proton yeni modelleriyle belli bir kaliteye zaten ulaştı. Bu araçta cok stil sahibi olmuş bence fiyat uygun olursa cok satar bide soyle 5-6 yıl garanti verseler
1.6 dizeline 25 bin tl veririm.
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Proton mu ? Geçiniz.
neden geçilsin hayatınızda hiç proton kullandınız mı? önyardılarınızı yıkınız. fransızlarınıza ve koçlarınıza taş çıkaracak bir marka.
quote:
Orijinalden alıntı: erci541
Mitsubishi-Proton ortaklığı bu araçta da devam etmiş mi acaba?
o konu hakkında pek bi bilgim yok ama Proton inspira modeli güncel lancer ile aynı kasa devam ediyor olabilir. Bilindiği üzre Proton Lotusu kendi bünyesine katarak Campro kodlu kendi motorunu üretmeye başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-
Beğendim. Önü biraz yeni Civic'le City'ye benzemiş. Donanımları da güzel olursa tadından yenmez Acaba çarpışma testlerinden falan yıldız almış mıdır?
Proton Preve NCAP testlerinde 5yıldız almıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: ilyus
tutmaz .
Evet forda para vererek mason koçlara para yedirildiği sürece Proton tutmaz arkadaş almayın.
quote:
Orijinalden alıntı: yaLinkiLic
hurdalıktan birer adet accord,civic,city almışlar fatih oto kaportada 3ünden bunu yapmış sanırım
bindiğin araba reno kötülediğin araba Proton. Bilmeyenlerin konuşmaması rica olunur.
quote:
Orijinalden alıntı: gamyemez
allah rahmetli sabancıdan ve her ne kadar jet falan gibi lakaplar takılsa da fadıl akgündüzden razı olsun. neden mi? sabancı memlekete toyotayı getirdi de milletimiz araba diye eşeğe bindiğini anladı.
buna yakın dönemlerde de fadıl akgündüz de protonu getirdi. dönemin harikulade arabalarıydı. ne zaman ki fadıl akgündüz yerli araba dedi, imza dedi, koçlar sana kurban olsun dedi, bir araba alana bir koç hediye ediyorum dedi, işte o zaman düğmeye basıldı. koça kafa tutmak sonu oldu. proton sahipleri bir dönem mağdur oldular. şahsi düşüncem bu mağduriyetten, fadıl akgündüzden daha çok, koç, global sermayeler, 28 şubatçılar ve yalaka medyaları sorumludur. bir başka sorumlu oldukları konu da yıl 2012 ve hala bir markamız yok malesef.
anladığım kadarıyla konuya hakimsiniz ve bayağı şey biliyorsunuz. sizin yorumunuzu okuyunca yalnız olmadığımı anladım teşekkür ederim.. Bu ülkenin bilinçli tüketicilere ihtiyacı var.. koyunla koçla işimiz olmaması lazım. parayı mason yiyeceğine müslüman yesin arkadaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: Winston29
quote:
tutmaz .
Evet forda para vererek mason koçlara para yedirildiği sürece Proton tutmaz arkadaş almayın.
mason unu muson unu bilmiyorum ben fikrimi söyledim .
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Winston29
quote:
tutmaz .
mason unu muson unu bilmiyorum ben fikrimi söyledim .
üslubumda bi terslik olduysa özür dilerim. sürç-ü lisan ettik ise affola. ancak benim derdi şu müslüman bir ülkede hala bu masonların değirmeni dönüyorsa yazıktır.. JetFadıl olayı: Fadıl Akgündüz bu ülkeye Proton'u getirdi. Reklam yaptı Protonla geliyor yoldan tenekeyi alıyor. teneke tofaş oluyor burada. 98 model Protonda ABS, 4 CAM OTM, KLİMA, ÇELİK BARLAR VS VS. vardı.. imza diye araç üreteceğim dedi %100 yerli malı olacak.. slogan: KOÇLAR SANA KURBAN OLSUN.. ve o koçlar JetFadıl'ı kurban etti. Beğenmediğimiz JetFadıl döneminde Ahmet Kaya'nın klibinde Protonlar oynadı.. Fenerbahçenin formalarında Proton 5x5 yazıyordu. reklam vardı reklam.. BKNZ: forma:http://urun.gittigidiyor.com/spor/1999-2000-fenerbahce-fb-proton-formasi-100-orj-48673715 reklam:http://www.youtube.com/watch?v=RoTPxtrsubc klip:https://www.youtube.com/watch?v=5s9xmRlpHFs daha neler neler.
Aracın görüntüsü gayet güzel ama yetmiyor şu şartlarda işte.
bu aracı bekliyoruz heyecanla.arabanın güzel olmadığı kaliteli olmadığı yorumlarına katılmıyorum. önceki satıcı yüzünden kötü bir nam yaptı orası maalesef doğru ama arabalar gerçekten kaliteli sağlam arabalar. aynı dönemdeki doğanlarla protonları karşılaştıramazsınız bile. en büyük eksiği reklam. strateji geliştirip bir arkadaşında dediği gibi madem proton markası duyulunca iyi bir intiba yaratmıyor LOTUS yap. lotusun bütün hakları protonun elinde. slogan hazır"PİSTLERİN ŞAMPİYONU, ŞİMDİ YOLLARDA" LOTUS vb. bakalım bekliyoruz Preve yi fiyat uygun gelmezse GEN2 falan bakıcaz. yada elimizdeykiyle devam edicez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme