Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • * WD 500gb ile 1 terabayt my book serisi fat 32 ile tanıyor. Hızı çok iyi , takılmıyor. İleri sarmada problem yok. Yalnız
    1-En fazla içiçe 3 klasör açınız Örn
    Filmler/belgeseller/Doğa/planeth earth/ .avi
    şeklinde bir klasörler zincirini açmaz ve de görmez.Çünkü iç içe 4 klasör var burada.
    2-Bir klasör içerisinde atıyorum dizi film klasörü 24 bölüm avi dosyası ve altyazısı var , bizimki sadece 10 altyazı görüyor :) Araştırdım bu sorunu , setup tan (son çıkan firmware ile hani şu sarı altyazılı olan) load subtitle den "match name" seçeneğini seçince sorun ortadan kalkıyor..Tabii altyazı ve film adı aynı olmak şartıyla ;)
    3- Klasörleri verimli kullanın , tavsiyem
    "Filmler " diye ana bir klasör açın en başa , sonra film klasörü ve avi dosyası , film klasörü avi dosyası şeklinde gitsin. Film ve altyazı dosyası aynı olsun.

* Samsung'un 500gb (bi arkadaş getirmişti modelini ayrıntılı bilmiyorum fakat teknosada satılıyor) görüyor. Fakat takılıyor . Biliyorsunuz harici disklerde 2,5" olanlar yavaş oldukları için bizim philips'te sorun çıkartıyor. Filmler samsungta 2 dakkada bir 1 saniyelik takılıyor.Film hastaları için çok sıkıntılı bir durum. İleri sarması oldukça yavaş. Almayın derim.

------------------------------------------

Bir de yazılımcılardan ricam , lütfen son yazılıma ses açma kapama özelliği eklensin. daha önceki yazılıma eklenmişti , zor olmasa gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COLORRRS -- 23 Kasım 2009; 12:41:27 >

• Bu başlıkta HDD'ler ilgili denemeler yapmıştım. Tabi benimki Philips HDD recorder:
    http://forum.donanimhaber.com/m_35383761/mpage_1/key_//tm.htm#35383785
  • kolay gelsin arkadaşlar bu konunun bütün sayfalarını okudum sayılır bende de philips dvp5160 var cihazdan son derece memnunm lakin altyazı boyutu hariz büyütmek istedim arkadaşların yazmış oldukları uploadları denemek istedim ama link ler ölü çıktı rapid linkleri geçersiz silinmiş..yardımcı olursanız çok müteşekir kalırım..emeği geçen herkeze teşekkürler..
  • kolay gelsin arkadaşlar bu konunun bütün sayfalarını okudum sayılır bende de philips dvp5160 var cihazdan son derece memnunm lakin altyazı boyutu hariz büyütmek istedim arkadaşların yazmış oldukları uploadları denemek istedim ama link ler ölü çıktı rapid linkleri geçersiz silinmiş..yardımcı olursanız çok müteşekir kalırım..emeği geçen herkeze teşekkürler..
  • yokmu bu gidişe bir on vericek kimse?? linkler ölü elinde çalışan snversiyon program olan birisi varsa bi upload ediversin lütfen..
  • vb6rocod nin 12 Şubat 2009 da güncellediği yazılım DVP5160_12_vb6_v9_1 i yükledim ama OSD ingilizce olduğundan evdekiler sorun yaşayabiliyor.

Türkçe OSD olan Villaturk Arkadaşlarımızın yayınladığı WordWrap özelliği olan yazılım linki varmı acaba...

Ekleyebilirseniz sevinirim...
  • Bendekinde vb6rocod nin 12 Şubat 2009 da güncellediği yazılım DVP5160_12_vb6_v9_ yüklü ve 16 gb lık sandisk contour u sorunsuz görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

Bendekinde vb6rocod nin 12 Şubat 2009 da güncellediği yazılım DVP5160_12_vb6_v9_ yüklü ve 16 gb lık sandisk contour u sorunsuz görüyor.

Aynı USB bendede var ve NTFS olması sebebi ile olsa gerek DVD Player görmüyor....

Yukarıda yazmıştım....

vb6rocod nin 12 Şubat 2009 da güncellediği yazılım DVP5160_12_vb6_v9_1 i yükledim ama OSD ingilizce olduğundan evdekiler sorun yaşayabiliyor.

Türkçe OSD olan Villaturk Arkadaşlarımızın yayınladığı WordWrap özelliği olan yazılım linki varmı acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: musadilek

Arkadaşlar hiçkimse yok mu elindeki yazılımı update edecek??

• aletin garantisi bitti kumandasını bozduk. philipsin internet sitesine baktım özel olarak dvd player kumandası yok ama tv/dvd için combo kumandalar var. bunları izmir de bulabileceğimiz bir yer var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iluvatar35

aletin garantisi bitti kumandasını bozduk. philipsin internet sitesine baktım özel olarak dvd player kumandası yok ama tv/dvd için combo kumandalar var. bunları izmir de bulabileceğimiz bir yer var mıdır?

eğer illa orjinal olsun takıntın yoksa;
    universal kumandalar var, elektronik marketlerde bulabilirsin(media markt, teknoda, gold gibi yerlerde) her alete uyabiliyor bu meretler. orjinalini bulsan da çok pahalı olacağını garanti edebilirim

Ekleme: İnternet sitesinde kumanda özel olarak satılmayabilir, ama yetkili seviste vardır, izmirdeki yetkili servislerden birisine gidersen sana satarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 10 Mart 2010; 2:31:58 >
  • illa orjinal olmasına gerek yok, çalışsın yeter. zaten öyle çok pahalı birşey alamam.

bu arada universal dediğiniz marka mı yoksa kumanda çeşidi mi?
  • quote:

illa orjinal olmasına gerek yok, çalışsın yeter. zaten öyle çok pahalı birşey alamam.

bu arada universal dediğiniz marka mı yoksa kumanda çeşidi mi?

universale marka da var, ama kumandanın özelliği 'universal' olması, dediğiniz gibi çeşidi, markası farklı olabilir. neredeyse her tür kumandalı cihaza uyan şeyler bunlar, evdeki diğer kumandaları kullanımdan çıkarabilirsiniz bile. tek kumanda her cihaza yetiyor çünkü.
  • görmeyeli teknoloji gelişmiş

teşekkürler bilgiler için
  • quote:

görmeyeli teknoloji gelişmiş

teşekkürler bilgiler için

Gün geçmiyor keratalar yeni bir şey daha bulmadan. Durduramıyoruz efendim

Rica ederim.

• Arkadaşlar sizde orjinal DVD formatındaki filmleri dvd ye yazdırıp izlerken filmin 75.dk larından sonra donmalar yaşıyormusunuz?
    2 senedir DVP5160/12 için çıkmış bütün yazılımları denedim, dvd formatındaki orjinal filmlerin hepsinde aynı sorunu yaşıyorum..
    (PHILIPS DVD-R boş dvd lere en düşük hızda ashampoo ile yazdırıyorum sürekli)

Sorun belki ashampoo dan belki boş dvd nin markasından (+R, -R oluşundan) belki mevcut yazılımdan kaynaklanıyordur diye düşündüm ama hiçbirisi değil

Servise telefon edip sordum adam diyorki: "orjinal olmayan dvd lerde bu sorunu yaşarsınız, bu durum cihazın bir kusuru değildir,orjinal olmayan dvd ler optik okuyucunun ömrünü 2/3 oranında kısaltır..Aşırı yüklenmeden dolayı zorlanan optik göz belli bi dk dan sonra takılma yapabilir,orjinal olmayan dvd kullanıpta cihazı bozarsanız biz bunu tespit edebiliyoruz ve cihaz garanti dışı kalıyor!!!.. " gibisinden bişeyler saçmaladı

En son Kurtlar Vadisi GLADIO orjinal dvd indirdim 4,7 gb PHILIPS DVD-R ye yazdırdım yine aynı 76. dk ya kadar herşey normal sonra düzensiz aralıklarla görüntü donmaya başlıyor..

5160 da DVD kalitesinde film izlemek imkansız gibi bişey, zaten USB girişinden DVD formatını hiçç oynatamıyor, filmin en başından takılmaya başlıyor (usb 1,1)

Hal böyleyken DVP5160 miyadını doldurmuş bir teknoloji galiba, kaldırıp duvara çalmalı

Üzerinde oynama yapmadan indirdiğiniz orjinal dvd filmleri takılmadan izleyebileniniz varmı?

• bir kere indirip yazdığınız dvd orjinal dvd değildir.
    gidip parayla aldığınız dvd'ler orjinaldir.
    servisin bahsettiği olay budur. yazdırılabilir medyalar optik okuyucuya zarar verebilir, doğrudur ama 2 yıl gibi bir sürede vereceğini sanmıyorum.

başka yazılımlarla denediniz mi?
    divx'lerde de bir sorun yaşıyor musunuz?
  • @silentozzy hocam mesajınızı görmemişim sorry
    Orjinal DVD derken format olarak yani,yoksa eywallahh kendi yazdırdığım dvd ye orjinal demiyorum
    [adam orjinal DVD sinin imajını yüklüyor, netten indirip yazdırıyoruz dosya olarak birebir aynı]

şimdiye kadar forumda arakadaşların paylaştığı tüm yazılımları denedim hepsinde aynı durum
    Bu sorunun DVP5160/12 bütün cihazlarda var olduğunu düşünüyorum, yani bendeki cihaz arızalı değil
    Sadece dvd formatındaki filmlerin sonunda>> 75.dk sından sonra başlıyor takılmalar
    divxlerde sorun yok; ki 4gb üzeri boyutu olan hiç divx formatlı film görmedim
  • arkadaşlar merhaba,

sakız oldu mesele biliyorum ama bir yol gösteren olursa minettar olacağım. 5160/12 DVD Player'ıma aldığım günden bu yana herhangi bir yazılım yüklemedim. Sorunsuz kullanıyorum ya da kullandığımı zannediyorum 3 yıldır. Fakat geçenlerde satın aldığım seagate 500 gb harddisk'imi usb portuna taktığımda "cihaz desteklenmiyor" şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Not: NTFS ve FAT32 formatlarını denedim, sorunu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eikinskjaldi -- 21 Nisan 2010; 15:44:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eikinskjaldi

arkadaşlar merhaba,

sakız oldu mesele biliyorum ama bir yol gösteren olursa minettar olacağım. 5160/12 DVD Player'ıma aldığım günden bu yana herhangi bir yazılım yüklemedim. Sorunsuz kullanıyorum ya da kullandığımı zannediyorum 3 yıldır. Fakat geçenlerde satın aldığım seagate 500 gb harddisk'imi usb portuna taktığımda "cihaz desteklenmiyor" şeklinde bir uyarı ile karşılaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Not: NTFS ve FAT32 formatlarını denedim, sorunu çözemedim.

500 gb çok fazla gelmiş olabilir belki.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.