Her hangi bir yetkili servise gitmeniz yeterli. Benim garantisi devam eden ve servis bakımlı aracımı kendileri değiştirdiler. |
Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1532. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne yapin ne edin degistirin Hocam..Normal ucreti 38.000 ila 50.000 Tl arasi..
Benim aracin motoru degisiyor, detaylari aciklayacagim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı araçlarda gönüllü geri çağırma kapsamında ücretsiz değişim var bildiğim kadarıyla. Bende 2015 otomatik 1.6 var. 83bin km de gitmiştim,devirdaim ile birlikte değiştirdiler. Devirdaim ücreti ödedim sadece. Yakın zamanda tekrar aradım 2.değişim için (120bin km veya 8 yaş mı ne diyordu). Yetkili servis 143bin km veya 2025 yılının 11.ayı dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kendi aracımı satıp, konforlu ve düşük yakıtlı bir araç almak istiyorum ve T9 kasa 308 almayı düşünüyorum. Öncelikle 1.2 puretech 130 hp ile konuşulanlardan dolayı o motor seçeneğinden çok soğudum. Çünkü bütçem dahilinde garantisi devam eden ya da %100 servis bakımlı araç denk gelmesi zor. Her neyse sonuç olarak dizel alacağım.
1.6 hdi 92 hp, 1.6 e-hdi 115 hp, 1.6 blue hedi 120 hp bunlardan hangisini önerirsiniz? BlueHDI olanlarda Ad-Blue gerçekten bir dert mi?
Bu üçü arasında en sorunsuz motor hangisidir?
Beygir güçlerini bir kenara bırakıp sadece teknik verilere bakacak olursak:
Hdi (230 tork, yakıt 4,4 lt / 3,4 lt)
E-hdi (270 tork, yakıt 4.3 lt / 3.5 lt)
Blue-hdi (300 tork, yakıt 4.0 lt / 3.3 lt)
Hangisi denk gelirse onu alıp geçeyim mi? Yoksa şu motor sıkıntılı diyeceğiniz bir durum var mı?
-
2015 bluehdi eat6 T9 allure donanım 18" saphire jant beyaz iç döşeme aracım vardı tecno gri 1.3 tce clio5 e geçtim.
Yaklaşık 4,5 sene kullanıp satmıştım satalı 4 sene oluyor. Hala ilanlara girip bakıyorum öyle akılda kalıcı bir araçtır. Cam tavanı, küçük direksiyonu, açık renk döşemesi ile ferah bir araçtı. Cliodan çok memnunum ama hep sattığım dolulukta temiz az km yapmış T9 aramaya devam ediyorum 2. araca ihtiyacım yok fakat alasım çok.
Pişman oldum sattığıma ağır bakım zamanı gelmişti. motor ve aisin şanzıman ikilisi harikaydı. En sorunsuz versiyonu 1.6 bluehdi 120hp eat6 yazdıkların içinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben diyince linç yiyorum ama 1.2 Puretech motor pişmanlıktır.
yeni nesilde zincire geçtiler ama bu sefer de EAT serisi şanzımanlar yerine kronik sorunlu çift kavramalı şanzıman geliyor.
çok geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Islak kavramali Cift kavrama, sorunlu oldugunu dusunmuyorum..
Benim aracim Full servis bakimli , 2020 model 2021 cikisli, 53.000 km'de..Triger motora zarar vermis, sandik motor takiliyor, sifir motor yani..
Bu sifir motorda yeni nesil kayis kullaniliyormus, daha uzun omurluymus..
Benim aracim uzatilmis garantisi vardi, Şansima garantinin bitmesine 3 gun kala yasadim bu arizayi..Yag basinc seviyesi dusuk uyarisiyla servise cektim araci..Sonuc sandik motor..
Bakimlari hep zamaninda ve once goturmusum , 15.000-27.000-42.00- 53.000 de de bakim yapilacakti..Yani Tam bakima gidecegim zaman oldu ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X