< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (106. sayfa)
-
-
Vites kolu güncellenmiş sanki, rafale de aynı kolu kullanıyor.
-
evet vites kolu güncellenmiş,acc gelmiş,360 derece kamera sistemi gelmiş,ekran büyümüş ,google bağlantılı hizmetler gelmiş , yeni özellikler gelmiş. İnceleyenler ses sistemininde eskisine oranla çok daha iyi olduğunu söylemişler.
-
Ses sistemi gerçekten kötü, bende Duster Journey paket vardı öncesinde, onun ses sistemi bile daha kuvvetliydi özellikle bass olarak. Australdeki hoparlörler skandal.
-
Yeni ekran Google baglantilari acik geliyorsa acaba auto-update oluyor mu yoksa yine servisler mi update edecek?… My Renault ile uzaktan kontrol var mı? İnternete sürekli bağlı mı? Gibi sorular var ama henüz kimsede yok araç sanırım. Bu fotoğraflar dolanıyor sadece her yerde çünkü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-Bu saatten sonra Renault'a güvenip, özellikle de Austral alacaklara sabır diliyorum.
-Bu forumda, 106 sayfa boyunca tartışılan konuları birkaç saat okuyacak olan bir alıcı, mantıken vazgeçecektir zaten.
-Şu aşamada eksik olan tüm özellikler gelmiş olsa bile artık Renault Mais'e inanmıyorum; çünkü bir defa kırılan güven, geri kazanılamaz.
-Üstelik bu rakamlara çıkınca birçok seçenek oluyorken hiçbir şekilde listeye bile giremeyecek bir marka oldu bizim gözümüzde.
-
Aynı fikirdeyim, 2024 model araçlarında yaptıklarını gördükten sonra artık hiç güven olmaz diyorum. Yukarda da yazdım sanırım. Şuanda Iconic versiyonunu getirmemelerinin hiçbir nedeni yok. UK Renault'da Techno ile Iconic arasında fiyat farkı sadece 2.000 Pound. Yine orta halli büyük ekranı getirip SONRADAN heads-up display'li, Harman Kardon'lu modeli getirecekler. Hersene milletin arabasını eskitmeye çalışıyorlar zorla belliki.
Bu distribütör'lerdeki vizyonsuzluk delirtecek beni. Sırf Mais değil ki, Nike'ın ürünlerini seçerek getiren ithalatçıların boktan modelleri seçip getirmesi gibi. Mesela New Balance'ın Fuelcell ayakkabılarını bulamazsınız burda çünkü tercih etmiyor paşam. Sen Iconic'i getir, seçenek yapan, parası olan alır kardeşim...
Herneyse, aile isteği üzerine Austral'i EĞER avrupa modeline denk bir model getirdilerse değiştirip bir daha Renault'un yüzüne bakmamayı düşünüyorum.
-
-
Birkaç madde ile austral alınmamalı diye yazsan neleri yazardınız genel olarak? Bu rlink update gibi konulardan bahsetmiyorum toplu bir bakışla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 8 yıl tam dolu paket insignia kullanıp bu araca geçmiş biri olarak rlink problemi hariç çok keyifli bir araç olduğunu söyleyebilirim. Üç ay oldu 6000 km hem uzun yol hem de şehir içi deneyimlerim oldu ve çok memnunum. Uzun vadede arıza vb ne gösterir bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eksik donanımlarını yeni gelen araçlar ile biraz toparlayan austral ile sportage arasında uzun zamandır gidip geliyordum. austral'de genelde sorunsuz bir şanzıman olduğu söylenen cvt şanzıman olması beni australe 1 adım daha yaklaştırıyordu. bu toparlanan donanımlar ile galiba austral alacağım...
-
Araç çok güzel ve keyifli Hocam çok mantıklı doğru bir seçim yapmış olursunuz
Merhaba Rafale'de bakabilirsiniz.
-
Merhaba.
Araç güzel ve keyifli ancak arıza yapana kadar. Yolda kaldı ve çekici geldi. Sonrası sıkıntılı işler. 13.000km de bu araçlar arıza yapmamalı. Benim araç 10 gündür serviste arızanın ne zaman çözüleceği belli değil. Bir parçadan şüpheleniyoruz Fransa'dan parça istedik dediler. Çözülmez ise başka parça bakacaklar.
-
ne arızası vardı? bizimde 3600 km şu an bi sorun yok vites kutusu bilmem ne sorunu vardı motor ışığı yanıyordu ama motorla alakalı değil servis güncelleme yaptı sorunu çözdü sorun yok şu an
-
Geçmiş olsun hocam arıza biraz da şans işi d segment suv çıkarmıştık bayi den eve giderken arıza yaptı
bende böyle durumların (kronik arızalar dışında) biraz şansa bağlı olduğunu düşünüyorum.
Geçmiş olsun, umarım hızlı bir şekilde çözüme ulaşırsınız. Arıza nedir? Bu arada aracınız 160 Mild Hibrit mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracım Austral full hyprid 200bg olan model. Otobanda durdu ve "otomatik vites P arızalı" arızası geldi. Aracı hareket ettiremedik. Yol yardımını aradık. Çekici gönderdiler ve 5 Ekim tarihinde Kartal Renault servisine gitti.
-
herkese merhaba,
australi merak ettiğim için geçen hafta bir Renault bayisine gittim. austral'in içine bindiğimde içindeki (galiba multi sense)ekranın büyük olduğunu farkettim burada yazılanlar genellikle küçük bir ekranın olduğu ve open-r link' in aktif olmadığı yönündeydi...bayi dışında ki başka bir austral'in ekranınds küçük olduğunu farkettim. arabanın arka koltuklarının başlıklarında ki poşet 24.07.2024 etiketli barkodluydu. yeni gelen araçlarda eksik bazı donanımların opsiyona eklendiği burada da bahsi geçti... 2025 yılı için austral almayı düşünüyorum. benim merak ettiğim ekran gösterge modları, multi sense ekranı ve open-r link tamamen yurtdışı australler ile ortak özelliklerde mi acaba?
müşteri temsilcisine bu ekran neden böyle büyük diğer australlerden farklı dediğimde "yeni gelen araçlar artık böyle güvenlik paketinden dolayı" gibi yarım yamalak bir şeyler söyledi.
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X