Şimdi Ara

YENİ PS4 VE PSN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi yeni ps4 aldım ve Gta5 i online oynamak istiyorum ama psn de sanırım satın alım yapabilmek için kredi kartına kayıtlı bankadaki adresin tam aynısını yazmak gerekiyor. O adresi nerden bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: can.n.senturk

Şimdi yeni ps4 aldım ve Gta5 i online oynamak istiyorum ama psn de sanırım satın alım yapabilmek için kredi kartına kayıtlı bankadaki adresin tam aynısını yazmak gerekiyor. O adresi nerden bulabilirim?

kartın sahibi kim ? kart kimde ?
  • X-Ray // 7 kullanıcısına yanıt
    Kart annemin annem adresi tam olarak bilmiyor. Nasıl öğrenebiliriz ki

• Tam aynısını girmek gerekmiyor sanki. Sadece adresi geçerli bir şekilde yazmak lazım şu anki ev adresini yazsan da olur. Posta kodu falan da önemli.

• metalheadjm kullanıcısına yanıt
    Adres1 Adres2 ve Adres3 şeklinde hangisine neyi yazcam onu anlayamadım.Fakat düzenli bir şekilde yazdım tam adresi am kabul etmedi. Şu banka adresini öğrensem iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can.n.senturk -- 3 Aralık 2014; 7:09:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can.n.senturk

Kart annemin annem adresi tam olarak bilmiyor. Nasıl öğrenebiliriz ki

annen bankadan kart ekstresinin hangi adrese gittiğini öğrenebilir. Belki mail olarak gelmesini talep etmiş olabilir. Tabi mail adresi varsa. Müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
  • can.n.senturk C kullanıcısına yanıt
    Kart hangi bankadan ise online islemler üzerinden adrese bakabilir veya adresi değiştirebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.