Şimdi Ara

Yeni Referans Serisi - Kuro Killer? - Panasonic VT50 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
14.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VT 50 bekleyenleri kesinlikle mahçup etmeyecek bir modeldir.Bu modelde 2 önemli kriter var

- Panny bana göre estetik açıdan hiçte iyi olmayan paneller üretiyordu.Bu sene kesinlikle dersine iyi çalışmış ve estetik açıdan bambaşka bir Panny var karşımızda

- Yılların getirdiği birikimleri son teknolijyle harmanlayarak özellikle siyahlarda ulaşılabilecek Optimum seviyeye ulaşılmıştır diyebilirim. ( Gelen ilk değerlendirmeler önemli bir kıstas )

Yazılanların ve değerlendirmelerin iyi çıkmasına asla şaşırmayın.Ancak burada şöyle bir soru var Plazmada efsane olan Pio yu VT50 tarihe gömecek mi ???

İşte bu sorunun cevabını verebilecek insanlar öncelikle Pio kullanıp VT50 de kullanma şansını yakalayan ender ve şanslı kişiler olacaktır.Çünkü Pioyu kullanmayan birisi VT50 ile Pioyu ne kadar karşılaştırırsa karşılaştırsın bu değerlendirme askıda kalacaktır.Ancak kanımca piyasaya çıkınca test siteleri VT50 yi KURO ile karşılaştırıp detaylı bir inceleme yapacaklar buna ileride kullanıcı yorumlarıda eklenince sanırım 3-5 ay içinde plazmanın SON ŞAMPİYON'u belli olacaktır.

Saygılar

• quote:

haziran ortası en erken,temmuz ortası en geç diye söyledi panasonic müşteri hizmetleri

Bence bu seneki Euro 2012'den önce satışa çıkarabilirler.Şampiyonanın 8 haziranda başlayacağını düşünürsek,birçok firma kampanyalar yapacaktır bu dönemde.Bence Panasonic de haziran başında piyasaya sürebilir bu seneki amiral gemisini,ki bencede böyle olması gerekir...
  • Panasonic 50VT50'nin profesyonel düzeyde testlerin yapıldığı saygın HDTVtest.co.uk sitesinde incelemesi nihayet çıkmış:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50vt50b-p50vt50-201204101757.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adnan Ak

Panasonic 50VT50'nin profesyonel düzeyde testlerin yapıldığı saygın HDTVtest.co.uk sitesinde incelemesi nihayet çıkmış:

ben de bu linki paylaşacaktım. Burada da övgü dolu sözler sarfedilmiş. Tek rakibi yine başka bir panasonic olan ST50 denmiş. Fiyat/Performans oranının mükemmel olmadığı söylenmiş.

Panasonic Türkiye sitesi modelleri websitesine koymuş. Nisan ayı içerisinde ST ve VT satılmaya başlanacak diye tahmin ediyorum. F/P arayanlar için ST50, referans seviyesi ve en iyiyi arayanlar için VT50 mükemmel bir seçenek olacakmış gibi duruyor. Ben de yeni evime taşınır taşınmaz hemen bir Panasonic alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adnan Ak

Panasonic 50VT50'nin profesyonel düzeyde testlerin yapıldığı saygın HDTVtest.co.uk sitesinde incelemesi nihayet çıkmış:

One major strength we saw with our TX-P50VT50B review sample, though, was its out-of-the-box picture accuracy. We spent hours calibrating the HDTV with the full suite of setup controls, but after comparing the results of our labours to the quality attainable out-of-the-box in the [THX Cinema] mode, we had to admit that the difference, for once, was tiny. This was in contrast to the ST50 series and most of last year’s Panasonic Plasmas, which had a more noticeable greenish tint to their images before calibration.

While most of the industry is scrambling to produce thinner and thinner fashion-conscious LED-lit LCD TVs with precious little improvement to picture quality, it’s reassuring and refreshing to see Panasonic – and more recently, Samsung – making incremental picture quality improvements to their Plasma products as well as improving the aesthetics and internet connectivity features. Largely thanks to the excellent image characteristics afforded by the NeoPlasma panel, the Panasonic TX-P50VT50 receives one of our highest possible recommendations, although the best value is to be had slightly lower down the range.

yani:

saatlerce kalibre etmeye uğraştık ama zaten kutudan çıktığında renk kalibrasyonu mükemmele yakınmış diyorlar. Diğer markalar daha ince, daha estetik diye kasarken, panasonic'e görüntü kalitesinde bu kadar iyileştirme yapmasından memnuniyetlerini yazmışlar.

• Göze çarpan tek ve ciddi eleştiri en üst model olan VT50 serisinin nedense alt model olan ST50 serisinden daha az aydınlık olması. Her ne hikmetse VT50'de -ST50'nin aksine- özellikle profesyonel modlarda "contrast" ayarı üzerinden arttırılabilen maksimum aydınlık seviyesini kısıtlamışlar. Bu da üst modelin görüntüsünün alt modele göre daha az göze çarpıcı (pop-up) olmasına neden oluyor diyor sitede. Halbuki ST50'de belirli bir noktaya kadar görüntü doğruluğundan ödün vermeden ekranın parlaklığı bu şekilde arttırılabiliyormuş...

Hoş, hali hazırda THX-Cinema modunun aydınlık seviyesi yeterli gözüküyor ve bu çok sıkıntı yaratmaz böylelikle. Eğer hazır THX presetlerin görüntü doğruluğu incelemelerde denildiği üzere kutudan çıktığı gibi mükemmele yakınsa, profesyonel mod..vs için kastırmaya gerek olmayabilir. Kaldı ki ülkemizdeki son kullanıcılarda o inceleme sitelerinin kullandığı bin küsür liralık kalibrasyon cihaz ve yazılımı olmadığından profesyonel modda tam layığıyla kalibrasyon yapmak da mümkün olmayacaktır.

ST50 alt model olmasına rağmen görüntü başarımı açısından neredeyse VT50 ile benzer. Tabi VT50'nin dizaynı çok daha başarılı; kasası ince, önde tek panel cam var, panele kapalıyken bakınca siyaha yakın gözüküyor, diğer modeller gibi gri değil.

• Valla kesin alacağım bu seriden ama şimdi modeller arasında gidip gelmeye başladım vt50 'nin 5000TL ' den aşağı gireceğini düşünmüyorum açıkcası st50 ve gt 50 de vt50'ye çok yakın ama bende de pis bir huy var alınca en son en üst modeli almak isterim her zaman bakalım elektro marketlere gelsinde gidip bir inceleyelim iyice , ama bu seri çok sağlam beyler panasonic iyice geliştirdi kendini artık plasma işinde !!! özellikle screen uniformity ve black level için mükemmel deniyor !!!
  • Arkadaslar bu televizyonlar ne zaman satisa cikacak kesin bir bilgisi olan var mi?
    Muhtelif bayilere, Panasonic musteri hizmetlerine, elektronik mazalarindaki Panasonic standi sorumlularina, kisacasi aklima gelen konuya dair dogru bir cevap alacagimi dusundugum kisilere sordum. Ancak herkafadan baska bir ses cikiyor.
    Almasini gectim, ne zaman piyasaya surulecek tam olarak ogreneyim de kafam rahat olsun artik diye dusunuyorum. Bikkinlik geldi resmen, hergun internetten bi haber var mi diye arastirmaktan...
    Biriniz bir yerlerde satildigini gorurse haber versin bi zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaPyBaRa

Arkadaslar bu televizyonlar ne zaman satisa cikacak kesin bir bilgisi olan var mi?
    Muhtelif bayilere, Panasonic musteri hizmetlerine, elektronik mazalarindaki Panasonic standi sorumlularina, kisacasi aklima gelen konuya dair dogru bir cevap alacagimi dusundugum kisilere sordum. Ancak herkafadan baska bir ses cikiyor.
    Almasini gectim, ne zaman piyasaya surulecek tam olarak ogreneyim de kafam rahat olsun artik diye dusunuyorum. Bikkinlik geldi resmen, hergun internetten bi haber var mi diye arastirmaktan...

st50 satışta gt50 ve vt50 daha tr ye gelmedi.
  • ben 65vt50 şipparişini verdim bile dostlarr
    can abi yine yakti beni gazi verdi olayida bitirdim bende ve bendeeki 55vt30 yeğene sattim vt50 henüz almanyaya fazla çikmadi teslimat haftaya gibi oldu

ya siiz hala test sitelerinemi kaildiniz hahhahhaa birraz yabanci forrumlari iyi araştirinda onlarin çoğunun ne kadar palavra ollduklarini anlayin
    boş yere gelipte burrada sallamayin arkadaşlarim sizz aisl kullanannlarin yorumlarina bakin yok tesst şöyle çikmiş yokk böyle yaziyormmuş bunlar boş
    işiler boş giddin kullananlari bulun bakin onnlar ne yazziyor birde tarafsiz adamlari bulun onlarrin ne dediklerine bakin boşverin siteleri filan
    buarada ben pio 5090 1 senne kullandim satip toshiba 55sv685 aldim süpper bir tv ama bir pio hiçç bir tv olamaz
    addamlar kompklesk yapmiş doğall olarak çünkü piodan ötesi yokki panasonic yillarca kullandim pio da kullandim ya alakasi yok iki tv nin birbirleriyle
    ama panasonc de hakli bir tek rakip vaar oda pio ve onunnla yarişiyor sadece
    banan göre panasonic pişo bunlarin yeri tartişimaz ama pio her zaman en iyiisi

• Pio ne yaaaa pio da pio sunu duzgun yazsaniz olmazmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bps

quote:

Orijinalden alıntı: CaPyBaRa

Arkadaslar bu televizyonlar ne zaman satisa cikacak kesin bir bilgisi olan var mi?

st50 satışta gt50 ve vt50 daha tr ye gelmedi.

Ben de onu diyorum ya, gelmedi daha biliyorum ama ne zaman gelecek asil onu merak ediyorum.. Kitlendim kaldim su VT50 mevzusuna. Bissuru yere telefon biraktim, haber cikarsa arayin diye..
    Resmen bildiginiz obsesif oldum. Televiyon kapidan iceri girdikten sonra boslukta hissedecegim kendimi, "simdi kafayi neye taksam" diye.. Neyseki filmle/diziyle dolurmayi planliyorum o boslugu iyece, zira yeni telvizyonumla tadindan yenmicek

• quote:

Orijinalden alıntı: fpotur

Pio ne yaaaa pio da pio sunu duzgun yazsaniz olmazmi?

Pio=pioneer (kuro)

Forumda efsane bir basligi da var..
  • Mayıs sonuna kadar 50 serilerinin tümünün gelmesi bekleniyor ama kesin bişey yok.
  • gellr gelir acele etmeyin dostlar vt50ler süper geliyor bu yil
    birisside pio ya takmiş ya adamin forumdan haberi yok git pioneer ansiklopedisi başliğini okusana dosstım belki billgi sahibi olursun gerçekk bir tv neymiş öğrenirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

Hocam fiyat konusunda bir malumatınız var mı?50" nerden baksan 5000 tlden aşagı olmaz diye düşünüyorum

:) Ya arkadaşlar bu tv nin bir öncesi vt30 lar bile 55 inçte hala 7000 civarında satılıyorken henüz ortada olmayan bir modelin 5000 tl ye alınabileceğini düşünmek iyimserlikten bile öte değil mi....
    Ben galiba "beklerken" emekli olacağım bu gidişle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

quote:

Hocam fiyat konusunda bir malumatınız var mı?50" nerden baksan 5000 tlden aşagı olmaz diye düşünüyorum

:) Ya arkadaşlar bu tv nin bir öncesi vt30 lar bile 55 inçte hala 7000 civarında satılıyorken henüz ortada olmayan bir modelin 5000 tl ye alınabileceğini düşünmek iyimserlikten bile öte değil mi....

55vt30 5.000. tl cıvarına düşmüş. 55st50 5.400. tl'den satışa sunulacak. Gt ve Vt'nin fiyatı henüz belirlenmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bps

quote:

Orijinalden alıntı: senut

quote:

55vt30 5.000. tl cıvarına düşmüş. 55st50 5.400. tl'den satışa sunulacak. Gt ve Vt'nin fiyatı henüz belirlenmedi.

Gene beklemeye devam demektir bu...

• Pazartesi gunu Umraniye Meydan Mediamarkt'ta P50GT50'yi gordum arkadaslar, hemen yaninda GT30 ve VT30'da vardi. Detayli bir sekilde inceleme firsatim olmadi. Acelem vardi, soyle bir baktim gectim.
    50" GT50'nin fiyati 4299 TL'ydi sanirsam. Yanindaki 50" VT30 da 3999 TL'ye satiliyordu.
    Bi an VT50'me kavusmaya daha da yakin oldugunu anlayarak sevindim cocuk gibi . Mayis ortasina kadar satisa cikarsa cok iyi olacak
    Gecen Temmuzdan beri televizyonsuz oturuyorum evde, tam VT30 alacakken VT50'nin haberini alinca tekrar basladim beklemeye, neyse sonunda hasret bitecek Takipci arkadaslardan VT50'nin satisa ciktigini goren olursa burdan veya dogrudan bana mesaj atarsa memnun olurum.
    Saygilar, Selamlar....

• VT'ler neden referans kabul ediliyor?birçok test sitesinde ilk sırada yer alıyorlar.ama görüntü keskinliği ve ayrıntılarını ledler kadar iyi verebiliyorlar mı?benim gördüğüm pana plazmalarda ilk gözüme çarpan renklerinin sönük/cansız oluşuydu.yanında duran ledlerin keskinliği karşısında çok sönüktüler.beyazlar berrak değil kirli beyazdı.görüntülerin üzerinde sanki bir gölge vardı.ve bu gölge tüm görüntüyü perdeliyordu.böyle bir panel nasıl en iyilerden biri olabilir?

Panacılara soruyorum neden sony hx920 değilde vt30/50?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.