Şimdi Ara

yeni Proton PREVE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
12.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhatcan007

Aracı inceledim , gerçekten güzel özelliklere sahip . İyi bir reklam , iyi bir fiyat gerçekten yok satar .

ah bi reklam yapsalar zaten tutacak ama tek bi reklam bile yapmıyorlar, fiyatı da tahminimce 40 bin civarında olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysk8919

quote:

Aracı inceledim , gerçekten güzel özelliklere sahip . İyi bir reklam , iyi bir fiyat gerçekten yok satar .

ah bi reklam yapsalar zaten tutacak ama tek bi reklam bile yapmıyorlar, fiyatı da tahminimce 40 bin civarında olacak.

40 bin'e satılırsa kapış kapış gider . Çünkü o fiyatlara start-stop , follow me home , led gündüz farı , far sensörü hiç bir araçta yok .
  • quote:

quote:

quote:

40 bin'e satılırsa kapış kapış gider . Çünkü o fiyatlara start-stop , follow me home , led gündüz farı , far sensörü hiç bir araçta yok .

40 binden başlar ama tabiki en üst donanım istenirse 50 yi bulur, tabiki bu rakamları malezyadaki satış fiyatlarını vergileri falan göz önünde bulundurarak söylüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

40 binden başlar ama tabiki en üst donanım istenirse 50 yi bulur, tabiki bu rakamları malezyadaki satış fiyatlarını vergileri falan göz önünde bulundurarak söylüyorum.

O fiyatlardan ülkemizde satılırsa 2. araç olarak düşünebilirim , zira Proton ve Malezyalılara karşı ayrı bir sempatim var .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O fiyatlardan ülkemizde satılırsa 2. araç olarak düşünebilirim , zira Proton ve Malezyalılara karşı ayrı bir sempatim var .

benim de aynen protona karşı büyük bir sempatim var ama 0 km almaya cesaretim olmaz heralde, malum 2. el sıkıntısı, ama duruma göre 2. el preve alabilirim, hem fiyatı da baya uygun olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim de aynen protona karşı büyük bir sempatim var ama 0 km almaya cesaretim olmaz heralde, malum 2. el sıkıntısı, ama duruma göre 2. el preve alabilirim, hem fiyatı da baya uygun olur.

Bu aracı satın alıp , satanı pek göremeyiz herhalde

• Kia Rio sedana benzettim.
  • @ çinli arabalardan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

@ çinli arabalardan iyidir.

kat kat iyidir hem de, kıyaslanmaz bile
  • bence incelemeler çıkmadan olumsuz konuşmak doğru değil. eğer fiyatı uygun olursa türkiye için uygun bi modele benziyor. iç tasarımını beğendim, ben daha kötülerinide gördük
  • 90 li yillarda , Otomobilin " ANAVATANI" Almanya'da bile basarili izler birakan "kücük" bir Markanin
    araclari düsünülmeden alinabilir. Bravo Proton. ismin de güzel, araclarinda sahane..teknik olarak sorunsuz Japon
    teknolojisine sahipler. Bence Süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

90 li yillarda , Otomobilin " ANAVATANI" Almanya'da bile basarili izler birakan "kücük" bir Markanin
    araclari düsünülmeden alinabilir. Bravo Proton. ismin de güzel, araclarinda sahane..teknik olarak sorunsuz Japon
    teknolojisine sahipler. Bence Süper

• kia vs. benzetmelerini anlayamadım. japon bile olsa şekil olarak hep avrupa taklit edilir.benim carismanın arkası bile bmw kokuyor! ben preve nin arkasını saab ve bmw nin karışımı olarak algılıyorum. görsel de tek beğenmediğim devir hız göstergeleri çok kötü. bu konu da gen2 daha başarılı.
    proton, volvo s40 ve mitsu carisma kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim. protonda sadece cam açma kapamada sorun yaşadım. başkaca motor elektrik elektronik vs. sorun yaşamadım. volvoda motor (1.6 laguna motoruydu) ve amortisör ,carisma da ise elektrik ve amortisör sorunlarını yaşadım. ingilterede ençok satan araç protondu tabiri caizse bizdeki wv-toyota neyse o imaja sahip. oto parça üreticisi bosch bile made in malezya üretimi yapıyor. eski proton yeni gen2 ve enson toyota avensis kullanan arkadaşım avensis bile ilk protonum kadar sağlam değil tespitinde bulundu.
    eğer 40bini fazla geçmez ve ESP olursa almayı düşünüyorum: LOTUS ve mitsu ile ortak çalışan her marka iyidir.
    ayrıca türkiye proton BRC ile anlaşmalı yani garantili lpg imkanı var. malum şu an lpg dizelden bile avantajlı

• quote:

mitsubishi citroen den iyi mi ?

İyi değil çok çok iyi özellikle motor ve şanzuman olarak.

Konuya dönersek proton alınabilecek bir araçtır ülkemizde distribütör eksiği vardır. Bu modelin donanım seçenekleri ve fiyatları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

quote:

mitsubishi citroen den iyi mi ?

İyi değil çok çok iyi özellikle motor ve şanzuman olarak.

Konuya dönersek proton alınabilecek bir araçtır ülkemizde distribütör eksiği vardır. Bu modelin donanım seçenekleri ve fiyatları var mı?

henüz belli olmadı 2013 başında belli olacak büyük ihtimalle.
  • Sonbaharla birlikte yollarda görmeye başlarız. Ama protonsa geciniz diyen zihni tutuklar binmedikleri araçları kotulemesinler lütfen. Bende savvy modeli var. Sürekli bu aracı sat diyen akrabam ekliyor: clio ile peugeot 206 1.4 ile kıyas bile etme. Ki savvy a sınıfı diğerleri b.
    Proton hakkında küçük bir bilgi vereyim. Kağıda çizilen araç modelinin aynısını yapabilen dünyadaki 11 markadan biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelde.Gen2 ilanlarını yakın takipcisiydim arabaların çoğunun içi kısa sürede deforme olmuş.Farlar sararmış. Ya kullanıcılarının hepsi hor kullanıyo yada kalitesiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç gayet güzel, Honda City'den de güzel...
  • güzel araba,beğendim
  • Nedense direksiyon hoşuma gitti. Ön süper arka eh işte
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.