Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dr.power

Nihayet 5160 için mod firmware yayınlandı.. 4 tip altyazı fontu mevcut kullanıcılar yükledikten sonra izlenimlerini lütfen yazsınlar

zannedersem philipsin kendi sitesinde yayınlanan 12.07.13.26 versiyon yazılımı kasdediyorsun
    PHILIPS DVP5160/12 güncel yazılım
    başlığında dediğim gibi pek yeni bir şey yok
    farklı bir yazılımdan bahsediyorsan link verirsen sevinirim

fabrikasyon yazılımda zaten 3 tip font vardı bunlara yunanca eklenmiş
    standartın dışındaki diğer fontlar zaten tr. desteklemiyor
    aslında şekil olarak farklı font da değil; lirik, yunanca gibi alfabeleri kullanmak için zannedersem

neyse en azından ortalıkta artık yazılım var
    bu işlerden anlayan arkadaşlar belki uğraşırlar diye ümitle bekliyoruz
    hiç değilse farklı isimlendirilmiş alt yazıları görmeme sorununu halletseler yine yeter

bu arada alt yazı sorunu yaşayan arkadaşlara tekrar hatırlatayım filmin adı ile aynı değilse alt yazı dosyalarını görmüyor
    hatta aynı olsa bile menüde dosya olarak göremiyorsunuz, film başladığında sub. tuşuna basarak alt yazıyı başlatıyorsunuz
    dosya adının sonuna .tr .en .fr gibi ilaveler yaparsanız farklı dillerde birden fazla alt yazı seçebiliyorsunuz

• Hayır.. Benim kastettiğim modifiye yazılım... Sayın M.Yelkovan'a teşekürler... Hem link hemde checksum hatasız yazılım için
    quote:

Orjinalden alıntı: machiner.

quote:

Nihayet 5160 için mod firmware yayınlandı.. 4 tip altyazı fontu mevcut kullanıcılar yükledikten sonra izlenimlerini lütfen yazsınlar

zannedersem philipsin kendi sitesinde yayınlanan 12.07.13.26 versiyon yazılımı kasdediyorsun
    PHILIPS DVP5160/12 güncel yazılım
    başlığında dediğim gibi pek yeni bir şey yok
    farklı bir yazılımdan bahsediyorsan link verirsen sevinirim

fabrikasyon yazılımda zaten 3 tip font vardı bunlara yunanca eklenmiş
    standartın dışındaki diğer fontlar zaten tr. desteklemiyor
    aslında şekil olarak farklı font da değil; lirik, yunanca gibi alfabeleri kullanmak için zannedersem

neyse en azından ortalıkta artık yazılım var
    bu işlerden anlayan arkadaşlar belki uğraşırlar diye ümitle bekliyoruz
    hiç değilse farklı isimlendirilmiş alt yazıları görmeme sorununu halletseler yine yeter

bu arada alt yazı sorunu yaşayan arkadaşlara tekrar hatırlatayım filmin adı ile aynı değilse alt yazı dosyalarını görmüyor
    hatta aynı olsa bile menüde dosya olarak göremiyorsunuz, film başladığında sub. tuşuna basarak alt yazıyı başlatıyorsunuz
    dosya adının sonuna .tr .en .fr gibi ilaveler yaparsanız farklı dillerde birden fazla alt yazı seçebiliyorsunuz

• ben de aldım en sonunda. 15 dklık incelemem sonucu beklediğimden yüksek bir performans aldım.

bu player için alınabilecek uygun fiyatlı ses sistemi var mı acaba ? yani dijital girişe sahip bir ses sistemi.
  • ben bugün almaya gittim ama Optik ses çıkışı olmadığını gördüm ve bu düşük teknolijili ürünün yanından kaçarak uzaklaştım...
  • buyrun myelkovan ın geliştirdiği yazılım :

http://rapidshare.com/files/48754959/DVP5160_12.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 13 Ağustos 2007; 19:38:57 >
  • Bu firmware de ne gibi gelişmeler var? Deneyen oldu mu? Resim eklemeniz mümkün mü?
  • selamlar , bir problemle karşılaştım.şöyle ki divx izlerken player kendi kendine kapanıyor. bu problemi yaşayan var mı ? yazılımla çözülür mü acaba?
  • Arkadaşlar bende dün Cevahirden aldım. Eve götürüp denediğimde .avi uzantılı Lost dizisini açtı. Subtitle tuşu sorunsuz çalıştı. Telefonuma kayıtlı resimleri USB ile sorunsuz açtı. Tek olumsuz yanı çektiğim 3gp leri açıyor ama SES CODEC DESTEKLENMİYOR diye hata veriyor. Bunun için bir tavsiyesi olan var mı? Birde yüklememiz gereken bir dosya varmı? *apid'den birşey indiremiyorum çünkü iş yeri proxy lerimiz kapalı. Evimde bilgisayar yok.
  • myelkovanın her isimde altyazı çalışması da geldi.buyrun...

http://www.savefile.com/files/973582
    veya
    http://rapidshare.com/files/49177598/DVP5160_12_allsub.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 16 Ağustos 2007; 9:01:54 >
  • myelkovan ın geliştirdiği yazılımın son halini yükledim ve sonuç şu şekilde oldu. altyazılar süper oldu gerçekten ama önemli bir problem gerçekleşti. 3. resimde de görülüyor, the ile başlayan filmlerde altyazı tersten gözüküyor

menü
     Yeni Philips 5160/12 USB

Yeni Philips 5160/12 USB

bu da bahsettiğim tersten gösterme problemi. film "the number 23" .altyazı aynı isimde.
     Yeni Philips 5160/12 USB

• yaşadığım kapanma problemi sonucu , dün teknosaya giderek yenisiyle değiştirdim aleti. 1-2 saat kullandım.herhangi bir sorun yok. inşallah olmazda.bugün de yazılımı yüklerim sonra gel keyfim gel :)

bu arada yukarıda bahsettiğim altyazıyı tersten gösterme problemi allsub versiyonu yükleyince oluyor. tavsiyem bir öncekini yüklemenizdir. linkihttp://****.com/files/48754959/DVP5160_12.rar.html
  • arkadaslar phılıps 5160 aldım gercekten cok gusel bı player ancak dvd playerı kapatmak ıcın fısten cekmek gerekıo kumandadan ya da dvd nın ustunden kapatınca stand by konumunda duruo ızlemıceyım zamanlar fısten mı cekıyım yoksa stand by durumunda mı kalsın bu sekılde zarar wermez mı dvd playere dewamlı stand by durumunda kalması
  • quote:

Anahtarlı bir priz al bence.. Fişi çekmek zorunda kalmazsın.. Standby da bırakmak hep elektrik tüketimi hemde uzun vadede cihaz için zararlı
    quote:

Orjinalden alıntı: webber

arkadaslar phılıps 5160 aldım gercekten cok gusel bı player ancak dvd playerı kapatmak ıcın fısten cekmek gerekıo kumandadan ya da dvd nın ustunden kapatınca stand by konumunda duruo ızlemıceyım zamanlar fısten mı cekıyım yoksa stand by durumunda mı kalsın bu sekılde zarar wermez mı dvd playere dewamlı stand by durumunda kalması

• Arkadaşlar bazı filmleri geç açıyor ama okumadığı bir film olmadı şimdiye kadar. USB den 3gp filmleri oynatıyor ama ses sorunu olduğunu söylüyor bunun için ne yapabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silentozzy

yaşadığım kapanma problemi sonucu , dün teknosaya giderek yenisiyle değiştirdim aleti. 1-2 saat kullandım.herhangi bir sorun yok. inşallah olmazda.bugün de yazılımı yüklerim sonra gel keyfim gel :)

bu arada yukarıda bahsettiğim altyazıyı tersten gösterme problemi allsub versiyonu yükleyince oluyor. tavsiyem bir öncekini yüklemenizdir. linkihttp://****.com/files/48754959/DVP5160_12.rar.html

link için teşekkürler
    yükledim, altyazılar daha güzel olmuş, emeği geçenlere teşekkürler
    ancak 4 farklı font deniyor ben bulamadım, nereden değiştiriyoruz
    birde dosya adlarını daha uzun gösterdiğinden bahsediliyor ama 14 karekterden fazlası yine yok
    hepsi neysede her isimdeki altyazıyı okumadaki problem giderilse yeter bence

• Evet bende myelkovanın 2 yazılımını da yükledim ve en son allsublı versiyonu duruyor playerda şu an. Altyazı başlığında "the" geçtiği zaman bu problemin olduğu söyleniyor. Allsublı versiyon hepsini okuyor şu ana ama bazıları tersten dediğim gibi. Bu problemi de çözerlerse 4x4 lük olacak alet. Benim de okunamayan (nero recode 2 ile kodlanmış .mp4 leri saymazsak) divx/xvid im olmadı şimdiye kadar. Yalnız çözünürlük olaraküst sınır 720 veya 768 sanırım. 800x336 lık filmi açmadı mesela.
    Ben de dijital girişli bi 5+1 hoparlör sistemi arıyorum ve jazz j-9928 den daha uzuc bi çözüm bulamadım şimdiye kadar. (220-230 YTL gibi)
  • quote:

link için teşekkürler
    birde dosya adlarını daha uzun gösterdiğinden bahsediliyor ama 14 karekterden fazlası yine yok

ayarlar>öncelikler>divx altyazı kısmından ayarlanıyor.yalnız bu ayarlar sadece film oynatılmadığı zaman yapılabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silentozzy

quote:

link için teşekkürler

ayarlar>öncelikler>divx altyazı kısmından ayarlanıyor.yalnız bu ayarlar sadece film oynatılmadığı zaman yapılabiliyor.

walla dediğiniz yerde "lirik" , "yunanca" gibi seçenekler çıkıyor
    acaba bunlar mı diye tek tek denedim 4ünde de bir fark göremedim

• quote:

Orjinalden alıntı: neowho

Evet bende myelkovanın 2 yazılımını da yükledim ve en son allsublı versiyonu duruyor playerda şu an. Altyazı başlığında "the" geçtiği zaman bu problemin olduğu söyleniyor. Allsublı versiyon hepsini okuyor şu ana ama bazıları tersten dediğim gibi. Bu problemi de çözerlerse 4x4 lük olacak alet. Benim de okunamayan (nero recode 2 ile kodlanmış .mp4 leri saymazsak) divx/xvid im olmadı şimdiye kadar. Yalnız çözünürlük olaraküst sınır 720 veya 768 sanırım. 800x336 lık filmi açmadı mesela.
    Ben de dijital girişli bi 5+1 hoparlör sistemi arıyorum ve jazz j-9928 den daha uzuc bi çözüm bulamadım şimdiye kadar. (220-230 YTL gibi)

asıl sorun "the" değilmiş
    altyazı dosyasının herhangi bir yerinde "he" geçmesi halinde "hebrow" olarak algılayıp yazıyı ters çeviriyormuş
    umarım çözüm bulunur

• Bi de şu soruna rastladım. Kullanım kılavuzunda GMC desteği olduğu yazıyor ama Chronicles of Riddick 2004 (2 CD) ve Fantastic four (2 CD) de "Video GMC desteği yok" diye yazı yazıyor ve film takılarak oynuyor. Firmware olrak myelkovan allbub versiyonu yüklü. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.