Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ürün bugun elime geçti çok uygun bir fiyata kablosuyla beraber aldım genel olarak izlenimlerim şu

1. türkce alt yazı desteği oldukca güzel alt yazılar okunaklı ve arkadaki şeffaf bölüm okumayı kolaylaştırıyor fakat punto büyüklüğü küçük sanırım yazılımla büyütülebilir daha iyi sonuçlar alınabilir araştırmadım daha ama güncelleme desteği var
    2. görüntü oldukça güzel açıkcası hayran kaldım lcd tv olmamasına rağmen çok net ve kaliteli 612 250 çözünürlü bir filmde denedim
    3. ses çıkışları tatminkar dts olmaması bir dez avantaj ama halledilmeyecek bir sorun değil zaten dijital bir ses almak isterseniz kaliteli logitec z 5500 de kendinden dekoder olduğu için çözülebilir
    4. malzemesi çok sağlam ve güzel cd kızağı sağlama benziyor.
    5.kumandanın algılama sorunu biraz yavaş gibi geldi bastığım tuşa 2 sn gecikmeli cevap veriyor ama doğrudan değil yandan ve uzakta denedim
    6.menü kullanışlı yeterli ayarlar mevcut kullanımı kolay gelen dökümanlarda yeterli servis ağı geniş bir marka sonuçda
    7.4:3 16:9 görüntü formatları da biraz sorun yaşanıyor 4:3 seçiminde ekranı full kaplamıyor ama zoom seceneğiyle görüntü kaybı olmadan ayarlamak mümkün
    8.ince tasarimli bir görüntüye sahip eni biraz daha kısa olsa süper olacakmis
    9.usp 2.0 sandisk 2gb belleği yaklaşık 5 sn de tanıdı bellekteki filmi açması ortalama 10 sn sürdü diğer cihazlara göre bence iyi
    10 data dvdleri rahat açıyor 6 filmlik dvd de sorun yaşaamdım sadece alt yazı ve film aynı adı taşıması gerkiyor

genel olarak alınabilecek güzel bir player sınıfındaki birçok cihazdan çok güzel belki özellikleri bakımından ucuz ama philips gibi bir garantörünüz ve bilinen bir markanız var bence 30m daha fazla ödeyin bilinen bir marka alın ucuz etin yahnisi yaban olur derler unutmayın.

tamamen kendi fikirlerimdir yazdıklarım ikna edici değil sadece fikir verici olsun sonuçda son kararı en iyi siz verirsiniz

• SANA FAZLASIYLA KATILIYORUM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL. YALNIZ ŞU EKRANDA BOYUT AYARLAMAYI BİLMİYORUM.
  • Uzun bir araştırmadan(daha doğrusu karar verme sürecinden sonra) sonra HB'dan siparişi verdim bugün.
    Bekliyoruz hayırlısı...
  • arkadaşalr ürün gerçektren güzel ilk izlenimlerimi sizle paylaştım 16:9 4:3 ayarlaması bi,raz proplemli dediğin gibi köroğlu ama 16:9 sinemaskop yap ayarı sonrada film oynarken zooma bir kez bas tam ekran oluyor yalnız kötü tarafı yazılar çok aşağı inmiyor bu arada bir arkadaş forzanta güncelleme yaparken player bozuldu dedi napacaz ben alt yazı büyütmek istiyordum :( güncelleme konusunda yardımcı olabilecek varmı
  • arkadaslar bndede aynı ürün war dvps 5160 benim sorum su saçma gelebilir ama ben genede sorayım bu kumandada volüm ayar dügmesi falan yok degilmi yoksa benmi göremiyorum
    resimdede göremedim
    birde siz bakın
     Yeni Philips 5160/12 USB
  • @king_yao boşuna uğraşma ne volume nede goto özelliği yok fabrika ayarları itibariyle yutdışı kayknaklı bi sitede bazı kullanıcılar firmware modifiye ederek volume , goto yanında font büyütme auto altyazı yükleme gibi özellikler kazandırdılar fakat henüz türkçe destekli olmadıklarından yada başka sebeplerden ötürü bu yazılımlarla upgrade edildiğinde cihaz kilitleniyor yani şimdilik bu şekliyle kullanmak zorundayız belki zamanla türkçe versiyonlarıda yapılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcekmen

@king_yao boşuna uğraşma ne volume nede goto özelliği yok fabrika ayarları itibariyle yutdışı kayknaklı bi sitede bazı kullanıcılar firmware modifiye ederek volume , goto yanında font büyütme auto altyazı yükleme gibi özellikler kazandırdılar fakat henüz türkçe destekli olmadıklarından yada başka sebeplerden ötürü bu yazılımlarla upgrade edildiğinde cihaz kilitleniyor yani şimdilik bu şekliyle kullanmak zorundayız belki zamanla türkçe versiyonlarıda yapılır

anladım çok saol volüme okadar önemli degilde merak işte
    Allah Razı olsun
    iyi akşamlar
  • arkadaşlar alt yazılarla ilgili güncelleme yapmak istiyorum puntoyu büyütmek için daha iyi sonuç almak maksat acaba yardımcı olabilcek bir arkadaş varmı
  • yokmu bu günclleştirme hakkında bilgisi olan sorunsuz ve istediği sonucu alan yapan bir arkadaş yazabilirmi
  • 2. sayfaya bakarsan link vermiştim. ayrıca güncelleştirmeden sonra nasıl gözüktüğüne dair foto da var.
  • silentoz kardeş verdiğin linklerden ilkindekini yükleyebildim 2.si zaten okunmuyor :D bir zip dosyası yükledi acaba bu zip dosyasını açarakmı yükleyecem cd ye yoksa sadece zip dosyası olaraklı
    bide he gecen alt yazılarda bir sorun var demisin tersten gösterme bunu alt yazı ve video adlarını değiştirerek halledilebilirmi yoksa biliğin başka bir güncellme dosyası varmı
    3.olarak bu yüklemeler cihazda bir sorun yaratırmı
    yardımcı oloursan çok sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: silentozzy

myelkovanın her isimde altyazı çalışması da geldi.buyrun...

http://www.savefile.com/files/973582
    veya
    http://****.com/files/49177598/DVP5160_12_allsub.rar.html

• quote:

Orjinalden alıntı: ceramist

silentoz kardeş verdiğin linklerden ilkindekini yükleyebildim 2.si zaten okunmuyor :D bir zip dosyası yükledi acaba bu zip dosyasını açarakmı yükleyecem cd ye yoksa sadece zip dosyası olaraklı
    bide he gecen alt yazılarda bir sorun var demisin tersten gösterme bunu alt yazı ve video adlarını değiştirerek halledilebilirmi yoksa biliğin başka bir güncellme dosyası varmı
    quote:

veya

Hem de nasıl yaratır! Ben daha bugün aldığım aleti yüklerken bozdum!
    Yarın servisler açıksa bakacağım artık!

• emgineer kardeş üzüldüm gerçekten alt yazı birkaç punto daha büyük olsa süper olacak ama yinede rahat okunuyor sen nerden yükleme yaparken bozdun philipsin orjinal sitesindekini yüklerkenmi yoksa yukardaki verdiğim link gibi bir yerden yüklerkenmi
    esasında bir profesyonel bir kullanıcı dikkate edilecek fususlar hakkında bilgi vererek bu güncelleme olayını bişr açıklık getirse
  • quote:

emgineer kardeş üzüldüm gerçekten alt yazı birkaç punto daha büyük olsa süper olacak ama yinede rahat okunuyor sen nerden yükleme yaparken bozdun philipsin orjinal sitesindekini yüklerkenmi yoksa yukardaki verdiğim link gibi bir yerden yüklerkenmi
    esasında bir profesyonel bir kullanıcı dikkate edilecek fususlar hakkında bilgi vererek bu güncelleme olayını bişr açıklık getirse

Deneme amaçlı ilk önce kendisininkini yükleyeyim dedim sonuç hüsran. Bence bu riske girme başına iş açarsın. Ondan sonra servise durumu anlatmakla vaktin geçer( bugün ben sersive gidiyorum bakalım ne olacak?).
  • engineer kendi sitewsinden yüklemede böylese bunda bir sorun var yada biz yanlış yapıyoruz silentoz firewere ı yüklemis hemde orjinal sitedeki dowload da değil silentoz açıklayabilirse sanırım olay iyice anlaşılacak esasında yeterli derecede alt yazılar okunabiliyor bizdekide doyumsuzluk oluyor ama neyse yeni özellikler herzaman iyidir player çok güzel özellikle usb filmi yükleme hızları süper görüntü ve sesde zaten tartışmaya bile gerek yok kusursuz bide güncellemeyi çözebilirsek iyi olacak silentozz haberlerini bekliyorum
  • quote:

silentoz kardeş verdiğin linklerden ilkindekini yükleyebildim 2.si zaten okunmuyor :D bir zip dosyası yükledi acaba bu zip dosyasını açarakmı yükleyecem cd ye yoksa sadece zip dosyası olaraklı
    quote:

veya

Ben hem linkte verilen update dosyasını, hem de philips'in sitesindeki update dosyasını yükledim. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim: gayet iyi. Yalniz resmi olmayan güncellemeyi yüklediğinizde daha önce de söylendiği gibi içerisinde "he" geçen divx dosyalarinin altyazilari ters çıkıyor. CD veya DVD nize (veya taşınabilir hard diskinize) "The Misfits.avi" ve "The Misfits.sub" olan dosyaları yüklerken "Tha Misfits.avi" olarak kaydederseniz sorun kalmıyor. Önemli olan h ve e harflerini yan yana getirmemek. Biliyorum çok pratik değil ama altyazıları biraz daha büyük ve DVD altyazısı gibi mat beyaz okuyup gözlere zarar vermemek için değer. Tabii bir sonraki firmware çıkıncaya kadar.

Şunu da ilave edeyim, resmi olmayan güncellemeyi yüklediyseniz ve memnun kalmadıysanız, tek yapmanız gereken philips'in sitesinde verilen güncellemeyi yeniden yüklemek. Böylelikle yalnızca o geçerli oluyor. Yüklemelerde sorun yaşayanlar için ise adımları yeniden belirteyim:

1. Rar dosyasında yer alan .bin uzantılı dosyayı çıkartın.
    2. *.bin dosyasını bir CD'ye yazın. (Data Disk olacak) CD'nin kapalı olması (yani "finalize disk" seçeneğinin seçilmiş olması) çok önemli. Ayrıca CD'ye herhangi bir isim vermeyiniz.
    3. Divx Playerınız çalıştırın ve hazırladığınız CD yi yerleştirin.
    4. "Terfi et?" diye soracaktır. Kumandadan Play tuşuna basın.
    5. Birkaç saniye sonra playerın kapağı açılacaktır. CD'yi alın ve kapağa kesinlikle müdahale etmeyin. 3 dakika kadar bekleyeceksiniz. Kesinlikle bir tuşa basmayınız veya cihazın güç kaynağını kesmeyiniz. Bu esnada güncelleme yapılmaktadır. Elektrik giderse dua ediniz, servise başvurma ihtimaliniz oldukça yüksektir:)
    6. Terfi işlemi tamamlanınca player kendini restart edecektir. Artık istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

7. Bu işlemleri önce resmi güncellemeyle, sonra da resmi olmayanla tekrar etmelisiniz. Tersini yaparsanız, resmi olmayan güncellemeniz devre dışı kalır. Özellikle devre dışı bırakmak istemiyorsanız tabii.

• quote:

Orjinalden alıntı: burak_ersen

quote:

quote:

veya

Ben hem linkte verilen update dosyasını, hem de philips'in sitesindeki update dosyasını yükledim. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim: gayet iyi. Yalniz resmi olmayan güncellemeyi yüklediğinizde daha önce de söylendiği gibi içerisinde "he" geçen divx dosyalarinin altyazilari ters çıkıyor. CD veya DVD nize (veya taşınabilir hard diskinize) "The Misfits.avi" ve "The Misfits.sub" olan dosyaları yüklerken "Tha Misfits.avi" olarak kaydederseniz sorun kalmıyor. Önemli olan h ve e harflerini yan yana getirmemek. Biliyorum çok pratik değil ama altyazıları biraz daha büyük ve DVD altyazısı gibi mat beyaz okuyup gözlere zarar vermemek için değer. Tabii bir sonraki firmware çıkıncaya kadar.

Şunu da ilave edeyim, resmi olmayan güncellemeyi yüklediyseniz ve memnun kalmadıysanız, tek yapmanız gereken philips'in sitesinde verilen güncellemeyi yeniden yüklemek. Böylelikle yalnızca o geçerli oluyor. Yüklemelerde sorun yaşayanlar için ise adımları yeniden belirteyim:

1. Rar dosyasında yer alan .bin uzantılı dosyayı çıkartın.
    2. *.bin dosyasını bir CD'ye yazın. (Data Disk olacak) CD'nin kapalı olması (yani "finalize disk" seçeneğinin seçilmiş olması) çok önemli. Ayrıca CD'ye herhangi bir isim vermeyiniz.
    3. Divx Playerınız çalıştırın ve hazırladığınız CD yi yerleştirin.
    4. "Terfi et?" diye soracaktır. Kumandadan Play tuşuna basın.
    5. Birkaç saniye sonra playerın kapağı açılacaktır. CD'yi alın ve kapağa kesinlikle müdahale etmeyin. 3 dakika kadar bekleyeceksiniz. Kesinlikle bir tuşa basmayınız veya cihazın güç kaynağını kesmeyiniz. Bu esnada güncelleme yapılmaktadır. Elektrik giderse dua ediniz, servise başvurma ihtimaliniz oldukça yüksektir:)
    6. Terfi işlemi tamamlanınca player kendini restart edecektir. Artık istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

7. Bu işlemleri önce resmi güncellemeyle, sonra da resmi olmayanla tekrar etmelisiniz. Tersini yaparsanız, resmi olmayan güncellemeniz devre dışı kalır. Özellikle devre dışı bırakmak istemiyorsanız tabii.

PM attım size.

• simdi bu güncellemde sadedce resmi olmayanlşa yapsak ne gibi bir sorun çıkacak onu anlayamadım
  • 5160 da usb 1.1 mi 2.0 mı? bileniniz var mı?
  • USB1.1
    quote:

Orjinalden alıntı: erd0912

5160 da usb 1.1 mi 2.0 mı? bileniniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.