Şimdi Ara

yeni program: MyMedia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • youtubedan veya seeqpod benzeri online mp3 dinlenen siteler safariden izlediiiniz herhangi butun videolar vs. hepsini cache'e alıyor
    daha sonra programdaki download sekmesine gelip bunlari download edebiliyoruz
    ayrica dikkatimi ceken hos bi ayrinci: pc suit yada benzeri programla iphoneun icine girip mp3 lerinizi bu programin altina atarsaniz mp3leri calabilio
    videolarda tamamen ayni sekilde

source:

http://rep.sosiphone.com

• hocam source tamamda programında tam adını alabilirmiyiz mümkünse şimdiden teşekkürler
  • programin tam adı MyMedia 0.89
    eger o source olmadiysa bide bunu dene

ipodtouched.net/repo.xml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahazaki -- 15 Mayıs 2008; 12:49:53 >
  • Gerçekten çok güzel bir program şuana kadar bir problemle karşılaşmadım. Paylaşım için çok teşekkür ederim...
  • arkadaşlar ben bişey anlamadım programdan nasıl çalıştırıyoruz nasıl yapıyoruz bi tam anlatırmısınız
  • ilkonce programi kuruoruz

sonra youtubedan video acioruz bikac tane izlemek icin.sadece baslatmak yeterli
    yada safari uzerinden seeqpod. coma girioruz yada iphone.dailymotion. com yada benzeri siteler burdan bi video yada mp3u acioruz izlememize gerek yok sadece basini acsa yetio

daha sonra mymedia programina gidip download sekmesine tıklayip istediimiz videoyu yada mp3 u download edioruz

ayrica bilgisayara iphoneu pc suite benzeri bi programla baglaip mymedia klasorunun icine mp3 video falan atarsak itunes la sync etmeden bunlari izleyebilioruz vs.................
  • saol kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: tahazaki

ilkonce programi kuruoruz

sonra youtubedan video acioruz bikac tane izlemek icin.sadece baslatmak yeterli
    yada safari uzerinden seeqpod. coma girioruz yada iphone.dailymotion. com yada benzeri siteler burdan bi video yada mp3u acioruz izlememize gerek yok sadece basini acsa yetio

daha sonra mymedia programina gidip download sekmesine tıklayip istediimiz videoyu yada mp3 u download edioruz

ayrica bilgisayara iphoneu pc suite benzeri bi programla baglaip mymedia klasorunun icine mp3 video falan atarsak itunes la sync etmeden bunlari izleyebilioruz vs.................
  • Teşekkürler...
  • Tesekkurler paylasim icin cok guzel program. Yanliz seeqpod da pek istediklerimi bulamadim baska bildiginiz iphonedan online sarki dinleyebilecegimiz siteler var mi? Paylasabilirseniz sevinirim :)
  • peki iradiodan dinledigimiz müzikleride cache alıp kaydedebiliormuyuz acaba ,??? direk stream yaptıgı için büyük ihtimalle olmaz ama genede bi sorayım dedim
  • o konuda bi fikrim yok ama itunes dan caldiimiz otuz saniyelik previewlari da download edebilioruz
    eger mobilescrobbler da oluosa cok mukemmel daha denemedim ama....

bu arada mobilescrobbler ne bilmeyen varsa last.fm'in iphone versiyonu.kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: atak@n

Tesekkurler paylasim icin cok guzel program. Yanliz seeqpod da pek istediklerimi bulamadim baska bildiginiz iphonedan online sarki dinleyebilecegimiz siteler var mi? Paylasabilirseniz sevinirim :)

maalesef bilmiorum

bi ara bikac tane ogrenmistim ama unuttum sonrada bulamadim bi daha

eger bilen varsa ve paylasirsa bende sevinirim

bu arada bu tarz hic bi sitenin cok genis bi arsivi olcaini sanmiorum..... last.fm var bitek fakat last.fm'de iphoneda calismio, programi var mobilescrobbler die ancak o programdan download oluomudur bilemem

ancak ozellikle bi muzik turu icin olan audio stream sitesi bulursak istediimiz parcalari bulabiliriz bence
  • Arkadaşlar bu porgramı yükledıkten sonra telefonu restore etmek zorunda kaldım..Cunku bu programa kadar butun yüklenen programları tek tek hangısı ıle uyumsuz uyumlu dıye test ederek yüklemıstım..Acaba başka bu sekılde bu programdan sonra telefonu retore etme durumunda kalan arkadaşlar varmı diye merak ettım vede burda paylaşma ıhtıyacı duydum...
  • payalsim icin sagol dostum guzel bilgiler var burda isime cok yarayacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.