Şimdi Ara

Yeni PHILIPS 2.1 SPA 9300 Ses sistemi incelemesi. 2.1 ALACAKLARA TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
15.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün BIMEX e gittim ve philips in yeni çıkmış olan 2.1 SPA9300 modelini gördüm. İnanın daha önce dinlediğim philips lerden sonra Bununda işe yaramaz bir 2.1 olduğunu düşünüyordum. philips in bu kadar güzel 2.1 yapacağını düşünememiştim . Yanlış anlamayın yanlızca tasarım yönünden değil ,,, Neyse gittim oradaki görevliye SPA9300 ü dinlemek istediğimi söyledim, görevli önce biraz nazlandı bağlamak istemedi, başka modeller olduğunu falan söyledi zaten yeni gelmiş bu modelde kutular hala yerde duruyordu, ben biraz ısrar edince bağlamak zorunda kaldı. müziğin ve basın sesini sonuna kadar açtım. O sırada çalan şarkı kenan doğulunun çakkıdı parçası idi , biliyorsunuz bu parçada yeterince bas var. ne baslarda nede hoparlörlerde en ufak bir bozulma yoktu ve son ses olmasına rağmen şarkıdaki bütün ensturuman sesleri rahatlıkla ve temiz bir şekilde alınabiliyordu. Ses yeterince güçlüydü. Dinamik bas kuvvetlendiricisiyle baslar oldukça kuvvetlendirilmiş. Ayrıca tweeter'lar sayeseinde tiz seslerinide çok temiz alabiliyorsunuz. Hemen bir tane aldım 199 ytl word karta 15 ay taksitle. Bu arada evimde z5500 üm var . Bu ürünü sadece işyerimde ipod dinlemek için aldım. Vede çok memnunum. beni yeterince tatmin etti ve kesinlikle 2.1 alacaklara tavsiye ederim.
    Ayrıca bu hoparlör LOGITECH Z2300 200W 2.1 SPEAKER la tabiki kıyaslanamaz logitech 200w 400 ytl philips 100W 200 ytl , ne kadar para o kadar güç. Ama şundan emin olabilirsiniz kendi sınıfının en iyisi.
    TEKNİK ÖZELLİKLERİ...
    Hoparlörler
    • Alüminyum kon
    • CD tweeter
    • Hoparlör Güçlendirme: Manyetik Korumalı Hoparlörler
    • Mylar dome
    • Neodinyum manyetik sistemi
    • Uydu hoparlör sürücüleri: 2x 50mm
    • Subwoofer sürücüsü: 8" yüksek güçte woofer
    • Bas seviyesi kontrolü: Subwoofer üzerinde

Ses
    • Bas geliştirme: Dinamik Bas Kuvvetlendirme, Bas
    refleks
    • Bas iyileştirmesi
    • Frekans tepkisi: 35 - 20.000 Hz
    • Hoparlör Güçlendirme: Manyetik Korumalı
    Hoparlörler
    • Müzik Gücü: 100 W
    • Çıkış gücü (RMS): Her uydu için: 10 W;
    Subwoofer: 30 W
    • Ses Geliştirme: Balans
    • Ses seviyesi kontrolü: Analog Ses Seviyesi
    Kontrolü

Bağlanabilirlik
    • Veri için ses girişi: Stereo Ses (3,5 mm fiş) 1x
    • Kablo uzunluğu: 2 m
    • Bağlantı: 3,5 mm stereo
    • Güç: AC 220V 50Hz

Kolaylıklar
    • Güç açık gösterimi
    • Uzaktan kumanda: -Ses kontrolü veAUX girişi
    (p.e. MP3) -Güç açık/kapalı göstergesi

Güç
    • Güç LED göstergesi: Mavi

6 katmanlı Woofer sürücüsü
    Güçlendirilmiş sürücü bobinleri bası en yüksek seviyeye
    kadar kuvvetlendirir ve her vuruşu derinleştirir.

RC üzerinden MP3 girişi
    Uzaktan kumandanızdaki benzersiz, RC üzerinden
    doğrudan MP3 girişi sayesinde MP3 çalarınızı kolayca
    dinleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken MP3 çalarınızın
    ses çıkışını uzaktan kumanda üzerindeki 3,5 mm jaka
    bağlamak ve müziğin keyfini çıkarmak.

• walla bn de mms 430 kullanıorum ve acayıp memnunum bu urunde en az dediin kadar guzeldır bnce ama birazdan logitech ciler olurmu oole sey die damlar bak
  • paylaşım için sağol
  • Olurmu böyle şey diyen yok forumda , zaten diyemezler özellikleri ortada Gerçekten mükemmel 2.1. Almasanız bile sadece bir dinlemenizi tavsiye ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar_1990

walla bn de mms 430 kullanıorum ve acayıp memnunum bu urunde en az dediin kadar guzeldır bnce ama birazdan logitech ciler olurmu oole sey die damlar bak

• Dinleyen varmı başka bu sistemi arkadaşlar.
  • güçlendirilmiş woofer oldukça değiştiriyor işleri.Microlab da kullanıyor bu tekniği iyi gibi duruyor.Umarım philips eskisi gibi olur
  • resmi filan yokmu bunun??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://img341.imageshack.us/my.php?image=2421742jn0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALGOS -- 1 Ekim 2006; 10:02:10 >
  • Valla ben Logitech'ten(Z4) şaşmam kesinlikle.Hem malzeme kalitesi hem işçilik, ses kalitesi vs. Gücü Z4 ten fazla olabilir ama bu benim için önemli birşey değil.Üstelik okadar abartı bir ses farkı da yok.Varsa yoksa Logitech :)

quote:

walla bn de mms 430 kullanıorum ve acayıp memnunum bu urunde en az dediin kadar guzeldır bnce ama birazdan logitech ciler olurmu oole sey die damlar bak

• Ürünü incelemeden neden böyle yorum yapma gereğini duyuyorsunuz anlamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: garaser

Valla ben Logitech'ten(Z4) şaşmam kesinlikle.Hem malzeme kalitesi hem işçilik, ses kalitesi vs. Gücü Z4 ten fazla olabilir ama bu benim için önemli birşey değil.Üstelik okadar abartı bir ses farkı da yok.Varsa yoksa Logitech :)

quote:

• Siparişi verdim,gelince göreceğiz bakalım nasıl bir şeymiş
  • Nerden ve kaça şipariş verdin?
    quote:

Orjinalden alıntı: tuareq

Siparişi verdim,gelince göreceğiz bakalım nasıl bir şeymiş
  • Hepsiburada.com dan siparişi verdim. 177 + 5 ytl kargo şeklinde. İnternette başka bir yerde de bulamadım.
  • Hayırlı olsun dostum... Ürün geldiğinde buraya ürün hakkında yorumlarını yazarsan iyi olur...
  • Olurmu kardeşim denecek bi durum yok.2+1 in en kralı LOGİTECH Z2300.Bu 2x2=4 gibi bişey

LOGITECH - Z2300 200W 2.1 HOPARLÖR
    Marka:LOGITECH
    Ürün:Z2300 200W 2.1 HOPARLÖR
    Ürün Kodu:LOGI.SPK.Z2300.1
    Üretici Kodu:Z2300 (970118-0914)
    Toplam Güç:200 Watt (RMS)
    Bileşen Sayısı:2x Uydu(80W),1x Subwoofer(120W)
    Kumanda:SoundTouch Kablolu Uzaktan kumanda
    Ses Girişi:1 analog stereo
    Kulaklık girişi
    Ölçüler:Uydu:88.9x152xinch
    Subwoofer: 279x279x381inch
    Gerekli Sistem:Stereo ses kartı
    PC/MAC, CD, MP3 çalar, DVD
    Özellikler:Renkli kablolar ile kolay bağlantı
    THX sertifikalı
    Garanti Süresi (Yıl):2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.BULUT -- 12 Ekim 2006; 5:25:49 >

• Ya ne kadar gereksiz şeyler yazıyorsunuz anlamıyorum. Ben yazımda zaten bunu belirttim fiyat performans ilişkisini,,, yazıyı okumadan atlamayın hemen. Hem sen ne kraldan falan bahsediyorsun... madem öyle ben sana 2000$ lık bir 2.1 gösteriyim o zaman gör kral nasıl olur, gerçi onuda beğenmezsiniz ama neyse...Evinizde hangi sistem varsa sizin için kral odur.
    quote:

Orjinalden alıntı: M.BULUT

Olurmu kardeşim denecek bi durum yok.2+1 in en kralı LOGİTECH Z2300.Bu 2x2=4 gibi bişey

LOGITECH - Z2300 200W 2.1 HOPARLÖR
    Marka:LOGITECH
    Ürün:Z2300 200W 2.1 HOPARLÖR
    Ürün Kodu:LOGI.SPK.Z2300.1
    Üretici Kodu:Z2300 (970118-0914)
    Toplam Güç:200 Watt (RMS)
    Bileşen Sayısı:2x Uydu(80W),1x Subwoofer(120W)
    Kumanda:SoundTouch Kablolu Uzaktan kumanda
    Ses Girişi:1 analog stereo
    Kulaklık girişi
    Ölçüler:Uydu:88.9x152xinch
    Subwoofer: 279x279x381inch
    Gerekli Sistem:Stereo ses kartı
    PC/MAC, CD, MP3 çalar, DVD
    Özellikler:Renkli kablolar ile kolay bağlantı
    THX sertifikalı
    Garanti Süresi (Yıl):2

• nası 100w anlamadım ben

quote:

Orjinalden alıntı: ALGOS

Ses
    • Bas geliştirme: Dinamik Bas Kuvvetlendirme, Bas
    refleks
    • Bas iyileştirmesi
    • Frekans tepkisi: 35 - 20.000 Hz
    • Hoparlör Güçlendirme: Manyetik Korumalı
    Hoparlörler
    • Müzik Gücü: 100 W
    • Çıkış gücü (RMS): Her uydu için: 10 W;
    Subwoofer: 30 W
    • Ses Geliştirme: Balans
    • Ses seviyesi kontrolü: Analog Ses Seviyesi
    Kontrolü

• peak gücü oluor işte o.

gerçek ses gücü 50w RMS olan işte taffy
  • Bu benim şahsi fikrim.Ben Logitech ten şaşmam diyorum o kadar.İsterse altından yapılsın philips gene almam.Kötülemiyorum ve kötü de demedim.Sadece fikrimi yazıyorum ve logitech diyorum.Bende yazıları iyice anlamadan neden yorum yapıyorsun onu anlamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ALGOS

Ürünü incelemeden neden böyle yorum yapma gereğini duyuyorsunuz anlamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: garaser

Valla ben Logitech'ten(Z4) şaşmam kesinlikle.Hem malzeme kalitesi hem işçilik, ses kalitesi vs. Gücü Z4 ten fazla olabilir ama bu benim için önemli birşey değil.Üstelik okadar abartı bir ses farkı da yok.Varsa yoksa Logitech :)

quote:

• Evimdeki sistemi bilmeden konuşuyorsun arkadaşım.1 ay öncesine kadar philips mms 460 kullanıyordum ve memnun kalmadığım için sattımŞu anda evimde bir sistem yok ve logitechleri dinledikten sonra anladımki ondan başkada kral yokBu yüzden evimdeki sistemde en kralı olacak yani Logitech z5500.Ben yazımda sana bir vurgu yapmak istemedim eline sağlık güzel bir çalışma yapmışsın.Benim lafım şimdi logitechciler buraya toplanır diyen arkadaşa.Ama hazır konu açılmışkende fikrimi söyleyim philipsin bazı modellerini dinlemiş biri olarak philips alacak arkadaşlara tavsiyem şudur ben daha önce hata yaptım philips mms 460 aldım pişman oldum zararına sattım.Philips bu işi iyi yapamıyor.Ben eşime dostuma philips pc hoparlörü tavsiye etmiyorum.Kendimde almam.Zaten forumu takip eden arkadaşlar neyin ne olduğunu anlarlar.En iyi hangisi en çok ne tavsiye ediliyor anlarlar.Bu arada 2000$ setin incelemesini yapta belki onu alırız

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.