Şimdi Ara

Yeni Peugeot 508 225 Hp'nin Performansındaki Gariplik (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
26.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masterap

1.4tfsi 150hp audi a4 / 0-100 8.5sn
    2.0tfsi 245hp audi a4 / 0-100 5.8sn

Alıntıları Göster
    508 1.6 225 hp'nin 0-180' i 24.2 saniye iken 1.4tfsi 150hp audi a4'un 0-180'i 33.8 saniye. Yani pejo 180'e kadar neredeyse 10 saniye fark atiyor. Yani 1.4'luk audi pejonun tozunu bile yutamaz. O kadar surede tozlar bile dagilir.

508 1.6 225 hp'nin 0-200 32.4 saniye iken 2.0tfsi 245hp audi a4 / 0-200 28 saniye. Yani pejo 4 saniye fark yiyor. Birakta kendisinden 3 kat pahali 20 hp guclu ve 400cc yuksek hacimli premium bir arabadan bu farki yesin.

Hayat 0-100 de bitmiyor beyler. Konulara muhendis gibi bakin ama pejo muhendisleri gibi. VW muhendisleri gibi bakarsaniz 0-100 de kafa kafaya yurudugunuz rakibinize 200'e dogru el bile sallayamazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuda ki yorumlar ,kamyon arkası yazılara dönmüş :))
  • Beygir gücü son sürat etkilerken tork ara hızlanma ve kalkışta sözünü ettirir , tabi araç max torkunu hangi devirde veriyor ve hangi devirler arasında koruyor önemli

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    La arkadaş motor teknik verisi neyse onu veriyor zaten bu neyin kafası? 225 ama 150 gibi çalışıyor bu mu sorun yani? Konuda ki ilk mesajımda dedim ki artık şartlar değişik motoru yaparken hem az yakacak hem emisyonu düşük olacak derdi var adamların. Performansı da buna göre ayarlıyorlar ve sonuç bu. Beğenmeyen adamların ülkesinde 2.0 motor vergisi derdi yok yani sen kendi ülkene ve şartlarına bakarsan araç gayet iyi. Açtığın konu aracın fabrika verisinden yavaşmış gibi algı yaratıyor hala anlamıyorsun ve boşa tartışıyorsun.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Nasıl tutturamıyor:D La sen harbiden şaka gibisin ya. Test verisindeki koşullar sağlandığı sürece o değeri verir araç. Kimlerle neyi konuşuyoruz ya.
  • İç hacim biraz daha geniş olsa gt yi düşünürdüm bir test yapardık.Forumdan alanlar var aslında.

• bence en iyi donanıma sahip bir araç aldım peugeot 508'den çok memnunum ben
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.