Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sorum biraaz basit kaçabilir ama kusura bakmayın ..
    ac3 ses codec li divx leri oynatırken problem oluyor mu.
    ben de şu anda bir ses sistemi yok dvd player i component kablo ile samsung 37r81b me bağladım..
    Ses bağlantısı içinde normal bağlantı kablosu kullandım...
  • RCA bağlantsı ile AC3 ses alamazsınız coaxial cablo ile dekoderli ses sistemine dijital giriş yapmalısınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: burunea

benim sorum biraaz basit kaçabilir ama kusura bakmayın ..
    ac3 ses codec li divx leri oynatırken problem oluyor mu.
    ben de şu anda bir ses sistemi yok dvd player i component kablo ile samsung 37r81b me bağladım..
    Ses bağlantısı içinde normal bağlantı kablosu kullandım...

• 2 şey sorucam,
    birincisi macar yapımıyla çin yapımı arasında bi farklılık varmı,bilen varmı?
    ikincisi, usb 2.0 destekliyormu kesin? çünkü yüksek usb 1.1 ise yüksek bitrate li filmlerde takılma yapabiliyor.usb 2.0?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozmicblues

2 şey sorucam,
    birincisi macar yapımıyla çin yapımı arasında bi farklılık varmı,bilen varmı?
    ikincisi, usb 2.0 destekliyormu kesin? çünkü yüksek usb 1.1 ise yüksek bitrate li filmlerde takılma yapabiliyor.usb 2.0?

Ben 2sini de kullanmış biri olarak bir fark göremedim. Yani tek farkı cihazın kutusu (çinde yapılan daha küçük ve parlak kartonlu kutuda) ve cihazın arkasındaki Made in China / Hungary yazısı... Hatta China olanın DVD kapağı açılırken daha az ses çıkarıyor gibi geldi bana
  • 2. soruyu atlamışım. Bildiğim kadarıyla USB 2.0 desteği var. Ben hiç bir atlama sorunu yaşamadım USBden şimdiye kadar.
  • bişey daha,progressive scan bölümü benim cihazımda yok.video setup a girdiimde orda ileri yaziyor progressive scan yerine.taramayı nerden etkin hale getirebilirim,bilen varmı?
  • http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=8724#entry29658

bi de bunlara bakın,deişik firmware ler var.
  • Ben de yeni aldım bu cihazı
    İlk incelememde şu sonuçlar ortaya çıktı
    Olumsuz olarak
    1-Kumandasında ses ayar düğmeleri yok
    2-Orantısız bir boyutu var ince ama uzun
    3-Filmi herhangi zaman diliminde başlatamıyorsun
    Olumlu yönü
    1-Şık bir görünümü var
    2-USB si harika flah bellek, 40 GB HDD hepsini tanıyor.
    3-CD leri çabuk okuyor
    4-MP4 leri gösteriyor
    Şimdilik böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozmicblues

bişey daha,progressive scan bölümü benim cihazımda yok.video setup a girdiimde orda ileri yaziyor progressive scan yerine.taramayı nerden etkin hale getirebilirim,bilen varmı?

Renk ayarlarından RGB yerine Şebekeyi seçerseniz Progressive (İleri) ayarı açılıyor.

Bir dehttp://board.softpedia.com/index.php?showtopic=8724#entry29658 sitesindeki yazılımı KESİNLİKLE yüklemeyin cihazınız bozulur.
    Zaten o yazılımın tek avantajı düğmelere gelen ek özellikler. Yalnız yazılımı yükledikten sonra cihazı kapatmazsanız bi sorun olmaz ama her zaman açık kalamayacağına göre benim düştüğüm gibi bi hataya düşmeyin.
    Philips servislerinin birçoğu bu sorunu çözemiyor bildiğim kadarıyla cihazı değiştirmek veya merkeze (İstanbul) göndermek zorunda kalıyorlar. Aynı sorunu yaşayan bi arkadaşın 35 YTLsini almışlar. Ben şanslıydım bu konuda herhalde ki cihazı (Made in Hungary) değiştirdiler (Made in China).

• mp3 dinlerken sesi kumandadan nasıl kısacağız? kumandada ses kısma-açma tuşu varmı? teşekkürler.
  • kumandada ses açma kapama yok maalesef.cihazın olumsuz özelliklerinden biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silentozzy

kumandada ses açma kapama yok maalesef.cihazın olumsuz özelliklerinden biri.

teşekkürler.. mp3 ler için ses kalitesi nasıldır? çok sık müzik dinleyeceğim ses kalitesi benim için çok önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 12 Eylül 2007; 17:19:17 >
  • Cihazın Signal To Noise Ratio (SNR) su 100 db. Çoğu hoparlör sistemi bu SNR a kadar destek vermiyor bile. Yalnız sadece ses için diyorsanız Pioneer ın modellerine bakmanızı tavsiye ederim. 115 db SNR ı olan modelleri var. (DV-300AV-K ve DV-600AV-K gibi).

SNR: Ses berraklığını (temizliğini) gösteren bir kriter.
  • verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.. philips i tercih etmemin sebebi kopya - orjinal cd seçmeden okuması.. pioneer da öyle ise neden olmasın.. tekrar teşekkürler..
  • bugun teknosadan 149 ytl ye philips 5160 player ve altın kaplama ses kablosu aldım.. toplam 162 ytl tuttu. muhteşem bir ses kalitesi elde ettim.. ses kalitesini merak edenler tereddütte kalmasın çok iyi bir ses kalitesi var.. merak ettikleriniz olursa cevaplarım.. teşekkürler.
  • @frtfrtfrtfrt

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

Sanırım ben de bu makinayı alacağım. Forumdaki yorumlara göre. En ucuz teknosa da mı acep? Onu bir araştırıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bogi

@frtfrtfrtfrt

Sanırım ben de bu makinayı alacağım. Forumdaki yorumlara göre. En ucuz teknosa da mı acep? Onu bir araştırıyım.

sağol.. gerçekten çok kaliteli cihaz.. ilk izlenimlerim çok iyi.. vatan, teknosa, hızlısistem ve bimekste fiyat 149 yani aynı.. ama şahıs mağazalarında 5-10 kağıt daha uygun fiyata alabilirsin diye düşünüyorum..
  • havale ile 133ytl
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=17005&productId=evphdvp5160
    quote:

Orjinalden alıntı: Bogi

@frtfrtfrtfrt

• Arkadaşlar bu cihaz qpel gmc packed bitstream(adları doğru olmayabilir bu konuları pek bilmiyorum) videolarını oynatabiliyor mu?İlk defa divx player alacağım.İnternetten indirip izlemeyi düşünüyorum.Tüm divxleri açıyor mu.Yüksek çözünürlük dışında açmadığı divxler var mı?Teşekkürler.
  • Elimdeki divxleri (Çoğu yeni-2007) Gspot la kontrol etmedim ama, sanırım qpellerde sorun yok GMC ler de de sanırım Warp point 1 veya 3 denilen versiyonunu desteklemiyor (2sinden biri ama hangisi bilmiyorum). 1-2 filmde "video GMC desteklenmiyor" uyarısı aldım (fantastic four 1, chronicles of riddick - Filmi gösteriyor ama takılmalar oluyor). Bunun dışında bir de nadiren bazı mp3 kodlamalarında (shrek 3, transformers) da ses çalmama gibi bi problemi olabiliyor. Yatayda 720 pikselden fazla olan filmleri desteklemiyor. Bir de 5+1 analog çıkış (Stereo çıkış var) ile direkt DTS decode yok. Şimdiye kadar gördüğüm tüm olumsuzluklar bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.