Şimdi Ara

yeni Proton PREVE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
12.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hurdalıktan birer adet accord,civic,city almışlar fatih oto kaportada 3ünden bunu yapmış sanırım
  • Umarım su marka artık pıyasada yer bulur ya

GEN2 cok tutacaktı emınım ama torpıdonun kapagının olmaması, vıtesın kemıklı olması ve low lıne donanım'ın cok bos olması batırdı.
    duzeltıp GEN2-FACELIFT cıkarttılar ama o da ustune yama oldu daha beter ettı.

mantıklı bır stratejı ıle proton bu ulkede cok araba satabılır, eger ULUMOD ıle ortaklıgı bırakır adam gıbı bırısını bulursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elsalvador92

Umarım su marka artık pıyasada yer bulur ya

GEN2 cok tutacaktı emınım ama torpıdonun kapagının olmaması, vıtesın kemıklı olması ve low lıne donanım'ın cok bos olması batırdı.
    duzeltıp GEN2-FACELIFT cıkarttılar ama o da ustune yama oldu daha beter ettı.

mantıklı bır stratejı ıle proton bu ulkede cok araba satabılır, eger ULUMOD ıle ortaklıgı bırakır adam gıbı bırısını bulursa.

Cemaatten birine versinler protona bir sene gün yazarlar
  • proton kutuk edition
  • Ülkemizde binilen çoğu arabadan daha kaliteli... Geçiniz diyen insanlar hiç proton kullanmadılar yada sağdan soldan duyduklarıyla boş boş konuşuyurlar herhalde. Şu dizayna baksana... 30 liraya lineaya bineceğime 35 veririm böyle bi arabaya binerim... Uygun fiyata gelirse alınabilir bile. Gerçekden şık duruyor zatne gen2 den sonra protonun dizaynları çok iyiydi.
  • Proton zaten ülkemizde az da olsa isim yapmış bir firma. Zamanında getirmiş olduğu araçlar oldukça donanımlıydı. Gen2 ler ve 2000 den önce gelen GLXI ler çok sevdiğim ve beğendiğim araçlardır. Adam gibi bir firma ithal ederse yaygın ve ucuz servis ağı sağlarsa ülkemizde çok satar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelirse düşünürüm 2. araç olarak ,protonlar saglamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

Proton zaten ülkemizde az da olsa isim yapmış bir firma. Zamanında getirmiş olduğu araçlar oldukça donanımlıydı. Gen2 ler ve 2000 den önce gelen GLXI ler çok sevdiğim ve beğendiğim araçlardır. Adam gibi bir firma ithal ederse yaygın ve ucuz servis ağı sağlarsa ülkemizde çok satar diye düşünüyorum.

hocam Türkiyede ucuz araba satılmaz.Fiat ve Renault'un durumunu görüyoruz diğer markalardan ucuz diye herkes burun kıvırıyor.Fiat ve Renonun satılma sebebi Türkiyede çok eski yıllardan beri olması
    Ayrıca bugün Bravonun yada Megane 3ün Golften hiçbir eksiği olmamasına rağmen arasında 20bin lira fark var diye C sınıfının en iyisi deniliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 18 Nisan 2012; 12:02:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Ülkemizde binilen çoğu arabadan daha kaliteli... Geçiniz diyen insanlar hiç proton kullanmadılar yada sağdan soldan duyduklarıyla boş boş konuşuyurlar herhalde. Şu dizayna baksana... 30 liraya lineaya bineceğime 35 veririm böyle bi arabaya binerim... Uygun fiyata gelirse alınabilir bile. Gerçekden şık duruyor zatne gen2 den sonra protonun dizaynları çok iyiydi.

gen2 leri 35-39.000 e satıyorlarsa bu arabaya 50.000 isterler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Proton zaten ülkemizde az da olsa isim yapmış bir firma. Zamanında getirmiş olduğu araçlar oldukça donanımlıydı. Gen2 ler ve 2000 den önce gelen GLXI ler çok sevdiğim ve beğendiğim araçlardır. Adam gibi bir firma ithal ederse yaygın ve ucuz servis ağı sağlarsa ülkemizde çok satar diye düşünüyorum.

hocam Türkiyede ucuz araba satılmaz.Fiat ve Renault'un durumunu görüyoruz diğer markalardan ucuz diye herkes burun kıvırıyor.Fiat ve Renonun satılma sebebi Türkiyede çok eski yıllardan beri olması
    Ayrıca bugün Bravonun yada Megane 3ün Golften hiçbir eksiği olmamasına rağmen arasında 20bin lira fark var diye C sınıfının en iyisi deniliyor

Güzel ülkenin zaten garip bir alış-veriş alışkanlığı var. Sırf isim yapmış diye bir çuval parayı önlerine hiç düşünmeden serebiliyoruz. Sadece otomobil değil her konuda. Ben yaz sonu bir aksilik olmaz ise bir araç almayı planlıyorum. Marka ayrımı yapmadan her markayı inceliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Boşver hocam megane 3 ün ekonomikliği yeter. Fiyatta bi etkendir kalitede... ben megane3 le geniş geniş 20 liraya 100 km yol gidiyorsam benzinliğe ayda 1 uğruyorsam benim için en önemli etken odur... 1 haftalığına kiralamıştım megane3 ü keşke alabilsem durumları düzeltince ilk alacağım c sınıfı araç o olur.

• çin arabalarının dahi yaygınlaşmaya başladığı bu günlerde araba yollarda bir görülsün güven meselesi erken aşılacaktır. belirleyici olan bence uygun fiyattır.
  • Proton araçların ilk gelenleri mekanik ve teknik olarak çok dayanıklıydı, bir çok kez kullandım ve kullananları tanıdım. Preve modelinin üzerine çok düşüldüğünü bir çok malezya kaynağından okudum, çünkü bu araç ile proton markası dünya otomobili hedeflemiş; bu demek oluyor ki bu araç tüm dünya piyasalarında yer bulabilecek kapasitededir.

Bunlarda Preve Sapphire modelinden:
     yeni Proton PREVE

yeni Proton PREVE

yeni Proton PREVE

yeni Proton PREVE

Proton Preve modelinin çıkış noktası ise 2-3 yıl önce tanıtılan konsept araç Tuah modeliydi.
     yeni Proton PREVE

yeni Proton PREVE

• Hayran kaldım
  • Bence hoş olmuş.
    Güzel bir garanti verirse (5 yıl gibi) fiyat da fena olmaz ise düşünebilirim
  • Dış tasarım fena değil beyler, emsallerine göre fiyat avantajı olacağını da düşünürsek, öyke eleştirilecek bir yanı yok. Yalnız bu aralar sık kullandığım bir argüman, yine tekrarlıyorum; doğu menşeyli otomobil firmaları dış tasarım konusunda bu kadar yol katetmişken, iç tasarım neden bu kadar basic kalıyor anlayamıyorum..
  • hiç fena olmamış,yanlız ön taraf sanki makyajlanmış bi jetta gibi geldi bana
  • Çok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Bence hoş olmuş.
    Güzel bir garanti verirse (5 yıl gibi) fiyat da fena olmaz ise düşünebilirim

Www.protonpreve.com

5yil 100.000 km garanti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.