Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu ciaza yazılım atamıyorum. dil osd eng yaptım.
    1254 DVP5160_12 yazılımı flaş belleğe attım. usb takınca yazılımı tanımıyor sorun nerde?
  • cd'ye yazıp yazılım yükleyin.
    usb'den yazılım doğru düzgün yüklenmiyor.
  • arkadaşlar selam,

akşam orjinal yazılımı cd'den yüklemeye çalıştım bilgisayar kapalı olduğu için açık bakmaya erindim, erinmez olaydım. cd'yi yerleştirdim terfi bulundu diye bir uyarı oynat tuşuna bastım bir süre sonra tepsi açıldı bu esnada cd'yi almam gerekiyormuş ancak ben bekledim ve tepsi kapandı, kapanır kapanmaz da ekranda anormal bir görüntü çıktı, şu an hiçbir şekilde tepsiyi açamıyorum cd de içinde kaldı, ne yapmam lazım bir bilen var mı?
  • cihazınız çökmüş. cd'yi alıp almamanız önemli değil. yazılım yüklenirken bir sorun olmuş.
    servise götürmek en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 29 Mayıs 2010; 23:05:28 >
  • silentozzy,

teşekkür ederim, dediğin gibi servisin yolunu tutacam yarın artık...
  • selam,

arkadaşlar 2 mesaj önce bahsettiğim problem için servis 80 tl istedi. anlamadım bu kadar büyük bir problem var mıdır sizce? "flash entegre" arızası varmış. çok açıklayıcı oldu. halbuki sadece cd yi tepsiden çıkarmadım o kadar...bir yol gösteren olursa memnun olurum...teşekkürler...
  • gider 80 milyona yenisini alırım...
  • 80 milyon fazla demişler hakikaten.
    ben de gider yenisini alırdım. çevrenizde tv tamircisi falan varsa onlara bir sorun.
    onun dışında gerçekten verilmeyecek bir rakam vermişler.
  • selam,

mantık çerçevesinde ben de kendime yeni bir dvd player almaya karar verdim...ancak elimdeki 500 gb seagate harddiski hiçbir dvd playerın orijinal yazılımı ile okumayacağı söyleniyor. Ancak amatör yazılımlar ile okutabilmenin mümkün olduğundan bahsediliyor. Mağazadan alındığı hali ile dvd playerında bu tarz büyük kapasiteli harici diskleri kullanabilen arkadaşlar var ise model ve marka tavsiyelerinde bulunmalarını rica edeceğim, teşekkürler...
  • Kesinlikle o 80 lirayı hak etmiyor. O fiyata daha iyisini yeniden alabilirsiniz.
  • bence güzel bir cihaz.
  • Dvd player olayı geçti artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.