Bildirim
Yeni Philips 5160/12 USB
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba,
çipinin mtk olduğunu nasıl anlayacağız? -
kapağı açıkken set-up 1389 veya 1379 yazın cihaz özellikleri ve süreüm çıkar veya menünün şeklinden anlayabilirsiniz -
Acaba bu ürün ne zaman teknosa ya falan gelir tahmini
ben dün teknosadan sabanın co-c8p2c modelini aldım fakat altyazı sorunu yaşadım hoşuma gitmedi dvd 2 hafta içinde philipsin bu modeli(usbli) gelirse onu almayı düşünüyorum acaba bi tahmini olan var mı ??? -
bende almayı düşünüyorum bu ürünü kullanan arkadaşlar yorum bildirirse güzel olur -
bunda da DTS yok değilmi?
nolacak bu DTS siz ne yapmaya çalışıyor philips -
quote:
Orjinalden alıntı: machiner.
bunda da DTS yok değilmi?
nolacak bu DTS siz ne yapmaya çalışıyor philips
Anlayabilsek -
Bütün dvd/divx oynatıcılarda DTS var. Ancak bu modellerde Anolog 5.1 çıkış yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.power
Bütün dvd/divx oynatıcılarda DTS var. Ancak bu modellerde Anolog 5.1 çıkış yok.
diğer konuya yazmıştım ama sizin konuya taşımayı daha uygun gördüm
tekrar soracağım ama özür diliyorum
ben bu yeni çıkan philips dvd.lerin ne üzerinde ne de broşür vs. hiç biryerinde "dts" logosu yada "dts-digital out" ifadesi göremedim
bir önceki modellerde yazılım ile hallediliyor diyorlardı ama ne kadar doğru bilmiyordum
ses sistemim var (yamaha RX-V361) (dts mevcut)
dvd araştırıyorum
philipslerin görüntü ve ses kalitesini önceden beri takdir ederim
eğer diğer konu başlığında da dediğiniz gibi dts codec içeren filmleri izleyebileceksem hiç düşünmeden gidip 5160 alacağım (Edit: tabi MTK şart)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machiner. -- 1 Haziran 2007; 12:20:14 >
-
cihazın kutusu elimde şuan
dolby digital logosu var üzerinde -
quote:
Orjinalden alıntı: josh-r
cihazın kutusu elimde şuan
dolby digital logosu var üzerinde
"dolby digital" değil "dts"
ayrı şeyler
sahi
MTK chip varmı kontrol edebildinizmi -
ayrı oldugunu biliyorum
şuan iş yerinde oldugum için tv ye baglayamadım
aldıgım yerde usb2.0 disk ile divx performansını denedim süperdi
çipini eve gidince bakıcam yarın yazarım -
merakla bekliyeceğim
hatta bir ön incelemede de bulunursun artık -
merhabalar
cihazı bugun test ettim güzelce
tepsi açıkken 55 e tuşlaınca DVP5160_12.bin yazıyor ama çipset bilgisi yok(ayrıca bişey yapmak gerekyormu bilmiyorum bilenini varsa söyleyin bakayım)
usb si 2.0 daha öncede yazmıştım gerçi
divx lerde (lost ve heroes ile test ettim divx ) bir sorun yok alt yazının altında şeffaf gri bir ban var okumayı kolaylaştırıyor türkçe alt yazıyı destekliyor.
görüntü kalitesi süper bence.
alt yazıda mat beyaz gözü yormuyor.
alt yazının flimle aynı olmasına gerek yok aynı klasörde olması yeterli. sub tuşu ile klasör içindeki alt yazıları teker teker degiştirebiliyorsunuz.
dvd lerde de kalite iyi daha önce sadece 3040 modelinin okudugu(bilgisayarda dvd okuyucu yazıcının okumadıgı) flimi denedim okudu ve oynattı.
tabi unutmadan kumanda algılamasıda süper alcıyı görmesede işlem yapıyor.
bence güzel bir cihaz tavsiye ederim
iyi günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 2 Haziran 2007; 14:13:13 >
-
quote:
merhabalar
tepsi açıkken 55 e tuşlaınca DVP5160_12.bin yazıyor ama çipset bilgisi yok(ayrıca bişey yapmak gerekyormu bilmiyorum bilenini varsa söyleyin bakayım)
divx lerde (lost ve heroes ile test ettim divx ) bir sorun yok alt yazının altında şeffaf gri bir ban var okumayı kolaylaştırıyor türkçe alt yazıyı destekliyor.
alt yazının flimle aynı olmasına gerek yok aynı klasörde olması yeterli. sub tuşu ile klasör içindeki alt yazıları teker teker degiştirebiliyorsunuz.
dvd lerde de kalite iyi daha önce sadece 3040 modelinin okudugu(bilgisayarda dvd okuyucu yazıcının okumadıgı) flimi denedim okudu ve oynattı.
iyi günler
Güzelde arkadaşım DTS varmı yokmu deneme şansın oldumu
-
dts yok demiştim daha önce -
Dijital bağlantı ile dekoderli bir alette DTS alırsınız
quote:
dts yok demiştim daha önce
-
Güle güle kullan Resimleri bekliyoruz divx altyazılı olan filmlerde . Birde set-up menü resimlerini verebiliseniz çipini anlayabliriz
quote:
merhabalar
iyi günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 2 Haziran 2007; 21:11:43 >
-
merhaba maç arasında çektigim için fotolar fazla düzgün degil kusura bakmayn
fikir vermiyorsa belirtin yarın düzgünlerini çekip göndereyim
http://www.tanidikajans.net/josh-r/100_2100.JPG
http://www.tanidikajans.net/josh-r/100_2101.JPG
http://www.tanidikajans.net/josh-r/100_2102.JPG
http://www.tanidikajans.net/josh-r/100_2103.JPG
http://www.tanidikajans.net/josh-r/100_2104.JPG
çipsetini anlayabiliriz inşallah
-
Resimlere teşekkürler Menü dizaynı MTK ya benziyor. Atyazılar gayet güzel ve büyük arka fon kaldırılabilirse süper olacak.
Benzer içerikler
- android tv reklam engelleme
- tivimate premium fiyat
- h264 player
- tivimate premium
- tivimate premium apk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X