Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.336
Cevap
117
Favori
241.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam zahmet olmazsa link atabilir misiniz? bende de eski araçtan kalma viofo var. uzun süre sıkıntısız kullandım. elektriği de sigorta kutusundan almıştım direk 0 kablo gözüküyordu. Austral de de aynısını yapabilirsem çok iyi olur.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 30 Eylül 2024; 22:37:32 >
  • bu gün arabanın silecek suyu bitmiş püskürtme yapmıyordu bozuldu sandım. Araçta silecek suyunun bittine dair uyarı yok mu denk gelen oldu mu yoksa benimki arızalı olabilir mi

• ridvanozbugru R kullanıcısına yanıt

Uyarı sensör vs yok, benimki de su göndermeyince fark etmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvanozbugru R kullanıcısına yanıt

şurdan bile kısıldığına inanamıyorum :D premium c sınıfıyız rollerine giriliyor ancak çoğu şeyi tahmin ederek araç kullanıyoruz. inş yağ seviyesini ölçüyordur

• Belli ki bu güncelleme bize gelmeyecek, reno geçen sefer aynı gün dönmüştü, neredeyse bi hafta oldu ses yok.

• Merhabalar,

Sürücü koltuğundaki sağ bel destek kısmı ortadaki gözlü saklama alanına temas edip gıcırtı yapıyor oturur vaziyetteyken. Yaşayan var mı bu durumu, ben mi yamuk oturuyorum :)

• Merhaba yakın zamanda İlk bakımı yaptıran var mı ? Maliyet ne olacak merak ediyorum da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mhmt0633 M kullanıcısına yanıt

Mersinde mi yaşıyorsunuz

• Mhmt0633 M kullanıcısına yanıt

11 Ekim Cuma günü randevu aldım. İlk bakım vs yapılacak, fiyat bilgisi paylaşırım.

• cocarca33 kullanıcısına yanıt
    Evet

• Bana bugün fiyat verdi ankara mais. 11.000 ₺ civarı. Standart bakım, filtreler yağ vs sadece.

2 Eylül 11 Ekim arasında yaptıranlara ekstra %20 indirim varmış. Bana verdikleri fiyat indirimsiz hali.

Yazılım güncellemesi de görünüyormuş sistemde. Ama open r link değil. Aracın üstündeki yazılım sürümüne güncelleme gelmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 3 Ekim 2024; 21:0:41 >
  • 7gün25saat kullanıcısına yanıt

Buradaki yorumları okuyorlar mıdır bilemem ama kendi tercihleridir; Austral’de yaptıkları strateji hatasını halen giderebilme fırsatları var ama müşterisinin sesine kulak vermiyorsa ya da vermeyecekse bu markanın mevcut ve yeni çıkaracağı modellere insanların güveni olmayacaktır. Sonrasında, marka, hatasından dönse ve bu anlayıştan vazgeçse bile insanların artık güveni kalmadığından bir tercih olmayacaktır.

Güven bir defa zedelenirse telafisi olmaz.

En azından tercih yapacak insanlarımızı bilinçlendirmiş oluyoruz bu paylaşımları yaparak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahteam -- 4 Ekim 2024; 10:18:18 >
  • emrahteam E kullanıcısına yanıt

Sikayetvar.com da etkili bir site. Bilmiyorum oradan iletildi bu güncelleme sorunları.

• 7gün25saat kullanıcısına yanıt

bir an sevindim güncelleme gelmiş diyince. open r link sandım. Bu arada içeriği neymiş yani? bu yazılım güncellemelrini görebileceğimiz bi yer yok mu renault sitesinde

• Araçta sos tuşu var bu tuşun çalışması için araçta bi sim kart falan olması gerekiyor diye düşünüyorum aslında sim var ise diğer tüm sorunlar kolayca çözülebilir navigasyon adına

• rgsxmetin kullanıcısına yanıt

SOS tuşuna bastım. 😊 Arama 📞 sesini duydum ve bir süre sonra iptal etmek için 5-6 sn basılı tuttum ve sonlandı.

• cocarca33 kullanıcısına yanıt

Ne olduğunu sordum da sistemde kodu görünüyomuş sadece. Open r link mi diye sordum, yok dediler. Open r link olmadığını öğrenince çok da üzerinde durmadım.

• Merhaba,

Aracım Austral full hyprid 200bg olan model. Yaklaşık 13bin km.de. Cuma günü otobanda durdu ve "otomatik vites P arızalı" arızası geldi. Aracı hareket ettiremedik. Yol yardımını aradık. Çekici gönderdiler ve Kartal Renault servisine gitti. Cumartesi aradığımızda arıza bulunamamış idi. Haftaya bakacaklar. Yabancı forumlarda arıza ile ilgili bilgi bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.