Şimdi Ara

Yeni PS3 Aldim, iyi bir kampanya ve oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben uzun zamandir xbox 360 kullanicisi idim. Ne kadar xbox'dan memnumda olsam hep icimde bir ps3 hayali duruyordu. ozellikle de blue-ray hadisesinden dolayi. Cunku artik LCD'lerde DVD hic keyif vermiyor. Divx bile daha keyifli. 2 Gun once yeni acilan optimum alisveris merkezinde gezerken media markta (umarim dogru yazmisimdir) ugradim. muazzam bir yer yapmislar. Baktim epey bir ps3u ust uste koymuslar dedim. Noluyor diyip fiyatini sordum. 5 dakika sonra aciklanacak dedi. iyice merak edip bekledim. 5 dakika sonra harika bir kampanya yaptilar. ps3 80 gb, dualshock 3 joystick, fifa 2009 oyunu 777 YTL'ye verdiler. amerika ile ayni fiyat neredeyse. hic dusunmeden bir tane kaptim. neden bu kadar ucuz yaptiniz diyince de Teknosa ile rekabet acisindan dediler. yolunuz duserse bir ara mutlaka optimuma ugrayin. hem anlik kampanya icin hemde cok guzel lcd'ler var. mesela 42lik philips lcd'yi 1.333 YTL ye veriyorlardi. ayrica teknosa outlette de cok guzel tvler bulmak mumkun. neyse lafi cok uzatmayayim

ps3 kurdum her sey cok guzel. ilk izlenimimde xboxdan artilari; cok sessiz calisiyor, blue ray'i var, wireless icin aparata gerek yok.

xbox da oyun sikinitisi pek cekmiyordum. sagolsun internet. Simdi hedefim ps3 de olan ancak xboxda cikmamis guzel oyunlari oynamak. oyunlari amerikadan arkadasim getirecek. o yuzden cok sansliyim. sizin cok sevdiginiz ve sadece ps3'e ozel oyunlari soylerseniz cok sevinirim. oyun turu olarak araba veya motor yarisi haric her turlu oyunu severim. misal resistance 2 ve metal gear solid'i listeye ekledim simdiden.

mesajlarinizi bekliyorum.

tesekkurler

• yerinde olsam birde heavenly sword oyununu alırdım kratosun dişi versiyonu,
  • Hayırlı olsun.
    -Heavenly sword
    -Littlebigplanet
    -Uncharted
    -Valkyria Chronicles
    -Folklore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichise -- 30 Kasım 2008; 1:45:37 >
  • Uncharted'ı mutlaka oynayın. 2.el bölümünde 40-45e bulursunuz çok rahatlıkla.
  • Metal Gear Solid 4
    Little Big Planet
    Uncharted: Drake's Fortune
  • ninja gaiden sigma
    heavenly sword
    uncharted
    little big planet
    valkyria chronociles (herkese hitap etmez önce gameplayleri izlemeni öneririm)
    siren
  • -uncharted
    -heavenly sword
    -metal gear solid
    -little big planet
  • uncarted mutlaka
  • MGS4-Uncharted-LittleBigPlanet

Bu oyunları kesinlikle oynamalısın
  • killzone 2 ama şubat 2009 da çıkıcak
  • Olmuşlardan MGS4, Uncharted, LBP
    olmamışlardan, çıkacaklardan GOW3 yeterrrr.
  • Şu an MGS4,Siren,Resistance 2 ve Little Big Planet'i getirt.Heavenly Sword ve Uncharted çok iyi deniyo ama ben abartılacak bi olay göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Şu an MGS4,Siren,Resistance 2 ve Little Big Planet'i getirt.Heavenly Sword ve Uncharted çok iyi deniyo ama ben abartılacak bi olay göremedim.
    Uncharted abartılıyor ? oynadın mı oyundaki grafik şuandaki oyunların hiçbirinde yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnesium

quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Şu an MGS4,Siren,Resistance 2 ve Little Big Planet'i getirt.Heavenly Sword ve Uncharted çok iyi deniyo ama ben abartılacak bi olay göremedim.
    Uncharted abartılıyor ? oynadın mı oyundaki grafik şuandaki oyunların hiçbirinde yok.

Daha bugün oynadım 1 saatten fazla.Hiçte abartıldığı gibi değildi.Üstelik oynadığım lcd tv samsung'un pahalı modellerindendi.
  • samsungun pahalı modeli

görende teknosanın verdiği 120bin ytllik 177 ekran samsung sanacak
  • Yoo.Media marklarda ortaya koyuyolar ya.Modelini bilmediğim için öyle yazdım çünkü pahalı olduğu kesin.
  • Online oynamak için spor oyunları : Fifa 2009, Topspin3, Tiger Woods PGA TOUR 09
    Single oyunlar için: Metal Gear 4, Tombraider Underworld, Uncharted
  • tavsiyem son çıkan oyunlara yönelme, kronolojik sıradan oyunları takip et, çok güzel eski oyunları var ps3 ün, dediğim gibi yaparsan hem ucuz yollu oyun oynarsın, hemde bu oyunları bitirdiğinde yeni çıkmış oyunların fiyatı biraz daha düşeceğinden yada ikince ele ilanları çıkacağından daha rahat alırsın

lair
    Heavenly sword
    uncharted
    resistance
    gran turismo 5
    metal gear solid 4
    burnout paradise ( xbox dan daha farklı ve güzel bulacağına inanıyorum )

bunları oynayıp bitirdikden sonra

little big planet
    resistance 2

çıkıncada

heavy rain
    killzone 2

saydıklarımdan lair, resistance oyunlarını oynamadım ama hakkındaki yorumlar çok güzel, alınası oyunlar belli.
  • yorumlarınız için çok teşekkür ederim. mgs4, little big planet ve uncharted da karar kildim. Biraz tuzlu oldu ama en azindan deger diye dusunuyorum. simdi birde opticden coaxsiyele donusturme derdi cikti home theaterda calistirmak icin. neyse hamama giren terler. amazon sagolsun :) bu arada coaxdan baglainca iyi kalite alabiliyor muyuz?
  • coax optik farketmez ikiside dijital çıkış....

quote:

Orjinalden alıntı: south01

yorumlarınız için çok teşekkür ederim. mgs4, little big planet ve uncharted da karar kildim. Biraz tuzlu oldu ama en azindan deger diye dusunuyorum. simdi birde opticden coaxsiyele donusturme derdi cikti home theaterda calistirmak icin. neyse hamama giren terler. amazon sagolsun :) bu arada coaxdan baglainca iyi kalite alabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.