Şimdi Ara

Yeni PSP için TV TUNER duyuruldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

US, July 17, 2007 - Sony has slowly been upping the functionality of the PSP, taking it beyond just games and movies and into, most recently, the high tech world of global positioning. But it appears that the company is just getting started.

As part of a flurry of announcements from today's PlayStation Premiere event in Tokyo, Sony Japan announced a 1Seg Tuner device for the PSP. Attach this to the PSP USB port in much the same way that you attach the GPS receiver and camera to the system now, and you'll turn the system into a portable TV that's capable of receiving digital television broadcasts.

The 1Seg Tuner will go on sale on 9/20 at a cost of 6,980 yen. It will be compatible exclusively with the new PSP-2000 redesign, so current PSP owners are out of luck.

http://uk.psp.ign.com/articles/805/805622p1.html

PSP çoştu tutabilene aşkolsun
    yeni psp için tv tuner karşınızda müthiş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 18 Temmuz 2007; 0:47:33 >

• tv izlemek ayrı bir boyuta taşıyacaktır psp yi
  • Lan tamda psp alma arifesinde bu yapılmaz ki. Ah işte eski psp lerle çalışmayacakmış. Şimdi alsam mı yoksa beklesem mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Lan tamda psp alma arifesinde bu yapılmaz ki. Ah işte eski psp lerle çalışmayacakmış. Şimdi alsam mı yoksa beklesem mi?

kesinlikle bekle
    bundan sonra yapılcak ürünler hatta oyunlar yeni psp kapsamında olabilir
  • öyle birşey olursa makinayı gider sony deki heriflerin kafasına atarım , ne demek o lan yok eski psp yeni psp felan ?

eski psp cilerin suçu ne ? tabi dark alex çaktı beyninize
  • Afedersiniz ancak her iki psp de aynı yazlımı kullanıyor.. Tek yapmanız gereken güncellemeler oalcak..

Neden eski yeni ayrımı yapıyorsunuz??

Neticede en ufak bir fark yok cihazlarda..

Sadece dış yapı ve tv out özellği var..

Hepsi bundan ibaret..
  • quote:

you'll turn the system into a portable TV that's capable of receiving Digital Television Broadcasts.

Yani diyorki Dijital Tv Yayını alıcısına dönüştürebilirsiniz ve de ''DTB'' dijital karasal yayınları Türkiye'de desteklenmiyor!.. Bildiğimiz tv tuner değil bu alet, yine hayaller suya düştü..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 Pro için TV önerileri
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Afedersiniz ancak her iki psp de aynı yazlımı kullanıyor.. Tek yapmanız gereken güncellemeler oalcak..

Hepsi bundan ibaret..

eski yeni ayrımını ben yapmıyorum onlar diyor
    "It will be compatible exclusively with the new PSP-2000 redesign, so current PSP owners are out of luck."

türkçesi bu alet yeni dizayn psplere özeldir.eski psp kullanıcıları şansına küssün.

bynedim
    ankara istanbul izmir pilot bölge deneniyor diye biliyorum bilmiyorum ne kadar doğru
  • ya oyun konusunda bişey değişmez çünkü ps2 çıktı ama hala ps1 oyunları var piyasada ps3 çıktı hala ps2 oyunları var piyasada sorun olcağını sanmam
  • Nitrogliserin;

Büyük şehirler kapsamında çalışmalar var dediğin gibi ancak henüz başlatılmadı diye biliyorum, umarım kısa sürede dijital karasal yayına geçilir ve şu an desteklenmediği için Türkiye'ye giremeyen cep telefonu modelleri dahil (Nokia N92 gibi) bu tip tuner'ları da kullanma fırsatı buluruz..
  • quote:

Afedersiniz ancak her iki psp de aynı yazlımı kullanıyor.. Tek yapmanız gereken güncellemeler oalcak..

Hepsi bundan ibaret..

Dostum eğer dediğin gibi sadece olay tv out tan ibaretse zati o alete alacağım yok. Beni etkilemez. Ama oyunlar da syeni psp ye çıkar eskilerine çıkazsa o zaman kötü olur işte
  • arkadaşlar sonuçta bu alet piyasaya çıkçakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

quote:

Hepsi bundan ibaret..

Dostum eğer dediğin gibi sadece olay tv out tan ibaretse zati o alete alacağım yok. Beni etkilemez. Ama oyunlar da syeni psp ye çıkar eskilerine çıkazsa o zaman kötü olur işte

Ne yazık ki iastelseler dahi bunu yapamazlar..

İşlemci aynı, kullanılan yazılım aynı, alet edavat ve her türlü aparat aynı..

Ancak versiyonlarla caydırıcı olmaya çalışacaklardır..

Bu da 1-2 ay sonrasında şimdiki hale döner zaten..

• turkiyede ise yaramicak
  • bu aletin umd takmak için sürücüsü slot-ın olacakmış sanırım bu da daha kolay arıza çıkarabileceği anlamına geliyor psp nin dışarıda kullanıldığını da varsayarsak çatır çatır toz alıcak yeni psp nin lazeri ne kadar düşüncesiz bi hareket bi süre sonra umd okuması hak getire yine bi ''disc read error'' sorunu yaşayacak mı sony bilinmez ancak yeni alete yeni oyun eski psp ciler üzülsün diye bir şey söz konusu dahi değil boştan yere ''söylenti'' şeklinde şeyler yazmayın arkadaşlar teknik olarak eski psp ile tamamen aynı bir alet olacak usb yeri de aynı yerde olduğuna göre sadece bu tv-tuner aparatı yeni alet baz alınarak geliştitilmiştir o yüzden de adamlar öyle bi açıklama yapmıştır emin olun eski psp kullanıcıları da bu tv-tuner olayından yararlanabilsin diye psp uyumlusu da çıkar mutlaka milyonlarca sahibi var eski psp nin ve milyonlarca dolar demek kimse bu fırsatı kaçırmaz yeni psp sadece ds lite gibi daha ''slim'' bence hiçbir artısı yok unutmayın ps2 ile ps2 slim arasındaki farkları sony bu belli olmaz bakarsınız eski psp kullanıcıları daha şanslı çıkar daha ince ama aynı boyutlar(en ve boy)... ve de tv-out la kim uğraşır psp nin o müthiş ekranı varken dediğim gibi psp sahipleri hiiiiç üzülmesinler hatta sevinebilirler bile belki

• valla bnm bir arkadaş usd bir program getirdi bana herşeyini ayarladı çalışıyor valla ama nasıl yaptı bilmiyorum
  • nasıl olduğunu öğrensen tam süper olacak var ya!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

valla bnm bir arkadaş usd bir program getirdi bana herşeyini ayarladı çalışıyor valla ama nasıl yaptı bilmiyorum

Biraz açabilirmisin?.. yani programla olucak işse hiç gerek yok bu tuner'lara..
  • resimdeki tuner fake gibi geldi bana
  • fake falan değil linkini verdim inceleyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.