1 ay kadar önce 0 yeni polo aldım ve bu akşam ufak bi dikkatsizlik yapıp sağ arka çamurluğu hafif sürttüm. pek büyültülcek bişey değil hatta yakından bakmadıkça belli bile olmuyor ama ilk arabam olduğu için evham yapıyorum biraz. yapılabilcek bişey var mıdır acaba? neler önerebilirsiniz?
Kaskolu ise ufak tefek hasarlar için hasarsızlığı bozmadan AutoKing gibi anlaşmalı yerlerde yaptırılıyor.Sigorta firmanlar irtibata geçersen detaylı bilgi alırsın.
Kaskonuz varsa mini onarımdan halledilir. Zaten anlattığınız gibiyse herhangi bir boyacıya gitseniz pasta-cila ile halledilir.
ya bi arkadaşım hiç pasta cila uğraşma öle yapınca satarken sorun olabiliyor 15 bin bakımında vs gittiğin zaman sölersin yenisini takarlar daha iyi olur dedi. hani yakından bakmadıkça çok da belli olmadığı için bende pek önemsemedim açıkcası. nazar boncuğu olarak kalsın uğraşmaya değmez ufak bişey diyor herkes sanırım pek uğraşmıcam ama teşekkürler tavsiyeler için
quote:
Orijinalden alıntı: Verflixt
ya bi arkadaşım hiç pasta cila uğraşma öle yapınca satarken sorun olabiliyor 15 bin bakımında vs gittiğin zaman sölersin yenisini takarlar daha iyi olur dedi. hani yakından bakmadıkça çok da belli olmadığı için bende pek önemsemedim açıkcası. nazar boncuğu olarak kalsın uğraşmaya değmez ufak bişey diyor herkes sanırım pek uğraşmıcam ama teşekkürler tavsiyeler için
Çamurluğumu değiştir mi dedi arkadaşınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: biricikömer
quote:
boyatmaktansa öle yap dedi?
Satarken boyalı olması değişeninin olmasından iyidir. Bence çok dikkat çekmiyorsa hiç ellememeniz daha mantıklı.
quote:
quote:
quote:
boyatmaktansa öle yap dedi?
Oldu,yakın zamanda kaputuna taşta gelecek emin ol ülkemizin güzel yollarında,her taş geldiğinde kaput mu değişecek?
Araba bu çizilirde, parçası zararda görür.Tamir olacaksa tamir ettirirsin, olmayacaksa değiştirirsin.Gerçek alıcılar aracı satacağın zaman böyle parça değişmiş boyanmışa bakmıyorlar ancak ölü alıcılar bu bahaneleri kullanıyor.Yok tampon değişmiş,yok kaput boyanmış fasa fiso işte
Bu mantığa göre ufak bir kazada arabayı değiştirmek gerekecek
quote:
Bu mantığa göre ufak bir kazada arabayı değiştirmek gerekecek
haklısın usta zaten alıştım ya onla yaşamaya ilk günlerin verdiği bir durumdu o kabullendim artık o yarayı :p nazarlığım olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme