Şimdi Ara

Yeni Referans Serisi - Kuro Killer? - Panasonic VT50 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
14.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

Sn.Capybara

-Siz Forumda çok eskisiniz ama sanırım TV işinde,bölümü fazla takip etmemişsiniz!

Pio başlığına biraz takıl sonra görüşelim seninle,baktın kafan yatmadı Pio ya o zaman nasılsa Markada seçenekte ne ararsan bolca var

-Panel işinde 1 sene içinde panel çıkar satılır ve eskir yenisi gelir,sen birisini takip ederken;bir bakmışsın yeni serisi çıkmış bile,dolayısıyla
    bu iş aylarca araştırmakla takip edilemez bir hale gelmiştir,gidip basıl alacaksın bir kaç aylık bir araştırmadan sonra,yoksa kısır döngüye
    düşersin omu-bumu yoksa şu çıkıyor v.s v.s dersen paneli alman çok zorlaşır,gidip alacaksın ve geçip izleyeceksin,bir daha da arkana dönüp
    bakmayacaksın!

++

Merhaba Albani,

Ben şu anda 62 ekran bir arçelik LCD tv ye sahibim :D evlenirken paramız buna yetti :) şimdi yeni bir televizyon almak istiyorum. Kendim maden mühendisiyim ne kadar bilgiyar teknolojileri ile aram iyi olsada televizyonlar konusunda cahilim ve öğenmeye çalışıyorum. Gördüğüm kadaryla sizde bu konuda baya bilgiye sahipsiniz ve bunun için sizden yardım istiyorum.

1.Ben açıkcası bugün P50 VT 30 almaya karar vermiştim fakat bu sayfayı okuduktan sonra kafamda VT50 mi alsam diye sorular oluştu. VT30 ile VT 50 arasında ne gibi farklar var?

2. VT30 ve VT50'de 3D teknolojisi ile film izlemek gerçekten kalitelimi ? İki televizyonun 3D seyirleri arasında bariz fark varmı? ( Kafamda LG LM 760 serisi de var FPR teknolojisi çok ilgimi çekiyor)

Lütfen bana yardımcı olunuz, 1 haftta içinde bitirmek istiyorum tv alma işini, çünkü uzadıkça kafamız daha çok karışacak bir an önce almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bps

quote:

Orijinalden alıntı: senut

quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

Hocam fiyat konusunda bir malumatınız var mı?50" nerden baksan 5000 tlden aşagı olmaz diye düşünüyorum

:) Ya arkadaşlar bu tv nin bir öncesi vt30 lar bile 55 inçte hala 7000 civarında satılıyorken henüz ortada olmayan bir modelin 5000 tl ye alınabileceğini düşünmek iyimserlikten bile öte değil mi....
    Ben galiba "beklerken" emekli olacağım bu gidişle...

55vt30 5.000. tl cıvarına düşmüş. 55st50 5.400. tl'den satışa sunulacak. Gt ve Vt'nin fiyatı henüz belirlenmedi.

İyi de arkadaşım hiç bir yerde vt30 yok ki. Olanlarda teşhir... -Geri dönmüş de olabilir müşteriden...

• Vatan'da var.
  • PANASONIC TX-P55VT50E FHD 3D PLAZMA TV 7799,00 TL 12 x 584,92 TL = 7019,00 TL (KDV DAHİL Teknosaya giriş yapmış. 5000 civarında olur diyenlere vt30 bile 6000 mümkün değil diye itiraz etmişlerdi. Bence Türkiye de herkes buna tepki gösterip satın almamalı. Ben kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissettim. Pana bu fiat politikasına devam ederse lg ya da samsung fiat-performans açısından tercih sebebim olur. Sonuçta dünyadaki satış fiatları belli biz de kör ya da aptal değiliz... Samsung- Lg tabii çok kazanır bu satış stratejisiyle. Ben bütçeme uygun bile olsa bu fiatla almam alana da iyi gözle bakmam. Çünkü bu yüzden biz de pahalı almak zorunda kalıyoruz bu ürünleri....

• quote:

PANASONIC TX-P55VT50E FHD 3D PLAZMA TV 7799,00 TL 12 x 584,92 TL = 7019,00 TL (KDV DAHİL Teknosaya giriş yapmış. 5000 civarında olur diyenlere vt30 bile 6000 mümkün değil diye itiraz etmişlerdi. Bence Türkiye de herkes buna tepki gösterip satın almamalı. Ben kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissettim. Pana bu fiat politikasına devam ederse lg ya da samsung fiat-performans açısından tercih sebebim olur. Sonuçta dünyadaki satış fiatları belli biz de kör ya da aptal değiliz... Samsung- Lg tabii çok kazanır bu satış stratejisiyle. Ben bütçeme uygun bile olsa bu fiatla almam alana da iyi gözle bakmam. Çünkü bu yüzden biz de pahalı almak zorunda kalıyoruz bu ürünleri....

Bende Mart ayında 65vt50 nin 10.000 tl den aşağı olmayacağını yazmıştım. O zamanlar itiraz edilmişti böyle uçuk rakamlar olmaz diye. Şimdi aynen dediğim gibi çıktı 65vt50 10.200 tl.

• merhaba arkadaşlar,
    haziran 2 den itibaren temmuz 2 ye kadar avusturya viyenadayım, tabii burada fırsat buldukça yeni nesil plazma vs. incelemeye çalıştım.
    öncelikle şunu belirteyim; türkiye ile avrupa arasında ki saat farkı gibi fiyat farkı da var
    örnek:PANASONIC TX-P55VT50E FHD 3D PLAZMA TV teknosa türkiye fiyatı 7.000 küsüratlı, 5.600 küsüratlı da viyana media market fiyatı aynı ürün,
    hemen hemen yüksek teknoloji ürünlerinde 500 ve yukarısı fiyat farklılıkları var
    benim beklediğim ve hedefimde olan modeldi. burdan viyenadan o riski göze almak zor. türkiyede de uçuk fiyat
    özellikle albani üstad herşeye rağmen 2012 de plazma mı led mi yeni ürünleri inceleme şansınız oldu ise ve hala plazma diyebiliyorsanız(2012 yılı için piooner vs. hariç) panasonic mi,
    ayrıca burada saturn diye elektronik marketleri var, hem orda hem de media market de sharp büyük ekran led var
    yabancı dil zayıf hatta almanca olmayınca bilgi edinmekte zor oluyor
    sonuç olarak sizin güncel bilginiz dahilinde bir karar aşamasına geleceğim,
    tüm arkadaşlara bilgidir, biraz önce panasonic bölümünde yazmışım, burada fiyatlarla ilgili bilgiye göre yeniledim,
    albani üstadın okuması ve bilgi paylaşımı yapması dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: yamanci35

ben 65vt50 şipparişini verdim bile dostlarr
    can abi yine yakti beni gazi verdi olayida bitirdim bende ve bendeeki 55vt30 yeğene sattim vt50 henüz almanyaya fazla çikmadi teslimat haftaya gibi oldu

ya siiz hala test sitelerinemi kaildiniz hahhahhaa birraz yabanci forrumlari iyi araştirinda onlarin çoğunun ne kadar palavra ollduklarini anlayin
    boş yere gelipte burrada sallamayin arkadaşlarim sizz aisl kullanannlarin yorumlarina bakin yok tesst şöyle çikmiş yokk böyle yaziyormmuş bunlar boş
    işiler boş giddin kullananlari bulun bakin onnlar ne yazziyor birde tarafsiz adamlari bulun onlarrin ne dediklerine bakin boşverin siteleri filan
    buarada ben pio 5090 1 senne kullandim satip toshiba 55sv685 aldim süpper bir tv ama bir pio hiçç bir tv olamaz
    addamlar kompklesk yapmiş doğall olarak çünkü piodan ötesi yokki panasonic yillarca kullandim pio da kullandim ya alakasi yok iki tv nin birbirleriyle
    ama panasonc de hakli bir tek rakip vaar oda pio ve onunnla yarişiyor sadece
    banan göre panasonic pişo bunlarin yeri tartişimaz ama pio her zaman en iyiisi

Sanırım pioneer fanısın.O yüzden belki biliyosundur diye sana soruyorum.
    Bende de 7 senedir kullandığım 46 inc hala günümüzün birçok tv'sinden iyi bir pio plazma var.Yeni bir tane almaya karar vermiştim ama ne internette nede mağazalarda hiç bulamadım.Kendi internet sitelerinde bile yok.Artık üretmiyorlar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bps

quote:

PANASONIC TX-P55VT50E FHD 3D PLAZMA TV 7799,00 TL 12 x 584,92 TL = 7019,00 TL (KDV DAHİL Teknosaya giriş yapmış. 5000 civarında olur diyenlere vt30 bile 6000 mümkün değil diye itiraz etmişlerdi. Bence Türkiye de herkes buna tepki gösterip satın almamalı. Ben kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissettim. Pana bu fiat politikasına devam ederse lg ya da samsung fiat-performans açısından tercih sebebim olur. Sonuçta dünyadaki satış fiatları belli biz de kör ya da aptal değiliz... Samsung- Lg tabii çok kazanır bu satış stratejisiyle. Ben bütçeme uygun bile olsa bu fiatla almam alana da iyi gözle bakmam. Çünkü bu yüzden biz de pahalı almak zorunda kalıyoruz bu ürünleri....

Bende Mart ayında 65vt50 nin 10.000 tl den aşağı olmayacağını yazmıştım. O zamanlar itiraz edilmişti böyle uçuk rakamlar olmaz diye. Şimdi aynen dediğim gibi çıktı 65vt50 10.200 tl.

1ay oldu fiyatlar inmedi bi turlu. Usd kuru gevsedi epey. Bakalim fiyatlara yansitacaklarmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 1-2 gün içinde bu tv'yi almayı düşünüyorum.Fakat sony hx850 ile vt50 arasında kaldım.Görüntü kalitesi,netliği,renkleri hangisinin daha iyise onu alıcam.Diğer özellikler ikinci planda.
    Siz ne dersiniz arkadaşlar?Hangisini almalıyım.
  • arkadaşlar merhaba. Ben de Pio ayarında bir TV arıyorum şuanda gözüme çarpan tek model 50VT50. Sipariş vereceğim ama hala aklımda bir acaba var.. Muadili daha iyisini bulur muyum bu fiyat aralığında?
  • Pioneer almak istermisin?
    İkinci el tabiki.
    Selamlar.
  • Bekar olsaydım evet, ancak yeni eve sıfır eşyalar almak istiyorum teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba. Ben de Pio ayarında bir TV arıyorum şuanda gözüme çarpan tek model 50VT50. Sipariş vereceğim ama hala aklımda bir acaba var.. Muadili daha iyisini bulur muyum bu fiyat aralığında? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------EĞER BULABİLİRSEN VT30 ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR VT50 SON ÇIKAN SERİ FAKAT FİYAT FARKINA DEĞEN DEĞİŞİKLİKLER YAPILMAMIŞ HATTA KULLANILAN MALZEME VT30 DA DAHA İYİ DİYEBİLİRİM VT50 NİN ARTILARI GÖRÜNTÜDE DEĞİL TV NİN DİĞER TEKNİK KISIMLARINDA OLMUŞ BIRAKIN PİONEERLE YARIŞMAYI VT50 VT30 DAN SONRA KUROLARDAN BİR ADIM DAHA GERİLEMİŞ (TV YE PARLAK GÖRÜNTÜ VERRME ADINA SANKİ LEDE DÖNMÜŞ ) HERKES KIRAL ÇIPLAK MİSALİ FORUM PUANLARINA BAKARAK DÜNYANIN PARASINI DÖKÜYORLAR İNANIN 2011 İLE 2012 ARASINDA CİDDİYE ALINACAK BİR FARK YOK (EV ORTAMINDA BİRE BİR KARŞILAŞTIRMA İMKANIM OLDU ) UYGUNA VT30 BULURSANIZ KAPIN DERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongyucel

arkadaşlar merhaba. Ben de Pio ayarında bir TV arıyorum şuanda gözüme çarpan tek model 50VT50. Sipariş vereceğim ama hala aklımda bir acaba var.. Muadili daha iyisini bulur muyum bu fiyat aralığında? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------EĞER BULABİLİRSEN VT30 ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR VT50 SON ÇIKAN SERİ FAKAT FİYAT FARKINA DEĞEN DEĞİŞİKLİKLER YAPILMAMIŞ HATTA KULLANILAN MALZEME VT30 DA DAHA İYİ DİYEBİLİRİM VT50 NİN ARTILARI GÖRÜNTÜDE DEĞİL TV NİN DİĞER TEKNİK KISIMLARINDA OLMUŞ BIRAKIN PİONEERLE YARIŞMAYI VT50 VT30 DAN SONRA KUROLARDAN BİR ADIM DAHA GERİLEMİŞ (TV YE PARLAK GÖRÜNTÜ VERRME ADINA SANKİ LEDE DÖNMÜŞ ) HERKES KIRAL ÇIPLAK MİSALİ FORUM PUANLARINA BAKARAK DÜNYANIN PARASINI DÖKÜYORLAR İNANIN 2011 İLE 2012 ARASINDA CİDDİYE ALINACAK BİR FARK YOK (EV ORTAMINDA BİRE BİR KARŞILAŞTIRMA İMKANIM OLDU ) UYGUNA VT30 BULURSANIZ KAPIN DERİM

kaça gidiyor peki vt30 lar?

• kaça gidiyor peki vt30 lar? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------BEN MART AYINDA 3900 TL YE SIFIR KUTUSUNDA 50 VT30 ALDIM ŞU ARALAR RAHAT 3500 TL YE BULABİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORUM İNANIN PİŞMAN OLMAZSINIZ HELE AKŞAM SEYRİNE DOYUM OLMUYOR BU TV Yİ ALBANİ ÜSTADIN TAVSİYESİYLE ALMIŞTIM HATTA ONUN GENEL YORUMUDA VT30 LA VT 50 ARASINDA CİDDİ BİR FARK OLMAMASI YÖNÜNDEDİR AMA VT30 U KAPALI KUTUYSA ALIN DERİM TEHŞİR PLAZMADAN UZAK DURUN DİĞER BİR SEÇENEK VT 50 Yİ İYİ TAKİP EDEREK KIŞIN UYGUN BİR FİYATA KAPALI KUTU KAPMAK FİYATLAR 4000 TL NİN ALTINA DÜŞMEDEN ALMAK MANTIKSIZ
  • hocam bulamadım ben sen bulduysan netten gönderirmisin bana bi?
  • bende panasoniğin bu serileri yada hx850 ile ilgileniyorum kampanya yakalayan bizleride haberdar etsin lütfen
  • araştırma halindeyim en kısa zamanda fiyat dönüşü yaparım
  • merhaba
    lg nin yeni çıkarttığı cinema tv lerde 3d izlerken tüm objeler tv nin dışında gözümün önünde duruyor du mesafe 4.5 mt civarı mükemmeldi ama benim gönlüm panasonic vt 50 de kullanan arkadaşlar 3d deneyimlerini paylaşır ise sevinirim lg kadar başarılı mı .. yoksa derinlik vermeden ibaretmi .. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongyucel

araştırma halindeyim en kısa zamanda fiyat dönüşü yaparım

3800 e buldum hocam pazarlıkla.ya da şu var 4000 e teknosa'dan alıp 300 tl lik indirim çeki kazanma olayı.bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.