Şimdi Ara

Yeni Peugeot 508 225 Hp'nin Performansındaki Gariplik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
25.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hemen hemen her markada olan bir problem. Kimisinden fark daha cok kimisinde daha az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Araba aynı mı bilmiyorum da araştırma yaptığımda 210 max sürat yazıyor. 136 beygir de 1 tonun altındaki araçlar hariç 250 imkansız. 508 225 beygirin farkını şurada tam olarak ortaya koyuyor: max sürat 248 ile sınırlandırılmış.
    istersen bi ara video çekeriz hocam sıkıntı yok , 210 nedir allah aşkına :D clio mu bu , limitör vardır onda
  • SertyAdams kullanıcısına yanıt
    0-100’u 5.4 saniye olan araci 336.000’e aldim hocam. Satabilirler yani.

• yakıt tüketimi - emisyon - performans

3'ü arasında ideal denge onlara göre böyleymiş demek ki...
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Video çek hocam sen izleyelim. 210 gps verisidir. Yani sen 220 km hız görürsün kadranda asıl yaptığın hız 210'dur. Stok 136 beygir ile 250 yaparsan videonun bir örneğini Bmw ile paylaş büyük ihtimalle bir ödül verirler araç tam olarak nedir bu arada model/marka/yıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veni60

youtube da en boktan kanallar da bile 8.4 değeri var, profesyonel kanallara hiç bakma bile sen.

Alıntıları Göster
    508 e baktığımda 7.5 sn de var 8.5 saniyede var. Aynı şekilde f20 içinde değişken değerler var göstergeden çekilmiş olanlar yolun düzlüğü muallak olanlar neye göre kıyaslama yapacaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Video çek hocam sen izleyelim. 210 gps verisidir. Yani sen 220 km hız görürsün kadranda asıl yaptığın hız 210'dur. Stok 136 beygir ile 250 yaparsan videonun bir örneğini Bmw ile paylaş büyük ihtimalle bir ödül verirler araç tam olarak nedir bu arada model/marka/yıl?
    Ben 250 yaptım demedim yapar dedim ta ilk mesajda uygun yol yok bulunduğum yerde 230 u gördüm dedim onu gene görürüm.
    iyi de sen kıvıryorsun daha şimdiden , 220 görürsünde asıl hız 210 muşmuş. Öyle bir dünya mı var , kadranda gördüğümüzü biliriz. Saçmalamayın
    Hocam bende 1.20i vardi. Birakin 1.16’yi 1.20 bile gormez 250’yi. Yokus asagi ve uzun yol olursa belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 14 Aralık 2019; 13:13:54 >
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Zeperfs diye bir site var hocam ortalama degerleri oradan alabilirsiniz.

Güzel güzel konuşayım diyorum da illa o yola sokacaksın. Maksimum 210 hızı olan arabayla bayır aşağı 230 gördün diye o araba 250 mi yapar sanıyorsun? Söyle arabanı. 136 beygir ile 250 yapacakmış.

Al öğren:https://www.gezenbilir.com/konu/gps-ile-arac-hiz-goestergeleri-neden-farkli-oelcer.28167/

Araban buysa bunu da al:
    www.auto-data.net
    2011 BMW 1 Series Hatchback 5dr (F20) | Teknik özellikler, Yakıt tüketimi, Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/bmw-1-series-hatchback-5dr-f20-generation-3847

Burada gezen adam yer mi böyle şeyleri? Şimdi gerçek veriyle gel buraya. Mıymış da, mıy mıyım da muhabbetini yemez burda kimse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 14 Aralık 2019; 13:44:15 >

• 218 beygir olan model bile 245'de kalmış burda bize 250 yapar diyor güler misin ağlar mısın

YouTube daki Oynanmadığını nerden biliyorsun aracın.Üstelik BMW nin f20 için verdiği rakam 8,7 civarı olması lazım.
    BMW ye gelince firmanın kendi verdiği değerden 0,3 öne al,Peugeot a gelince 1 sn ileri at.
    www.zeperfs.com
    403 Forbidden
    http://www.zeperfs.com/duel4542-7540.htm

8,6 çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 14 Aralık 2019; 13:29:54 >
  • Bence gayet normal değer.
    Mesela ondan 200kg. daha hafif 2.0 motorlu 200hp toyota gt86'nın 0-100'üde 8 saniye.
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Hocam gt86’da turbo yok, alt devirler cok cansiz ve otomatik sanzimani cok kotu. Manuelde yine 7.2 civariydi sanirsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 14 Aralık 2019; 13:53:18 >
  • icemy kullanıcısına yanıt
    Hocam paylastiginiz arac manuel yalniz. Arkadasinki otomatik muhtemelen. Otomatik 1.18i’nin 9.3 cikmisti yanlis hatirlamiyorsam. 3 silindir 136 hp versiyon.

• icemy kullanıcısına yanıt
    Şimdi de derler ki o zaman 1.2 thp önce 1.0 tsi 115 motoru geçsin
  • talhadogdu T kullanıcısına yanıt
    125 lik motor 225 liğe kafa tutuyor diyorlar ne diyeyim

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Manuelle Manuel’i karşılaştırdım zaten.1,2 nin dsg si yoktu.Ama 1,0 tsi dsg var.Sonuç değişmiyor

www.zeperfs.com
    403 Forbidden
    http://www.zeperfs.com/duel7095-7533.htm

3 silindir 1,5 motor net yavaş zaten BMW nin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.