Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • esasında arka fon şeffaf oldugu için hiç rahatsız etmiyor okunmayı arttırıyo özellikle beyaz zeminde
  • Sendeki 5160/12 macar mı? çin malı mı? bakabilirmisin.
  • bilgiler için çok teşekkürler ..ama şimdide sunny 4002 ile philips 5160/12 arasında kararsız kaldım ..ikiside çok şık alt yazıları sorunsuz usb desteği var (sunny sd mmc +) philips(kumanda ve marka+) ama yinede kararsızım eğer philipste yada sunnyden birisinde bilgisayar çıkışı varsa (RGB mi deniyor?) onu alıcam söz ...60 bölüm lost indirdim izlemem gerekiyor yaz tatilinde....
    hadi bakalım kolay gelsin
  • çin malı
    forzanta içinde şunu söliyebilirim
    bende sunny prinha ve philips arasında kamıştım forumda okuduklarım ve kullanan arkadaşlarımın tavsiyesiyle philips i tercih ettim
    divx açma hızı gayet iyi görüntü olarakta süper
    artı elektronik cihaz alırken servis olayınıda düşün (ben genelde çok şanssızımdır bu konuda hep arızalı çıkar) philips'in servis agı bence digerlerinden daha geniş (tercihte bence önemli)

iyi günler
  • bu ürünü bulabilceğim bir yer olursa hemen alırım
  • Bütün Philips bayilerinde mevcut. ben hepsinde olduğunu gördüm. Bosch larada yeni gelecekmiş
    quote:

Orjinalden alıntı: caligula

bu ürünü bulabilceğim bir yer olursa hemen alırım

• ya arkadaşlar teknosalara ne zaman gelri acaba????
  • arkadaşlar mherkeze selamlar philipsin türküye sitesinde 5160 diye bir model bulunmamaktadır. orada 5166 ve 5168 diye modeller vardır acaba bu ürünlerin hepsi aynımıdır.
  • İki modelde Türkiye'de yok. Sanal modeller
    quote:

Orjinalden alıntı: beetle26

arkadaşlar mherkeze selamlar philipsin türküye sitesinde 5160 diye bir model bulunmamaktadır. orada 5166 ve 5168 diye modeller vardır acaba bu ürünlerin hepsi aynımıdır.
  • arkadaslar bu playerda divx altyazilarini manuel olarak kendimiz secebiliyor muyuz?
  • MTKçiplilerde hayır...
  • manuel olarak bir menü gelmiyor.
    fakat sub tuşuna basarak divx'in oldugu klasörler içierisindeki subtitlerı seçebiliyorsunuz.
    yani flimle aynı isimde olma zorunlulugu yok
  • internette bu cihazı alacağımız hepsiburadanın dışında site bulamadım ve cihazın philipsin kendi sitesinde yeralmamsı biraz garip geldi bana !!!
  • Carrefour'larda mevcut
    quote:

Orjinalden alıntı: beetle26

internette bu cihazı alacağımız hepsiburadanın dışında site bulamadım ve cihazın philipsin kendi sitesinde yeralmamsı biraz garip geldi bana !!!

• Bugün inceledim cihazda DTS yok
  • josh-r ve Dr.power tesekkürler
  • Ancak, Philips dekoderlı yükseltici veya hopörler sistemi ile olabileceğini söylüyor. Ama yinede diğer markalarda olan DTS logosu bu modellere neden koymamış anlayabilmiş değilim. Sonuçta DD AC3 ses içinde harici dekoder gerekli (5.1 Anolog çıkış olmadığında) ancak unlara ilişkin logolar cihaz üzerinde mevcut. 5.1 analog çıkışı olmayan Samsung, Toshiba, Pioneer, Panasonic gibi cihazlarda DTS logosu var
    quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Bugün inceledim cihazda DTS yok
  • var çoğu sitede sıkıntı yok ..ereyon.com(126) estore.com.tr (145) hepsiburada.com(138 kargo dahil) ama bayileri de unutma
  • quote:

Ancak, Philips dekoderlı yükseltici veya hopörler sistemi ile olabileceğini söylüyor. Ama yinede diğer markalarda olan DTS logosu bu modellere neden koymamış anlayabilmiş değilim. Sonuçta DD AC3 ses içinde harici dekoder gerekli (5.1 Anolog çıkış olmadığında) ancak unlara ilişkin logolar cihaz üzerinde mevcut. 5.1 analog çıkışı olmayan Samsung, Toshiba, Pioneer, Panasonic gibi cihazlarda DTS logosu var
    quote:

Bugün inceledim cihazda DTS yok

nerede ve ne şekilde incelediniz, diğer tespitleriniz neler biraz anlatabilirmisiniz
    dts yazılımla oluyormuymuş araştırabildinizmi (yazılım zaten kimbilir ne zaman çıkar)

ancak DD AC3 dvd de dijital oarak bulunduğu için dijital girişli bir ses sisteminizin olması yeterli

sadece pahalı markalarda değil bugün en ucuz, en dandik dvd de bile "dts" var
    philips sadece fiyat avantajı sağlamak için dts koymuyorsa söyleycek tek şey var

• Beyler altyazı büyüklüğü değiştirilebmiyor değil mi bir de bu cihaz progressive scan yapıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.