Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünü ben de aldım geçen hafta ama harici harddiskimi görmüyor.
    Harddiskim WD marka 120 GB taşınabilir notebook harddiski.

Benzer problemle karşılaşan oldu mu?

mp3 player'ımı sorunsuz görüyor bu arada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emokar

Arkadaşlar bu ürünü ben de aldım geçen hafta ama harici harddiskimi görmüyor.
    Harddiskim WD marka 120 GB taşınabilir notebook harddiski.

Benzer problemle karşılaşan oldu mu?

mp3 player'ımı sorunsuz görüyor bu arada...

BENDEDE AYNISI OLDU.2 GB FLASH BELLEGI KUSURSUZ GORUYOR.AMA WD HDD GORMUYOR.YAZILIM EKSIKLIGINDEN KAYNAKLANABILIRMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kain1326 -- 19 Eylül 2007; 14:07:53 >
  • diskleriniz fat32 formatlı mı acaba? divxplayerların ntsc formatlı diskleri görmediğini biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 19 Eylül 2007; 14:55:55 >
  • Diskim Fat32 formatında...
    Arkadaşımın 500GB WD harddiski ve aynı Divx playerı var ve gördüğünü söylüyor...

Notebook harddiskleriyle ilgili bir problem olabilir mi diyeceğim ama hiç mantıklı gelmiyor...
  • Diski formatlarken FAT32 Primary'i seç sendeki Logical seçilmiş olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: emokar

Diskim Fat32 formatında...
    Arkadaşımın 500GB WD harddiski ve aynı Divx playerı var ve gördüğünü söylüyor...

Notebook harddiskleriyle ilgili bir problem olabilir mi diyeceğim ama hiç mantıklı gelmiyor...
  • Bu konuda phlilps istanbulla görüştüm.Kullanım kitapçığı ve hiçbir yerde yazmamasına rağmen 4gb üstü depolama araçlarını tanımadığı söylediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kain1326

Bu konuda phlilps istanbulla görüştüm.Kullanım kitapçığı ve hiçbir yerde yazmamasına rağmen 4gb üstü depolama araçlarını tanımadığı söylediler

Sanmıyorum.. Kardeşi 5960 ve 5980 modellerinde 500GB kullananlar var
  • 4 GB üstü görmediği yalan.
    Arkadaşımın 500GB harddiski sorunsuz çalışıyor.

Ben de WD marka 120 GB notebook harddiskimi çalıştırmayı başardım.

FAT32 formatlayıp ayırma birimini 32k'dan 2k'ya düşürünce cihaz harddiskimi sorunsuz gördü ve çalıştırdı.
    ama bu şekilde formatlayınca 120GB'lık harddisk 12 gb gibi bir değer aldı.

Formatlama işini Partition Magic 8.0 kullanarak yapabilirsiniz.
    Yapacak bişey yok, koca harddiski kuşa çevirecek değilim sadece Divx player için.
    memory stick falan kullanıcam artık.
    Keşke USB'siz bi model alsaydım. boşu boşuna fiyat farkı vermiş oldum :(
  • herzaman receiverlara cep telefonlarına yaptığım firmware yüklemeyi fazla güvenerekten 5160 a yapayım dedim CD yi taktm (multisesion açık)
    ekrana yükle play? çıktı (ekranda son gördüğüm yazı) play e bastım birkaç saniye içinde cd yi çıkardı...ekranda aynı yazı dururken bende fişi çektim bitt i diye!!
    birdaha tık yok power led bile yanmıyor artık..neyse pazartesi günü teknik servis arayacağım

siz siz olun cd multisesion olmasın --1--
    ekranda yüklendi succesfuly gibi bişey yazmadan fişi çekmeyin --2--
    alt yazıyı azcık büyütücem diye akşam akşam kaşınmayın --3--
    kolay gelsin herkese
    iyi günler
  • Arkadaşlar özellikle ürün sahibi olanlar size birşey soracağım.Ben bir dvd ye 6 film atıyorum genelde ve hepsi de ayrı klasörlerde oluyor ve dvd nin içinde toplam 6 klasör oluyor.Ayrıca dizilerde ise 12 adet alıyor ve toplam 12 klasör oluyor.Her bir klasörün içinde film ve altyazısı var.Şu ana kadar hiç divxplayerım olmadı.5160 almayı düşünüyorum.Bu şekilde hazırladığım dvdleri sorunsuz izleyebilir miyim?
    EDİT:UNSEEN divxleri de sorunsuz açıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMechanic -- 7 Ekim 2007; 16:23:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [CaNeR]

Arkadaşlar özellikle ürün sahibi olanlar size birşey soracağım.Ben bir dvd ye 6 film atıyorum genelde ve hepsi de ayrı klasörlerde oluyor ve dvd nin içinde toplam 6 klasör oluyor.Ayrıca dizilerde ise 12 adet alıyor ve toplam 12 klasör oluyor.Her bir klasörün içinde film ve altyazısı var.Şu ana kadar hiç divxplayerım olmadı.5160 almayı düşünüyorum.Bu şekilde hazırladığım dvdleri sorunsuz izleyebilir miyim?
    EDİT:UNSEEN divxleri de sorunsuz açıyor mu?

Kardeş ben Lost dizisini izliyorum. 2 Sezonun sonuna kadar geldim. Hiçbir sorun olmadı. 1 dvd nin içinde 12 bölüm var bende de senin dediğin gibi. Yalnız ben güncelleştirme yapmadığım için film ile alt yazı adı aynı olmazsa alt yazı açılmıyor. Ürün çok güzel tavsiye ederim. Okumadığı bir dvd daha görmedim şimdiye kadar.

• evet LOST da sorun yok 12 klasör ayrı ayrı okuyor ve bnde göredim okumadığı CD DVD yok..al ama güncellerken benim gibi sazanlık yapıp Fişi çıkartma yada hiç kasma güncelleme makne güncellemedende çok güzel
  • bu firmwareler nasıl yükleniyor acaba 5160 aldım hangisini ve nasıl yüklemeliyim ?
  • en güzeli, her bölge DVD'sini okuyabiliyor. Sunny neymiş beee.
  • beyler bende aldım fakat hüsrana uğradım . kingston 1 gb lık usb bellek vardı taktım dvd player a,
    içini açmadı. ayrıyetten her filmide açmıyor.
    ve her altyazıyı göstermiyor.
  • selam herkese

geçen cuma 5160 aldım, almadan önce mağazada 80 gb 2,5" usb hdd yanımda götürdüm ve denedim, sorunsuzca çalıştırdı( tabi fat32 yaptım ilk önce hdd'yi).. şu ana kadar bir çok film denedim hiç bir sorun çıkarmadı.
    alt yazılarıda gayet güzel ve okunaklı.
    tavsiye ederim.

murat
  • merhaba arkadaşlar,bu işin acemisi olarak bir şey sormak istiyorum 5160'da -mov uzantılı video ları izleyebilirmiyiz?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalavu

merhaba arkadaşlar,bu işin acemisi olarak bir şey sormak istiyorum 5160'da -mov uzantılı video ları izleyebilirmiyiz?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

mov asf wmv gibi formatları açmıyor.

ah bide wmv yi açsaymış alet süper olacakmış. elimde baya xxx wmv vardı.

onun haricinde cd flash yada dvd içindeki vcd dat dosylarını mp4 dosyalarını ve en önemlisi elimde bolca skystar2 ile kayıt yaptıgım ham mpeg2 dosyaları vardı sorunsuzca okudu.

son olarak yeni aldıgım lacie marka 500 gb taşınabilir hdd yi sorunsuzca çalıştırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 2 Kasım 2007; 12:11:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

quote:

Orjinalden alıntı: yalavu

merhaba arkadaşlar,bu işin acemisi olarak bir şey sormak istiyorum 5160'da -mov uzantılı video ları izleyebilirmiyiz?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

mov asf wmv gibi formatları açmıyor.

ah bide wmv yi açsaymış alet süper olacakmış. elimde baya xxx wmv vardı.

onun haricinde cd flash yada dvd içindeki vcd dat dosylarını mp4 dosyalarını ve en önemlisi elimde bolca skystar2 ile kayıt yaptıgım ham mpeg2 dosyaları vardı sorunsuzca okudu.

son olarak yeni aldıgım lacie marka 500 gb taşınabilir hdd yi sorunsuzca çalıştırdım.

Sakalak abicim birşey soracağım sana, 500 gb harici hard disk usd den mi okuyor yoksa kablo yoluyla mı usb bağlanıyor birde ne kadar bu harici harddisklerin fiyatı???

• 5160 cıların hertürlü sorunu için bu topiği kullanmalarını öneririm bir sürü başlık açmanın anlamı yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.