Şimdi Ara

Yeni PHILIPS 2.1 SPA 9300 Ses sistemi incelemesi. 2.1 ALACAKLARA TAVSİYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
15.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 ay önce mms 430 kaldım benim için yeterli bir ses onboard çalıştığı halde ama spa 9300 mms430 dan iyiyse bende onunla değiştirim benim seti . mms in tek sorunu yüksek seste bassının boğulması ,orta ve kısık seste çok başarılı bi sistem cevaplarınızı bekliyorum...
  • Eğer memnunsan değiştirme derim.SPA daki bassı mms vermez bi kere woofer boyut farkı var spa da 8" ayrıca mms430 un sub açıkta ve dokunma fırsatı olmuştu woofer spa nınkine göre çook yumuşak yani daha sağlam bass ve yüksek seslerde bile çatlamayan güzel tizler (mylar tweeter) istersen değiştir derim.
  • Ben logitech z4 te kullanıyorum 6 aydır yaklaşık.spa 9300 ü alalı da 15 gün oldu ses kalitesi olarak tizlerde de baslar da da logitechin z4 modelin den daha iyi .bence arkadaşlar dinleyip ondan sonra yorum yapsınlar ATMASINLAR
  • arkadaşlar sadece kulaklık girişi olan notebook'ta 2+1 ses sistemi kullanılır mı? tam verim alınamaz biliyorum ama tüm hoparlörlerden ses çıkar mı en azından?
  • tabiki cıkar

• Philips ya komedi firma Z4'ü birebir kopyalamış tasarım gerçekten harika.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Philips ya komedi firma Z4'ü birebir kopyalamış tasarım gerçekten harika.

Z4 le ne alakası var anlayamadım.Uydularu kastediyosan o tasarımda pek çok hoparlör var ki uyduları da açık tasarımdan başka bir benzerlik yok performasnlarını karşılaştırınca iki setide kullanan arkadaş zaten herşeyi anlatmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Philips ya komedi firma Z4'ü birebir kopyalamış tasarım gerçekten harika.

Z4 le ne alakası var anlayamadım.Uydularu kastediyosan o tasarımda pek çok hoparlör var ki uyduları da açık tasarımdan başka bir benzerlik yok performasnlarını karşılaştırınca iki setide kullanan arkadaş zaten herşeyi anlatmış.

Allah aşkına dostum görme özrün yoksa şunlara bi daha bak.

Z4
    Tam kare subwoofer. 3lü trafik lambası görünümlü 2 pasif 1 aktif uydu????

• Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, laptopum için 2.1 bir ses sistemi arıyorum fakat öncelikle şöyle bir sorum var, 2.1 sistemleri notebooklara herhangi bir kart olmadan bağlayabiliyoruz değil mi? (bağlayabiliyorsak hangi girişten bağlayabiliyoruz söylerseniz sevinirim)
  • Görme özrüm yok gayet sağlıklı.Kare sub dan bahsetmişsin pek çok sistemde kare sub vardır.Senin kastetdiğin benderlik uydularundan ibaret.
  • altec lansingler creative i-trigue lerde z4 ten özeniyor zaten
  • Ya arkadaşlar adamın birisi Altec Lansing logiteche özeniyor diye komik ötesi bir şey yazmış..............kardeşim insan düşünür yazar...bu adama cevap vermeye bile değmez zaten ona göre büyük ihtimalle bose da premier e özeniyodur..zuhahahahahah
  • bu spa9300'u x230(logitech) ile karsilastirabilecek varmi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

bu spa9300'u x230(logitech) ile karsilastirabilecek varmi??

Bu karşılaştırma yanlış olur tabiki spa9300.
  • ohooo.. benim istedigim objektif bi karsilastirma, sen kalkmis filipste filips diye tutturmussun...

Mumkunse iki hoparlorude denemis dinlemis kullanicilardan "objektif" yorum istiyorum arkadaslar.
  • topic 2 kere hortlamış..
  • Ben philips diye tutturmadım.X230 kullanmadım ama x530 kullandım ve spa9300de kullandım ben yorumumu yaptım ama sen kafana eseni al boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 16 Nisan 2008; 19:18:17 >
  • x230, mms430'dan çok daha kaliteli ses veriyodu ama bu sistemi bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsoundx

topic 2 kere hortlamış..

yeni konu acmaya ne gerek var, hem onceki mesajlari gormemis olanlarda fikir edinmis olur...
  • ben de çok kararsızım hangisini alsam acaba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.