Şimdi Ara

Yeni ram aldım taktım mavi ekran geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan bilgisayardan bugun yeni 8gb ddr3 1333mhz ram aldım.bilgisayarda zaten 4gb vardı.2gb 2gb seklinde.ilk olarak ramı aldım taktım pcyi calıştırdım ama ekran goruntusu yok.sonra arastırma yaptım ve anladım ki statik elektik falan olmuş ondan dolayı ekran gelmemiş..elektrigimden kurtuldum ve rami çıkartıp tekrardan taktım.bu sefer ekran falan geldi.sonra normal siyah ekranda yazılar vardı 2 seçenek vardı biri:normal bir şekilde başlatma digeri ise:onarım başlat gibi bir seçenek.ben onarımı sectim ve mavi ekran geldi.sonra pcyi kapattım normal başlatmayı seçtim pc bir turlu açılmadı tekrar tekrar siyah ekran geliyordu.tek yol anlayacagınız onarım yolu idi.oda mavi ekran veriyordu.8gb çıkarttım pc normal bi şekilde açıldı.su anda 8g kenarda bana bakıyor.t
     Yeni ram aldım taktım mavi ekran geldi Yeni ram aldım taktım mavi ekran geldi

• hamza98 H kullanıcısına yanıt
    Ram belleğinizde problem olabilir,

Windows ram'i kabul etmiyor olabilir,

Ram anakartınızla uyuşmuyor olabilir.

Ben 3 ihtimal gördüm. Siz 8 gb yi çıkardıktan sonra normale döndü dedikten sonrada şu iki ihtimal tahminimce:

Ram belleğinizde problem olabilir,

Ram anakartınızla uyuşmuyor olabilir.
  • Cevap icin tesekkuler.sorun ramde herhalde cunku anakart ile uyusmasi gerekiyor.bugun vatan bilgisayara geri goturcem bakalim sorun nerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer ram'leri çıkartıp 8'i tek takıp deneyin. Olmazsa anakartın bios'unu güncelleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.