araba aldığımı nerden biliyorsun ki? Böyle dediğine göre benim ne araba kullandığımı biliyorsun demekki lütfen bir zahmet onu da yaz.
    Ayrıca gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki sahibi olduğum iki araba da sınıfının en iyi arabaları değil daha iyileri var.:)
    ama ben buraya ne hangi model arabaya sahip olduğumu ne de ne kadar memnun olduğumu yazmadım sadece markalarını yazdım. Acaba sen ne anladın?:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaserhan -- 6 Mayıs 2014; 18:53:27 >

• krom7 K kullanıcısına yanıt
    Okudum 18 jantla 11.5 yazmışlar ki bu 1.6 dizeller arasında sınıfı için standart bir değer yani kötü değil örnek vermek için söylüyorum golf 1.6 tdi standart jant ile 11.7 sn.
    Aslında bu hızlanma verileri lastiğin ölçüsüne markasına hatta dış ısıya hatta asfalt kalitesine göre bile 0.2 0.3 sn. fark olur o yüzden çok önemsiz farklar bunlar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaserhan -- 6 Mayıs 2014; 18:11:04 >
  • quote:

haksız değilsiniz dizel otomatik özellikle büyük şehirlerin ihtiyacı, düz vites yoğun trafik bunaltabiliyor, biraz teselli gibi olacak ama işte 100km de 3-4 litre az yakmakta düz vitesin tesellisi.(Özellikle kur etkisiyle tüm araçların fiyatları uçtu gitti...ki daha da artacağı yönünde gazete ve dergilerde haberler var.) herhangi bir marka ufak bir aile arabasının 50-60.000tl lerin üzerinde olması üzücü ve bir o kadar düşündürücü.

17 aralık öncesi 2.02 olan dolar kuru şimdi 2.08,

şirketler "dolar euro uçtu o yüzden fiyat artışları normal" algısını kullanarak fiyatlara yüklendi
  • 2013 4.ayda Hyundai i30 dizel otomatik araç satın aldığımda Euro 2.34 idi ve 58.000tl'ye yani 24786Euro ya satın almıştım, kur şuan 2.9 yani şuan bu aracın tl karşılığı fiyatı 71800tl olmalı ( 2014 Ocakta Euro 3.2tl ye yükseldi yani bu araç 79316tl ye satılmalıydı ) Türkiye' ye ithal edilen araçların Euroyla ithal edildiğini düşünürsek otomobilciler maalesef bu yüksek fiyatlandırmalarda haklılar tl hergün değer kaybediyor, kriz yok deniliyor ama aslında krizin göbeğindeyiz, uçup giden fiyatlar bunun en iyi göstergesi)

• benim kafama şu takıldı yeni 308 yılın arabası seçildi malzeme kalitesi eski kasaya göre çok iyi deniyor ( ben de yesini test ettim gerçekten güzel malzeme iyi süspansiyon çok iyi)fakat eski kasa malzemesi bence kötü değil.çünkü sınıfının çoğu arabasından iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazcan

benim kafama şu takıldı yeni 308 yılın arabası seçildi malzeme kalitesi eski kasaya göre çok iyi deniyor ( ben de yesini test ettim gerçekten güzel malzeme iyi süspansiyon çok iyi)fakat eski kasa malzemesi bence kötü değil.çünkü sınıfının çoğu arabasından iyidir.

Eski kasaya göre daha iyi ama ben şimdiki dış kasa eski iç kasa nın birleşimini tercih ederdim.orta kısma bir ekran la iş biterdi.yeni kasanın içmekanı kaliteli olsada bence zayıf

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.