|
Yeni Renault Captur Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Pek hak etmediği fiyatlarıyla SUV segmentine rakip olmuş..
-
Benzinden dizel otomatiğe geçişde fiyat 80 bin artıyor.
Ötv dilimine mi takılıyor acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Otomobil dünyası uçuyor, Boinge rakip olurlar yakında :D
-
maşallah, maşallah... (mt den at ye geçiş fiyat farkı harika)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
CH-R Hibrit 234.000 tl iken bunu neden alayım ki?
-
C-hr'ye göre pahalı. T-roc, 2008 gibi modellere göre uygun. 536litre bagaj bu sınıf çok iyi. Merak ettim, gidip incelemek istiyorum.
-
Bedava resmen.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu aracın otomatik en dolusu bile saçma sapan fiyatlara satılan Peugeot 2008'in baz donanımından ucuz. İncelemelere göre de bakacağım ama eğer bu fiyat farkını korursa ve bahar-yaz gibi araç değişimi yaparsam 536 litrelik bagaj hacmiyle direkt tercihim olur.
-
Sadece gülüyorum !
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elektrikliarabasever
CH-R Hibrit 234.000 tl iken bunu neden alayım ki?hybrit araçlarda ötv teşviği mi var acaba, bu araç nasıl dediğiniz rakama geliyor?
% kaç ötv uygulanıyor bunlara?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 16 Kasım 2020; 15:26:23 > -
allahınızdan bulun bizi bu hale getirenler utansın diyorum
-
Bagaj hacmi bana da çok tuhaf geldi. Bu sınıfta genelde 400litre civarı hacim oluyor. Bazı markalar çakallık yapıyor.
Tiguan bagaj hacmi 615litre görünüyor. Bayii'de baktım, ufak geldi gözüme. Meğer koltuklar en önde, dik konumda verisiymiş. Koltuklar geride, normal pozisyonda verilse 400küsür olacak.
Honda hrv 470litre ile dikkatimi çekmişti. Gittim baktım, onda da bir saçmalık var. Benim bagaj(subaru xv) 380litre görünüyor ama daha büyük, daha kullanışlı göründü gözüme. 470litre olamaz o gördüğüm bagaj. Benim bagaja attığım akülü araba o araca sığmaz.
Capturu da inceleyeceğim en kısa zamanda.
-
Arka koltuklar ileri itilince o kapasite oluyor. Normalde 406/422 litre.
-
Peugeot liste fiyatlarında indirim yapıyor. 1.3 Icon ile cam tavansız Allure hemen hemen aynı fiyata denk gelir. Renault üst paket bile olsa bazı donanımları para ile satıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 16 Kasım 2020; 15:50:38 > -
Arka koltukların ileri gitmesi güzel. 406litre de fena değil. 4*4ü de olsaymış.
2008 ve troc dan daha başarılı görünüyor yurt dışı incelemelerde. Renault yeni clio ve captur'la çıtayı yükseltti.
-
Sadece 211bin olan paketi getirsinler, yok satarlar. Diğer paketlerden birer tane yeter..
-
Aslında testlerde çok olumlu da yazılmıyor, kötü de denmiyor. Puanları genelde ortalamalarda ve ortalamanın biraz üstünde seyrediyor. Ama Avrupa satışları oldukça iyi tabii. Birebir test etmeden yorum yapmak zor.
-
Evet, aynen öyle
-
Haklı olabilirsiniz hocam. Peugeot 2008'den daha kısa bir araç bu. 100 litre hacim farkı için en azından 10 cm daha uzun olmalıydı. Ancak bir aracın arka koltukları ileri-geri hareket ettirilebiliyor, diğeri ettirilemiyorsa ve arka koltukları öne getirilen araç iyi bagaj hacmi gerekli diz mesafesini sağlayabiliyorsa yine tercih sebebi olur. (Mesela incelemelerden gördüğüm kadarıyla Skoda Kamiq'in bagajı 400 litre ama arka koltuklardaki diz mesafesi fazla. 5-10 cm arka koltuklar öne gelebilse bagaja ciddi alan kalabilir.)
Ben de araç değişimi yaparsam tek tek bayileri gezip hem minimum fiyatları, hem ne kadar donanım olduğunu, hem bagaj boyutlarını ve yerden yüksekliğini ölçüp, not alıp ona göre karar vereceğim. Normalde yine sedan planım vardı ama hem SUV'lar daha güvenli geliyor hem de şu anki aracım Focus'un sık sık altını sürtüyorum.
Sadece gülüyorum !
|
allahınızdan bulun bizi bu hale getirenler utansın diyorum
|
Benzinden dizel otomatiğe geçişde fiyat 80 bin artıyor.
Ötv dilimine mi takılıyor acaba? |
Bedava resmen.
|
Benzer içerikler
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- whatsapp mesaj sabitleme
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- whatsapp grubu nasıl kurulur
- vodafone mobil imza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X