< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (103. sayfa)
-
-
Firmanın tutumunu twitter linkedin gibi ortamlardan yorum olarak da yazabiliriz. Bu platformlar herkese açık, arabayı almayı düşünenler de firmayı yakından görmüş olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, IOS 18 güncellemiştim telefonu. Car Play de çalışmıyor, yine bu konuyla ilgili olabilir mi ? Sizlerin de başına geldi mi ? Teşekkürler..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de güncelledim. Sorun olmadı. Eskisi gibi çalışıyor.
Şirket aracı var, Hyundai sorunsuz çalışıyor. Austral’de olmadı bir türlü. Biraz daha kurcalayayım bakalım..
Bende İOS 18 güncelleştirmesi yaptım, herhangi bir sorun yok. CarPlay sorunsuz çalışıyor.
Hem telefondan hem de arabadan kaldırıp baştan yükledim şimdi düzeldi. Yarın bir kontrol ederim tekrar.
Teşekkürler..
Merhaba kusura bakmayın siteye girmemiştim 2 haftadır.
arkadaş servise gitti, 1 gün kaldı sanırım. Sağ kapıdan ses gelme olayını çözmüşler. Sanırım bir kaç yere WD40 tarzı bir şey sıkmışlar. Sonuç olarak ses yok şuan.
arka sileceğe su gelmiyordu, bagajın içine akmıştı. Hortumu çıkmış. Sol arka sinyal bagaj kapağında kalan kısmı yanmıyordu soketi çıkmış yerinden. Sıfır arabada bir kaç saçma şey çıktı yani.
Tam lastik basıncına bakacaktım:) Benim sağ arka lastiğe vida girmiş, lastik uyarısı verince kontrol ettim 48 gördüm öyle şişirdim. Dün lastikçiye gidip tamir ettirdim 38 basıyorum dün de geldi bir tane ona da 38 bastım dedi.
Başka bir lastikçiye daha sormayı düşünüyorum bakalım o ne diyecek
Bilgi için çok teşekkürler.. sprey geçici olmuş. Aynı dönemde bende servise götürdüm, torklama dedikleri vidaları gevşetip Renault Fransa’dan gelen talimatlar doğrultusunda yeniden belirli bir ayarda sıkıldı ve sorun çözüldü. Selamlar..
Bu paketler ve donanım özellikleri değişmiş bu yeni gelecek araçlarda ekran büyüyor mu bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 hafta önce hem sivi gres hemde vidalar siktirdim doseme sokulmesini istemedim ozellikle, ama yine hafiften ses geliyor bende suan
Hocam selam,
Bende döşemeleri söktürmedim, vidalar sıkıldı halloldu.
Ufak bahsettiğiniz ses için, ön yolcu kapısının dış tarafındaki piano black parça çıtır çıtır ses yapıyor. Kapıyı açıp o parçayı ileri geri bir oynatın. Araç esnedikçe sesi içeri veriyor. Servisten randevu alacağım bir göstereceğim. Bahsettiğiniz ses belki o olabilir.
Merhaba ustat, incelemeye vakit bulamadim ama kapi gergisinden geliyor gibime gelmişti, dediginiz yeride bi kontrol ederim
Bence bu ekşi sözlük entry linkini renault sayfalarına göndermeliyiz. Belki utanırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurshoo -- 29 Eylül 2024; 20:2:48 > -
viofo kullanıyorum. Montajını nasıl yaptığıma ilişkin bu başlığa yazmıştım.
-
Büyük ekran gelecek oyle yazmıstı birisi
Siz yazdıktan sonra arkadaşa sordum, ona da aynısını yapmışlar sadece sprey değilmiş :) demekki kronik bir problem öğrenmişler
Aynı fikirdeyim; tüm iletişim kanallarından ekşi sözlük teki yazının link( https://eksisozluk.com/entry/168753090 ) ini iletmeliyiz. Farkındalığımızın farkına varmaları ve aksiyon almaları gerekiyor, artık.
İlave olarak; bir youtube videosu da var, net bir şekilde gerçekleri düzgün bir şekilde özetlemiş:
Eğlence Ekranıyoutube2023 Yılına Damgasını Vuran Renault Austral modelini inceledim. Diğer kanallarda bol bol övülürken hiçbir otomobil için kayda değer önemli dezavantajlar sayılmıyor. Bu nedenle derinlemesine öğrenip nokta atışı eleştiriler ile arabayı gerçekten inceliyorum. Fenomenler alcantara nın kalitesinden bahsededursun, biz yarım porsiyon olan ekranın ve önemli asistanların eksikliğini söylüyoruz. Görüşlerinizi aşağıya bekliyorum. #renault #austral #hybrid #c-suv #carplayhttps://www.youtube.com/watch?v=Ux7ZSC_Gs9k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahteam -- 30 Eylül 2024; 10:44:58 >
-
Araçta bulunan özellik ve donanımların 4-5 haneli karakterlerden oluşan kodların karşılıklarını nereden bulabiliriz
Mesela “ PSFT0 “ direksiyon simidinin arkasındaki kulakçık butonlarına denk geliyor. Bi kaç yabancı sitede buldum ama tüm kod listesi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X