Şimdi Ara

Yeni Peugeot 408

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot 308 den sonra Citroen C5 ile hemen hemen aynı fiyatlarda olacak olan 408 ini üretim bantına sürmek için çalışmalara başladı.
    Ülkemize İran fabrikasından gelmesi beklenen ürün yine eskiden olduğu gibi avrupadaki peugeotlardan daha kalitesiz olarak gelicek.
    Baz donanımı daha düşük tutulucak. Bilindiği gibi Peugeot hergün farklı kalitede farklı ülkelere üretim yaptırıyor fabrikasında.
    Yeni fotoğrafları ile sizi başbaşa bırakıyorum.

Yeni Peugeot 408

Yeni Peugeot 408

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 1 Şubat 2008; 9:48:06 >

• paylaşım için teşekkürler

Pejo birde şu ağzı açık tasarımından vaz geçse çok güzel olacak ama takıntı haline geldi sanırım

detayları görmeden yorum yapmak pek mantıklı gelmiyor...
  • ben de ağzı açık duran tasarımını seviyorum, bmw nin böbrekleri gibi bir kült oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

ben de ağzı açık duran tasarımını seviyorum, bmw nin böbrekleri gibi bir kült oldu.

BMW yarım asırdır yapıyor kült oldu, peugeot 3 senedir yapıyor kültmü olmuş?
  • 308 fiyaskosu gibi olabilir sanırım buda

eğer bişeyler değiştirmemişse
  • Ağzı açık ayran delisi
  • Bu ne ya hep ağzı açık tasarım.O eski 406,306 daki asaleti ben göremiyorum bu yeni modellerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerde o 406daki şekil.Ben bu tip tasarımı sevmiyorum şahsen
  • çok hoş bir arabaya benziyor ağzı açık olması daha manyak olmuş
  • Plakada neden dsg yazıyor.

Kabul çok hayalperestim .
  • arkadaş çok güzel bir noktaya vurgu yapmış, farklı ülkelerde fabrikalarda FARKLI KALİTELERDE üretim yapması gibi...Türkiye yide gıcık fransızlar geri kalmış dünya ülkesi olarak gördüklerinden yada görmek istediklerinden bize en dandiklerini gönderiyor olmalılar-İRAN malı gibi.....ben 2004 de aldığım 307 ENVY modelini 2 haftada 300 km de satmıştım;niyemi çok kalitesizdi de ondan, arabanın göğsü bile orantısıdı;bir tarafı cama dayanmışken diğer tarafına parmak rahatça giriyordu;yani rezalet bir işçilik....
  • Bu araçtan Bodrum'da var ama plakası yabancıydı pek dikkat etmedim
  • çok kötü diil aslında ama bahsettiğiniz gibi ön biraz daha düzgün olabilirdi
  • Güzel bişeye benziyor...
  • Açıkcası ben çok beğendim. Tasarımı gerçekten çok hoş.
  • farlar cok kücük degilmi ?
  • İşçilik kalitesini yükseltmediği sürece, sadece görüntüye para veren insanlar alacaksa satışları hep rakiplerinin, özellikle passat ve mondeonun gerisinde kalır. Buradada alanların en çok şikayet ettikleri şey aracın erken dökülmesiydi.
  • bu piyasadaki 407 modelinin yeni kasasımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soviet_union

Ağzı açık ayran delisi

Annanem bu lafı çok kullanırdı :D güzel bir söz
  • güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .thekillingroad. -- 1 Şubat 2008; 15:25:39 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.