Şimdi Ara

Yeni Peugeot 508 - Cam sorunları ve kalitesiz işcilik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2020 yılıyla artık her şey değişti. Honda civicte gamzeler, kaporta dalgalanmaları, tüketici şikayetleri bir ara meşhurdu, araba kalmayınca bıçak gibi kesildi. millet kör gözlü topal kurbanlığa bile mum oldu. 508 de de ne olursa olsun, ayağını bi yerden kessin yeter millete. zaten biz 400 verip de alcak halimiz yok, biraz da alanlar düşünsün.
  • 3008 de yok mu? Var.

İç malzeme birleşim yerlerinin hepsi ayrık gibi duruyor. Ben ilk başta üretim hatası sandım. Ancak bu tasarım diliymiş. Yani malzemede çok sağlam gibi durmuyor. Mesela juke var bizde taş gibi. Alt takım, koparta malzeme birleşimi taş gibi. Ama bakıyorsun araçta ses yalıtımı, motor sesi ve süspansiyon sıkıntısı var. 8 senede sadece enjektör bozuldu 1 tane 600 tl ye yaptırdık. Birde radyo ekran silinmesi. Onunda likiti bitmiş o yüzden dediler. 2k ya multimedya ve geri görüş kamerası tak mis gibi.

Bence şanzıman, motor, kaporta, boya ve alt takımda sıkıntı yoksa diğer hususlar çok canımı sıkmaz. Zaten 10 sene aynı araca binen %1 bile değildir. 20 sene sonra geri dönüşüm üzere araç yapılıyor maksimum. Bizde tabiki 40 yıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Ben bunu normal karşılayamıyorum... aracınızın ön çamurluğunda 2cm kadar hata var çıplak gözle görebildiğiniz...

Ayrıca forumdaki bu hataları aklama yazılarına da inanmıyorum, çünkü söylendiği gibi planlı olsa, her araçta AYNI yerde fark olurdu. Yani dediğiniz gibi yağmura karşı bir tarafı alçak yapsalar, tüm 508 lerde o taraf alçak olur, ama herkesin şikayeti farklı bölgeden... kimisi çamurlukta hata var diyor, diğeri benim ön sağ camda, diğer arka camda var diyor... bu nasıl oluyor???

Alıntıları Göster
    E almayın hocam siz de bu ne hiddet.

Tavan tüm araçlarda aynı taraftan, aynı şekilde. Birinde öyle, birinde böyle değil. Cam tavanlı olanlar dışında.

Farklı bölgeden şikayeti olanları bilemiyorum, varsa da münferit sorunlardır.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Aynen , 5 yıldır Opel kullanıyorum
    Sert evet ama bunun karşılığını sürüşte fazlasıyla veriyor
    Çok konuşulan diğerleri gibi yolda oynamıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2020 Corolla var satıp 21/22 508 dizel alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 14 Ekim 2024; 22:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stellantis grubuna ait hemen hemen her otomobilde motor ( PureTech ) yada kaporta ( iç - dış ) sorunlarını dile getiren bir çok yeni paylaşımı bu forunda vede internette çok görmeye başladım.

Alan bin pişman almayan bir pişman misali ..!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.