Şimdi Ara

yeni ram MAVİ EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaşlar yeni 1 gb ram aldım ilk taktıgımda bı kacgun sorun oluşturmadı. bi ara ekranıma mavi bi ekran geldi hafiza dolu güvenli modda calıstır gibi yazılar geldı pcye reset attım bilgisayar calısır halde ama ekran gelmedı. sonra rami cıkardım eski 1gb lık ram ile calıstırdım bilgisayar acıldı bı sorun vermedı. tekrar yenı aldıgım rami taktım bilgisayar acıldı ama bıkac sanıye sonra ekran dondu hiç bir şekilde bilgisayarda hareket edemedım bende yenı ramde sorun olup olmadıgını kontrol ıcın eskı ramı cıkartıp yeni ramle actım sorun olusmadı calıstırdı.iki rami tekrar taktım bilgisayar bikacgun calıstı tekrardan mavi ekran hatası verdi.yardım ederseniz sevinirim şimdiden TEŞEKKÜRLER...

• hocam ramlerin frekanslarına bakmanızı tavsiye ederim birbirleriyle uyumlu olmalılar yani ikisi de drr400 mhz yada ddr2 667 mhz olmalı biri farklı diğeri farklı olursa sıkıntı yapabilir bir diğeri de anakarttaki ram slotlarını değiştirip deneyin belki de anakartın ram slotlarından birisi sorunludur yani sorun vermeyen bir ram'i anakartta 2 farklı slotta da çalıştırıp mavi ekran verip vermediğini deneyin
  • Anakart marka modelini ramlerinizin marka mhz yazarmısınız
  • yeni aildığım ram Kingston 1GB 1333 MHz DDR3 RAM CL9
    eski ram A-DATA 1GB 1333 MHz DDR3 RAM CL9
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    mavi ekran
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.