Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı fılımlerde goruntu zaman zaman donuyor ses devam edıyor ....bunun caresı var mı veya bu problemın sebebı nedır
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkhkhk

bazı fılımlerde goruntu zaman zaman donuyor ses devam edıyor ....bunun caresı var mı veya bu problemın sebebı nedır

usbden izlersen normal yüksek boyutlu filmler takılıyor fakat ben genelde dvd üzerinden izliyorum 3,5 gb lik prodi ripinde yada benzer dosyalarda problem yaşamadım.

ayrıca eger tvsinde component girişi olan varsa bi denesin gerçekten scart beş para etmezmiş.
  • Usb de bir mp4 clip vardı , oynattı . Bunun üzerine bir filmin
    bir parçasını mp4 e convertledim. Onu da açtı . Ama daha
    önce Lost'un mp4 leri vardı bende , onları açmadı . Her mp4
    dosyasını açmıyor mu , ya da hangilerini açıyor.
  • Arkadaşlar;divx + ac3 ses dosyası şeklindeki; ac3 formatını okuyor veya görebiliyor mu cihaz acaba ?
  • Arkadaslar daha once bahsedildi mi bilmiyorum!!
    benim 250 gb lik harddiski cihaza nasıl okutturabilirim?
    Harici bir adaptor mu lazım acaba?
  • Daha önce yazılımı yüklerken cihaz flashı arızalanmıştı.

Servise verdim servis 1 sefere mahsus ücretsiz onarıp verdi.

Eve gelir gelmez tekrar yazılımı yükledim.

Herşey çok güzel ama USB den taktığım hiç bir filmi görmüyor.

Filmler avi formatında.

Son yazılımla usb den sorun yaşayan varmı benden başka.

Yada USB ye kumandadan nasıl giriyorsunuz ?

Bir türlü USB ye giremedim.

quote:

Orjinalden alıntı: bariton

vb6rocod nin 12 Şubat 2009 da güncellediği yazılım

* fix "remaining dots on directory line"
    * max. 48 char from USB. Thanks to Tentakulokans (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
    * Selectionbar follows playing file (mp3).
    * Slideshow transition is set to fasted possible, and slideshow time is set to 3 sec.
    * Move jpeg preview in a lower position

CP 1254 Türkçe karakter

Yüklemeden önce OSD dilini English (ingilizce) Yapınız

http://r-apidshare.com/files/199162230/DVP5160_12_vb6_v9_1.rar

http://r-a "r" ile "a" arasındaki - (tireyi) siliniz...

• usb ye girmek için kumanda da usb işareti olan düğmeye
    bas , usb 'ye girersin. Eğer olmuyorsa başka bir usb
    dene .
  • Zaten öyle yapıyorumda son yazılımdan sonra USB yi görmemeye başladı.

USB tuşuna basıncada girmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: adanamersin

usb ye girmek için kumanda da usb işareti olan düğmeye
    bas , usb 'ye girersin. Eğer olmuyorsa başka bir usb
    dene .
  • Servise götürdüğümde usb soketini takmayı unutmuşlar tekrar gittim taktılar soketi.

Cihaz şu an normal.
  • son yazılımla altyazıların ne hale geldiğini fotoğraf çekip gösterebilecek var mı acaba?
  • 16 Gb Sandisk USB bellek aldım fakat Philips 5160 a takınca cihaz desteklenmiyor uyarısı çıkıyor.

Arkadaştaki Philips in yeni model bir dvd sine taktım orada USB belleği tanıdı.

Canım sıkıldı bu olaya.

Acaba yazılım güncelleme ile düzelecek bir sorunmu.
  • 16 Gb Sandisk USB bellek aldım fakat Philips 5160 a takınca cihaz desteklenmiyor uyarısı çıkıyor.

Arkadaştaki Philips in yeni model bir dvd sine taktım orada USB belleği tanıdı.

Canım sıkıldı bu olaya.

Acaba yazılım güncelleme ile düzelecek bir sorunmu.

---------------------------------------------------------------

Acaba USB belleğini FAT veya FAT32 olarak formatladın mı? Belkide problemi budur...
  • Görmesi için FAT mi olmalı FAT32 mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 28 Haziran 2009; 9:28:53 >
  • quote:

Görmesi için FAT mi olmalı FAT32 mi.

Fark etmiyor diye biliyorum ama merak ediyorsan benim USB belleğim Fat32 formatında
  • philipsin kendi yazılımı dışında başka bir yazılım yüklemeyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

philipsin kendi yazılımı dışında başka bir yazılım yüklemeyin bence

gerçekten şaka yapıyor olmalısın.
  • Arkadaşlar harici disk almayı düşünüyorum.Mağazalarda harici disklerin satın alındıktan sonra değiştirme yapılmadığını öğrendiğim için önerilerinize ihtiyacım var yoksa boşuna almış olucam.Anladığım kadarıyla HDD'leri çalıştırabilmek için yüksek bir güce ihtiyaç duyulduğundan 2.5 disklerin(harici güçle çalışmayıp usb'den beslendiklerinden) divx player kullanımlarında ya hiç tanımıyor yada donmalar atlamalar oluyor yanılıyorda olabilirim okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu yüzden kaba ve büyükte olsalar eğer stabil çalışacaksa 3,5 HDD almayı tercih ederim.Bütün forumu okudum ayrıca ayrıca dün ankara vatan bilgisayarda görevli arkadaşlara danıştım boşuna almayın tanımaz dediler oysa kullananlar olduğunu biliyorum(hatta hiçbir divxplayer 16 gb ve üstü flash bellek bile okumuyormuş) DVP5160/12 cihazında sorunsuzca harici disk kullananların deneyim ve tavsiyelerine ihtiyacım var.Marka model kapasite adaptörlü adaptörsüz ve performans bilgilerini eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcekmen -- 21 Ağustos 2009; 10:09:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

philipsin kendi yazılımı dışında başka bir yazılım yüklemeyin bence

gerçekten şaka yapıyor olmalısın.

yoo. çok ciddiyim
  • Yeni yazılımı yüklemek bende 3 dakikadan az sürdü. 32 GB flash disk ile bu aleti deneyen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcekmen

Arkadaşlar harici disk almayı düşünüyorum.Mağazalarda harici disklerin satın alındıktan sonra değiştirme yapılmadığını öğrendiğim için önerilerinize ihtiyacım var yoksa boşuna almış olucam.Anladığım kadarıyla HDD'leri çalıştırabilmek için yüksek bir güce ihtiyaç duyulduğundan 2.5 disklerin(harici güçle çalışmayıp usb'den beslendiklerinden) divx player kullanımlarında ya hiç tanımıyor yada donmalar atlamalar oluyor yanılıyorda olabilirim okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu yüzden kaba ve büyükte olsalar eğer stabil çalışacaksa 3,5 HDD almayı tercih ederim.Bütün forumu okudum ayrıca ayrıca dün ankara vatan bilgisayarda görevli arkadaşlara danıştım boşuna almayın tanımaz dediler oysa kullananlar olduğunu biliyorum(hatta hiçbir divxplayer 16 gb ve üstü flash bellek bile okumuyormuş) DVP5160/12 cihazında sorunsuzca harici disk kullananların deneyim ve tavsiyelerine ihtiyacım var.Marka model kapasite adaptörlü adaptörsüz ve performans bilgilerini eklerseniz sevinirim.

Bunun cevabını bende merak ettim!
    Yok mu cevaplayan?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.