Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Artık zaman kalmadı acil olarak bir player almak zorundayım. Piranha özellikleri bakımından tam bana göreydi ama sağlamlık konusunda ciddi endişelerim var. Eğer istediğim bazı özelliklere sahipse aradaki fiyat farkını vermeye razıyım.

Desteklediği en yüksek çözünürlük? TLF releasenin HDRip filmlerini oynatabilmesi açısından soruyorum.
    QPEL filmlerdeki durumu?

Ayrıca cihaz özelliklerinde XVID desteğine rastlamadım. Gerçekten de XVID desteklemiyor mu?

Kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. İstediğim özelliklere sahipse derhal alıcam.
  • Ben yazlıkta film izleyim diye bir player almayı düşünüyorum. 37 ekran bir televizyon var orda. Sizce öyle bir televizyona bu playerı bağlamak uygun olur mu?
  • İncelediğim 5160 ların kimileri Çin kimileri Macar malı alan arkadaşlar cihazlarınızda bir fark var mı merak ettim doğrusu...
  • arkadaşlar aldığım 5160 geldi
    haftasonu ağır misafirlerim olduğu için ne inceleyebildim ne de foruma girebildim
    bugün biraz kurcaladım
    öncelikle benim en çok karnımı ağrıtan konuya açıklık getireyim hemen; dts OK.
    dij.coax.dan avr.ye bağladım "dts" ışığını gördüm, karın ağrım geçti

@forzanta
    içinden scart çıktı walla ne iş anlamadım birde H.B.da yazmışlar "scart yok" diye

inceleyebildiğim kadarıyla genel olarak zaten görüntü ve ses kalitesini uzun uzun anlatmaya gerek varmı bilmiyorum
    ancak ürünün estetiği, sade ve şık görünümünün yanında insana kaliteyi hissettiren dış detaylarını belirtmeden geçemeyeceğim, klon ürünlerden tek farkı bu dış görüntüsü ve dış malzemesi bile olsa bence bu fiyat farkını vermeye değer, cihazı kutudan çıkartıp elinize aldığınız anda bunu hissedebiliyorsunuz

resim koyacaktım ama geç oldu, sonra artık...

henüz klavuzu fazla karıştırmadım ama yazılım güncellemeden bahsettiğine göre heralde MTK olmasa bile güncellenebilir bir chip.e sahip

benim için şu ana kadar tespit edebildiğim en büyük eksiği video dosyasının adı ile altyazı dosyasının adının aynı olması gerektiği
    hatta altyazı dosyalarını menüde hiç göremiyoruz (adı aynı olsa dahi)
    sadece videoyu izlerken sub. tuşuna bastıkça aynı klasör içindeki video ile aynı adı taşıyan altyazıları sırayla izliyorsunuz

@newmedia
    şu ana kadar divx.leri sadece PC.den izlediğim için çok fazla codec detaylarına kafa yormamıştım
    ağırlık olarakta dvd izliyorum ancak bilebildiğim kadarıyla sorularını cevaplamaya çalışayım
    öncelikle yüksek çözünürlüklü videoları oynatmıyor (max.720x576), kaldıki cihazın HDMI çıkışıda yok zaten
    özellikle divx.in resmi sitesinden test cd.si indirmiştim
    yarım yamalak ing. ile denemeye çalıştım ama görebildiğim kadarıyla
    bahsettiğim test cd.sinin içindeki videolardan birinin başında şunlar yazıyordu
    "MPEG4 ASP : DivX 4/5/6, Xvid, 3ivX, Nero ASP"
    "QPel Compatibility Test"
    bu videoyu (720x400) sorunsuz oynattı
    bu QPel oynatabiliyor anlamınamı geliyor emin değilim
    bana int.den bildiğin kısa bir QPel (hatta denemek istediğin başka codec.ler) varsa link verebilirsen deneyebilirim
    yada biri bana şu divx test cd.sinin nasıl kullanıldığını açıklayabilirse çok sevinirim
    bendeki ve arkadaşlardan bulduğum filmlerin içinde çok miktarda XviD mevcut
    hepsinide sorunsuz ve mükemmel bir görüntü-ses kalitesiyle oynattı
    yardımcı olabildimse ne mutlu

• quote:

Orjinalden alıntı: josh-r
    alt yazının flimle aynı olmasına gerek yok aynı klasörde olması yeterli. sub tuşu ile klasör içindeki alt yazıları teker teker degiştirebiliyorsunuz.

walla ben beceremedim heralde
    nasıl oluyor açıklayabilirmisin
    seninki çin malı demiştin galiba
    benimki macar malı ondan olabilirmi

revenger11 sende altyazı farklı olunca görmüyor demiştin seninki nere malı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machiner. -- 27 Haziran 2007; 0:44:15 >
  • MACHİNER NASIL DVD Yİ AVRYE BAGLAYINCA HİÇBİR İŞLEM YAPMADAN DTS IŞIGI YANIYOMU YOKSA BİR AYAR FALAN YAPMAKMI GEREKİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 30 Haziran 2007; 12:12:27 >
  • [öncelikle benim en çok karnımı ağrıtan konuya açıklık getireyim hemen; dts OK.
    dij.coax.dan avr.ye bağladım "dts" ışığını gördüm, karın ağrım geçti........BU KONUDA BİRAZ YARDIMCI OLURMUSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 30 Haziran 2007; 12:15:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

MACHİNER NASIL DVD Yİ AVRYE BAGLAYINCA HİÇBİR İŞLEM YAPMADAN DTS IŞIGI YANIYOMU YOKSA BİR AYAR FALAN YAPMAKMI GEREKİYOR.

dts başlıklı konuda da açıkladım ama bir kezde burada anlatayım
    5160.a dts codecli birşey koyduğunda yamaha 361 sinyali alınca cihaz otomatik olarak dts.yi seçiyor
    ayar var ancak fabrikasyon ayarı AUTO.da
  • arkadaşlar merhaba,
    Philips 5160 dvd player almayı düşünüyorum. Yanına 150 YTL civarında 5+1 ses sistemi alacacağım, neye dikkat etmem gerekiyor. Her 5+1'i 5160 ile kullanabilir miyim? Logitech X-540 uyumlu olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pradatorX

arkadaşlar merhaba,
    Philips 5160 dvd player almayı düşünüyorum. Yanına 150 YTL civarında 5+1 ses sistemi alacacağım, neye dikkat etmem gerekiyor. Her 5+1'i 5160 ile kullanabilir miyim? Logitech X-540 uyumlu olur mu?

detaylı inceleyemedim ama anladığım kadarıyla x-540 da dijital ses girişi yok
    gerçekten öyle ise 5.1 olarak ses alamazsın

ya dijital ses girişi olan daha üst modellere bakacaksın
    ya da analog 6 kanal çıkışları olan bir dvd araştırman gerekir
  • benim isteğim çok pahalı olmayan (250-300YTLmax-daha aşağı olabilir ama yukarı olmasın) bir ses sistemi kurmak. playerda divx altyazı sorunu olmasın, usb desteği olsun, cd seçmesin. 5+1'de çok yüksek ses veriyor olması şart değil(apartmanda yaşıyoruz malum) ama ses kalitesi kötü olmasın. varsa bu konuda yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. 1-2 haftaya kadar almam lazım.
  • @pradatorX

Logitech , Creative ve philipsin belirttiğin bütçe aralığındaki bütün ürünleri aşağı yukarı aynı ve de işini görür
    benim dinleyebildiklerim arasında dikkatimi çeken philips 460 idi
    ama ses sistemi konusunda tavsiyem; almadan önce mutlaka dinle...

ancak tekrar belirtmek istiyorum ki 5160 alacaksan, 5.1 dinlemek için ses sisteminde mutlaka dijital ses girişi bulunması gerekir
    zira 5160'ın 5.1 analog ses çıkışı yok
    belirttiğin bütçe aralığındaki 5.1 hop.lar arasında dijital ses girişi olan varmı hatırlamıyorum

eğer dijital girişli hop. bulamazsan ve bütçeyi zorlamak istemiyorum dersen analog çıkışlı divx playerlara yönelmen gerekecektir, piranha ve goldmaster için kalite konusunda bir şey diyemem ama hatırladığım kadarıyla analog çıkışlılar arasında fiyatı uygun olan playerlar arasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: machiner.

@pradatorX

Logitech , Creative ve philipsin belirttiğin bütçe aralığındaki bütün ürünleri aşağı yukarı aynı ve de işini görür
    benim dinleyebildiklerim arasında dikkatimi çeken philips 460 idi
    ama ses sistemi konusunda tavsiyem; almadan önce mutlaka dinle...

ancak tekrar belirtmek istiyorum ki 5160 alacaksan, 5.1 dinlemek için ses sisteminde mutlaka dijital ses girişi bulunması gerekir
    zira 5160'ın 5.1 analog ses çıkışı yok
    belirttiğin bütçe aralığındaki 5.1 hop.lar arasında dijital ses girişi olan varmı hatırlamıyorum

eğer dijital girişli hop. bulamazsan ve bütçeyi zorlamak istemiyorum dersen analog çıkışlı divx playerlara yönelmen gerekecektir, piranha ve goldmaster için kalite konusunda bir şey diyemem ama hatırladığım kadarıyla analog çıkışlılar arasında fiyatı uygun olan playerlar arasında

cevabın için teşekkürler. bir de şunu sormak istiyorum.
    Bazı arkadaşlar madem ev sinema sistemi kurmak istiyorsun, neden philipsHTS serisi gibi hem dvd player hem 5+1 ses sistemi içeren almıyorsun diyorlar.
    Bu tür bir çözüme gitmek, özellikle benim gibi divX film de seyredecek olan biri için daha mantıklı olabilir mi? yoksa her halükarda ikisini ayrı ayrı almak toplamda daha iyi bir sisteme sahip olmak mı demektir?

• Bende Philips 5960 modeli var.Kumandası ve usb 1.1 i dışında memnunum.Ama bu ikisi beni rahatsız ediyor zaman zaman.Tek cd olan divx filmlerde genelde sorunsuz çalıştırıyor usb ama 2cd olunca takılmalar başlıyor.2cd de sıkıştırma daha az olduğundan okuma hızı gösterim hızına yetişemiyor.Kumandasıda bazen beni şekilden şekle sokuyor.Şimdi 5160 modelinde bu sorunlar giderildimi?Yani kumanda daha hassas ve usb 2.0 a geçtimi philips?
  • Kullanım kılavuzunda .avi ve .mp4 uzantılı dosyaları oynattığı yazıyor ama mp4 dosyalarını ve fotoğraf makinesiyle çektiğim filmleri (avi dosyası) çalmadı. (Mp4 dosyasını ne cd'den ne de taşınabilir bellekten çalmadı.) Cihazda bir problem olabilir mi?
  • altyazı divx ile aynı isimde olmalı mı ? yoksa seçilebiliyo mu ?
  • Arkadaşlar kusura bakmayın vestel 5500 çıktığından beri takip edemiyorum Divx playerları. Ne çıktı ne etti.

Bir arkadaş tavsiye istedi benden. MTK çipseti vs görünce yabancı kaldım. Şu an bir Divx player alsam genelde divx izleyecek biri nelere dikkat etmeli. DD - DTS - HD - USB - BAĞLANTI - ALTYAZI - UYUMLULUK - GUNCELLEŞTIRME .
  • beyler bende 5160 modelini dün aldım fakat subtitle tuşuna bassamda dvdlerde altyazıyı değiştirmiyor anca root menüden o işlemi yapabiliyorum divx lerde ise hiç bi şekilde altyazı gelmiyor kullanan arkadaşlar çözümünü biliyorlarsa paylaşabilirlerse sewinirim
  • beyler dün akşam 5160 ımı tv ye component kablo ile bağlamaya çalıştım ama olmadı hatta tv dvd player ı görmedi bile.
    benim tv samsung le37r81b ben de next 2000 super plus var ve onu tv ye component kablo ile bağlayabiliyorum ama dvd player olmuyor lütfen yardım edin
    component bağlantı dışında progressive scan çalışmıyor çünkü....
  • Nihayet 5160 için mod firmware yayınlandı.. 4 tip altyazı fontu mevcut kullanıcılar yükledikten sonra izlenimlerini lütfen yazsınlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.