Şimdi Ara

Yeni Playstation Duyurusunda Canlı Yayındayız! (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
9
Favori
23.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

#playstation2013 PS4 üzerinden aynı zamanda PS1, 2 ve 3 oyunları da oynanabilecek.
    #playstation2013 Killzone 4 açıklanıyor!
    #playstation2013 Killzone 4 şu ana kadar gördüğümüz en iyi grafikli oyun olabilir. Oyunun resmi adı Killzone: Shadowfall.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdkA -- 21 Şubat 2013; 1:50:27 >
  • Ulan kaçpara olucak acaba ya
  • Sony topu Microsoft a attı hadi bkalım beklemedeyiz bir kez daha.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yanlış görmediysem Killzone gösterime girerken sahnedeki elemanın elinde DualShock vardı ve ışıklar elemana döndü, gerçek zamanlı olma ihtimali yüksek. Tabi fake de olabilir, sonuçta zamanında bunu yaşadık.

Edit: CGI'dan oyuniçine döndü ve cidden çok güzel gözüküyor. Özellikle frame açısından oldukça yumuşaklık söz konusu, renk paleti harika. Güzel bir giriş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 21 Şubat 2013; 1:55:41 >
  • 2.el oyun olmayabilirmiş anladıgım kadarıyla 1 oyun 1 makinada calısacak
  • Hacılar ancak gelebildim. Ne var ne yok?
  • Killzonun gercek videosu be. hala cgi cgi bidibidi
  • Mobil veya izleyemenler burdan izlesin :http://m.youtube.com/watch?v=WLWM3x4jO6M&feature=g-browse
  • KillZone Çok dehşet
  • Süper görünüyor .
  • Aga ps 3 neymiş ya, ps 4 e hayran kaldım.
  • Ender yeter allah aşkına ya .. Next-next genden bahsediyoruz .. Nedir burada inanılamayacak olan görsel ? Şu nesilde gözleri gören adam akıllı her oyuncunun beklentileri bunlar. Ne bu agresif konuşmalar şu konsola karşı konuşmanın başından beri .. Yakışmıyor..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

Aga ps 3 neymiş ya, ps 4 e hayran kaldım.

daha bişey gösterilmedi neyine hayran kaldın????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruins

Mobil veya izleyemenler burdan izlesin :http://m.youtube.com/watch?v=WLWM3x4jO6M&feature=g-browse

video mobil olarak kullanılamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Ender yeter allah aşkına ya .. Next-next genden bahsediyoruz .. Nedir burada inanılamayacak olan görsel ? Şu nesilde gözleri gören adam akıllı her oyuncunun beklentileri bunlar. Ne bu agresif konuşmalar şu konsola karşı konuşmanın başından beri .. Yakışmıyor..

Ender de haklı aslında. Sony zamanında PS3 çıkarken bunu yaptı, Killzone'un tanıtım videosu ile gerçek oyun arasında dağlar kadar fark vardı. Şüpheci yaklaşmakta her daim yarar var.
  • Ucuz olursa aldım. PS3'ün o saçma salak mimarisi ömrümü yedi. PC mimarisi iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kilzone cgi değilse oldukça etkileyiciydi yani 240p izliyoruz ona rağmen muhteşemdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Hacılar ancak gelebildim. Ne var ne yok?

iyiyiz hoca gel gel şenlik var
  • pc yok ps3 ten izleyemiyorum bi kill zone 4 görüntü filan atın şuraya çatlayacaz
  • Playstation Türkiye twiter da 1,2 ve 3 oyunları oynanabilecek dendi bu arada
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.