Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol doktor da onu yazlımla güncellemeyle falan 2.0 yapma ihtimali yok dimi :(
  • erdo kardes 2.0 olması cok sorun değil bunu kafana takma cünkü okuma hızı oldukca başarılıı zaten usb 2.0 ile 1.ç1 arasında sadece aktarımda fark var yani bunu dert edecek bi durum soz konusu değil senin elindeki makinaya birşey yüklemeyeceğin için 800mb lık bir filmi yaklasık 7 8 snde acıyor bir takılma yada donma suana kadar yaşamadım cihazın 2 proplemi var
    1. ses ayrı kumandada yok cok proplem değil tvninde kumandası var :D
    2. alt yazılar okunaklı herhangi bir sorun yaratmıyor ama punto biraz küçük halledilemiycek bir sorun değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceramist

erdo kardes 2.0 olması cok sorun değil bunu kafana takma cünkü okuma hızı oldukca başarılıı zaten usb 2.0 ile 1.ç1 arasında sadece aktarımda fark var yani bunu dert edecek bi durum soz konusu değil senin elindeki makinaya birşey yüklemeyeceğin için 800mb lık bir filmi yaklasık 7 8 snde acıyor bir takılma yada donma suana kadar yaşamadım cihazın 2 proplemi var
    1. ses ayrı kumandada yok cok proplem değil tvninde kumandası var :D
    2. alt yazılar okunaklı herhangi bir sorun yaratmıyor ama punto biraz küçük halledilemiycek bir sorun değil

Bir üçüncüsü yazılım yüklerken elinizde aletin kalma riski!

• burak_ersen çok güzel açıklamış:

quote:

Orjinalden alıntı: burak_ersen

1. Rar dosyasında yer alan .bin uzantılı dosyayı çıkartın.
    2. *.bin dosyasını bir CD'ye yazın. (Data Disk olacak) CD'nin kapalı olması (yani "finalize disk" seçeneğinin seçilmiş olması) çok önemli. Ayrıca CD'ye herhangi bir isim vermeyiniz.
    3. Divx Playerınız çalıştırın ve hazırladığınız CD yi yerleştirin.
    4. "Terfi et?" diye soracaktır. Kumandadan Play tuşuna basın.
    5. Birkaç saniye sonra playerın kapağı açılacaktır. CD'yi alın ve kapağa kesinlikle müdahale etmeyin. 3 dakika kadar bekleyeceksiniz. Kesinlikle bir tuşa basmayınız veya cihazın güç kaynağını kesmeyiniz. Bu esnada güncelleme yapılmaktadır. Elektrik giderse dua ediniz, servise başvurma ihtimaliniz oldukça yüksektir:)
    6. Terfi işlemi tamamlanınca player kendini restart edecektir. Artık istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

7. Bu işlemleri önce resmi güncellemeyle, sonra da resmi olmayanla tekrar etmelisiniz. Tersini yaparsanız, resmi olmayan güncellemeniz devre dışı kalır. Özellikle devre dışı bırakmak istemiyorsanız tabii.

burada 5.madde çok önemli. sabredip beklemek lazım. bu işi yapmamanın elbette riski vardır. şu ana kadar 5-6 kere yaptım. hiç bir sorun olmadı.ama kesinlikle değiyor. Bunun dışında usb de çok rahatsız edici bir sorun yaşamadım. Genelde dizilerde kullanıyorum Dizi sonlarında 1 sn lik yavaşlama oluyor.

Bu arada başka bir forumda villaturk başka bir yazılım yayınladı. Ben şu an onu kullanıyorum. linki :

http://www.speedyshare.com/877202601.html

• üsttekini beğenmezseniniz myelkovanınkini kullanın

http://r apidshare.com/files/48754959/DVP5160_12.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 20 Kasım 2007; 17:59:00 >
  • engineer97s kardeş sen güncelleme sonrası servise gidecektin ne sonuç çıktı acaba cihazı yapamadılarmı
    silentozzy
    kardeş hangi linki öneriyorsun
    http://www.speedyshare.com/877202601.html bumu
    http://r apidshare.com/files/48754959/DVP5160_12.rar.html bumu

yardımcı olursan sevinirim ilk olarak philipsin orjinal güncellemesini yükledikten sonra bunu güncelliyecez demi son birkez daha sorayım dedim

• silentoz kardeş çok sağolasın dediğin gibi güncelleme işini yaptım
    http://www.speedyshare.com/877202601.html linkindeki dosyayı data cd olarak kaydettim cd ye isim vermedim ve cd yi kapattım işlemi yaptım ve player bitirnceye kadar bekledim yaklasık 5 dakka almadı işlem şuan alt yazılar çok güzel çok rahat okunabiliyor ve mat beyaz renginde cihaz süper oldu desem yeridir artık 5 üzerinden 5 :D
    bu arada silentoz kardeş alt yazıların daha büyük puntolu olanını bulabilirmiyiz acaba bildiğin bir link varmı
  • valla yüklediğin altyazıları yapan arkadaşa sordum ben de. ama büyülttüğü zaman altyazıların 3. satırını göstermiyormuş sanırım. bunu çözmek için uğraşacaktı. onun dışında bilmiyorum maalesef.

bu arada yazılımdaki 4. fontu kullanıyorum. (genel ayarlarda divx altyazıdan ayarlanıyor) hatırlatayım dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 25 Kasım 2007; 17:38:36 >
  • quote:

engineer97s kardeş sen güncelleme sonrası servise gidecektin ne sonuç çıktı acaba cihazı yapamadılarmı
    silentozzy
    kardeş hangi linki öneriyorsun
    http://www.speedyshare.com/877202601.html bumu
    http://r apidshare.com/files/48754959/DVP5160_12.rar.html bumu

yardımcı olursan sevinirim ilk olarak philipsin orjinal güncellemesini yükledikten sonra bunu güncelliyecez demi son birkez daha sorayım dedim

Kardeş dün akşam servisten aldım aleti. Tekrar yükleme yapmışlar; ama tabi ki kendi orijinal versiyonu.
    Bana söylenen; ikinci defa olursa bu durum ücretsiz yapılmayacağı yönünde ikazdı.
    Dolayısıyla ben kendi adıma güncelleme olayına şuandan itibaren nokta koydum!
    Memnunmuyum şuanki durumdan derseniz; bugün ilk filmimi seyrettim ve hanım da dahil öyle rahatsız edici bir sorun göremedik.
    Sorun hepimizin bildiği, soluk beyaz renk ve yazıların küçüklüğü(arka fonun saydam oluşu beni pek rahatsız etmiyor bu arada).
    Büyük ekran bir TV için aslında sorun yok ta denebilir.
    Sonuçta ürün bana piyasa fiyatına göre 20-30 YTL ucuza geldiği için kaçırmak istemedim ve böyle kullanmaya devam edeceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: megan2ci

Ben de yeni aldım bu cihazı
    İlk incelememde şu sonuçlar ortaya çıktı
    Olumsuz olarak
    1-Kumandasında ses ayar düğmeleri yok
    2-Orantısız bir boyutu var ince ama uzun
    3-Filmi herhangi zaman diliminde başlatamıyorsun
    Olumlu yönü
    1-Şık bir görünümü var
    2-USB si harika flah bellek, 40 GB HDD hepsini tanıyor.
    3-CD leri çabuk okuyor
    4-MP4 leri gösteriyor
    Şimdilik böyle

Yani .Mp4 uzantılı filmleri gösterebiliyor mu??Eğer öyleyse süper........
  • silentoz kardeş setupdaki alt yazı ayarlarındanmı 4.seceneği seçeceğiz 4. seçenek neydi tam bi açıklarmısın alt yazı dilinimi değiştirecez font diye birşey bulamadımda
  • engineer kardeş güncelleme yaparken silentoz arkadaşın talimatlarına bak onun sırasını aynene yaparsan bir sorunla karşılaşmıyorsun cdyi mutlaka finalize et cd ismini boş bırak ve yükleme sırasında hiçbir şeye müdahale etme bekle sonunda yapıyor 2 güncelleme yaptım ve sonuç harika annem okumada biraz sorun çekiyordu şimdikadin başından kalkmıyor ama sonuçda karar senin player süper alt yazılarda güncelleme sonra harika oluyor sadece silentozun 7 maddelik olayını yap yeter
  • quote:

engineer kardeş güncelleme yaparken silentoz arkadaşın talimatlarına bak onun sırasını aynene yaparsan bir sorunla karşılaşmıyorsun cdyi mutlaka finalize et cd ismini boş bırak ve yükleme sırasında hiçbir şeye müdahale etme bekle sonunda yapıyor 2 güncelleme yaptım ve sonuç harika annem okumada biraz sorun çekiyordu şimdikadin başından kalkmıyor ama sonuçda karar senin player süper alt yazılarda güncelleme sonra harika oluyor sadece silentozun 7 maddelik olayını yap yeter

Yükleme yaparken renk karışması oluyor mu normalde? Benim ki öyle oldu ve ben de bozuldu diye panikle fişi çekmiştim(hiç yapılmaması gereken hareket!).
  • quote:

silentoz kardeş setupdaki alt yazı ayarlarındanmı 4.seceneği seçeceğiz 4. seçenek neydi tam bi açıklarmısın alt yazı dilinimi değiştirecez font diye birşey bulamadımda

ayarlar > öncelikler > divx altyazı > yunanca
  • evet öncelikle görüntüde bir bozulma oluyor bndede siyah beyaz oldu görüntü dediğim gibi yaklasık 5 dakka bekledim sonra reset attı kendine yükleme tamam silentöze tekrardan teşekkürler alt yazılar süper birde anlattığı gibi yunanca yapınca iyi oldu alt yazılar gözlük kullanıyor annem vede cok güzel okudugunu söylüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: engineer97s

quote:

engineer kardeş güncelleme yaparken silentoz arkadaşın talimatlarına bak onun sırasını aynene yaparsan bir sorunla karşılaşmıyorsun cdyi mutlaka finalize et cd ismini boş bırak ve yükleme sırasında hiçbir şeye müdahale etme bekle sonunda yapıyor 2 güncelleme yaptım ve sonuç harika annem okumada biraz sorun çekiyordu şimdikadin başından kalkmıyor ama sonuçda karar senin player süper alt yazılarda güncelleme sonra harika oluyor sadece silentozun 7 maddelik olayını yap yeter

Yükleme yaparken renk karışması oluyor mu normalde? Benim ki öyle oldu ve ben de bozuldu diye panikle fişi çekmiştim(hiç yapılmaması gereken hareket!).

• quote:

Orjinalden alıntı: silentozzy

burak_ersen çok güzel açıklamış:

quote:

Orjinalden alıntı: burak_ersen

1. Rar dosyasında yer alan .bin uzantılı dosyayı çıkartın.
    2. *.bin dosyasını bir CD'ye yazın. (Data Disk olacak) CD'nin kapalı olması (yani "finalize disk" seçeneğinin seçilmiş olması) çok önemli. Ayrıca CD'ye herhangi bir isim vermeyiniz.
    3. Divx Playerınız çalıştırın ve hazırladığınız CD yi yerleştirin.
    4. "Terfi et?" diye soracaktır. Kumandadan Play tuşuna basın.
    5. Birkaç saniye sonra playerın kapağı açılacaktır. CD'yi alın ve kapağa kesinlikle müdahale etmeyin. 3 dakika kadar bekleyeceksiniz. Kesinlikle bir tuşa basmayınız veya cihazın güç kaynağını kesmeyiniz. Bu esnada güncelleme yapılmaktadır. Elektrik giderse dua ediniz, servise başvurma ihtimaliniz oldukça yüksektir:)
    6. Terfi işlemi tamamlanınca player kendini restart edecektir. Artık istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

7. Bu işlemleri önce resmi güncellemeyle, sonra da resmi olmayanla tekrar etmelisiniz. Tersini yaparsanız, resmi olmayan güncellemeniz devre dışı kalır. Özellikle devre dışı bırakmak istemiyorsanız tabii.

burada 5.madde çok önemli. sabredip beklemek lazım. bu işi yapmamanın elbette riski vardır. şu ana kadar 5-6 kere yaptım. hiç bir sorun olmadı.ama kesinlikle değiyor. Bunun dışında usb de çok rahatsız edici bir sorun yaşamadım. Genelde dizilerde kullanıyorum Dizi sonlarında 1 sn lik yavaşlama oluyor.

Bu arada başka bir forumda villaturk başka bir yazılım yayınladı. Ben şu an onu kullanıyorum. linki :

http://www.speedyshare.com/877202601.html

Sevgili Silentozzy kardeş,
    Verdiğin linkteki firmware'i sorunsuz yükledim,teşekkürler.
    Ancak altyazı ekranın çok altında diye düşünüyorum.
    M.Yelkovan'ın firmware'inde durum ne acaba?Onda da altyazı ekranın tabanına oturmuş vaziyette mi?
    Eğer bu bakımdan aynıysa,bir daha firmware yükleme stresi yaşamayayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbuz -- 2 Aralık 2007; 23:33:43 >

• m.yelkovanın ki daha yukarıda. konunun ikinci sayfasına bakarsan orda resim yüklemiştim. görebilirsin. daha yukarda ama font da değişik. o da güzel tavsiye ederim.
  • arkadaşlar ben myelkovan arkadaşın yazılımını sorunsuz yükledim. altyazılar büyük ve okunaklı gayet güzel. ancak bi sorunum var. altyazılar ekranda sadece 1 satır görünüyor bende.satır uzunluğu fazla ama kelimeler ekranın sağında kesik kalıyor. ayarlara hiç dokunmadım ne yapmam lazım?

ayrıca bende western digital passport 120 GB 2,5" usb harici harddisk var. ama onu bir türlü fat 32 format atamıyorum. bende şuan işyerinde XP kurulu. harddiski bugün aldım ama fat32 format olmayınca şok oldum.akşam eve götürüp dvd de denicem. ntfs format atarken içindeki yazılımö da gitti.bu şekilde ntfs çalışmazmı acaba?

ben dvd player almadan önce uzun araştırmalart yaptım bunu aldım. yardımcı olursanız teşekkür ederim.
  • ya ilginç ama ben mi komik bir hata yapıyorum abilmiyorum arkadaşlar.harddiski fat32 fotmat atma seçeneği çıkmıyo sadece ntfs var. bide ayırma boyutunu seçebiliyoruz. yazık olacak harddiske verdiğim paraya :( içiğne filmlerimi atmayı düşünüyordum...
  • Haklısın...Sadece Ntfs seçeneği çıkıyor.Ben "Partition magic" adlı programı kurup Fat 32 format çektim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.